Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 7 z 10 1 2 5 6 7 8 9 10
W
Wodzirej
Wodzirej
W Offline
Jestem świeżo po obejrzeniu meczu Rosja-Bułgaria. Jedyne co mi sie nasuwa to to że Rosjanie zdobędą złoto. Możecie mówić, że to sport i nie takie rzeczy się działy, ale ja jakoś innego mistrza sobie nie wyobrażam. To, że dominowali fizycznie wiedziałem zawsze, ale to co zauważyłem u nich teraz to siła psychiczna. Są radośni, cieszą się jak dzieci niekiedy, uśmiechnięci, żywi, zupełnie inna drużyna niż jeszcze jakiś czas temu. Wprowadzenie kilku młodych naprawdę daje efekty. Dzisiaj spokojnie ogrywali sobie Bułgarów, odjeżdżali im w mgnieniu oka na 4-5 punktów i później po prostu się rozluźnili bo byli pewni swego, kontrolowali do końca każdego seta i go ogrywali bez najmniejszych problemów. Trzeba też zaznaczyć, że był to mecz grupowy, nie o jakiś medal itp, dlatego przychodziły im te rozluźnienia, jak będą grać o medal to skoncentrują się od 1 do 25 punktu i spokojnie wypunktują rywali. Mają mega silną podwójną zmianę, Bagnoli może ją operować w każdej końcówce, w każdym momencie kiedy tylko mu sie spodoba, a jakość gry nie będzie mniejsza, a momentami wręcz większa, bo na boisko wchodzi dwóch doświadczonych i świetnych graczy. No i należy jeszcze wspomnieć o zagrywce, dziurawią przeciwników, dzisiaj jakby lżej zagrywali momentami nie chcąc zepsuć, nie ryzykowali aż tak i nie serwowali tak mocno bo nie było takiej potrzeby, prowadzili spokojnie od początku do końca meczu.

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Amperek
Jestem świeżo po obejrzeniu meczu Rosja-Bułgaria. Jedyne co mi sie nasuwa to to że Rosjanie zdobędą złoto. Możecie mówić, że to sport i nie takie rzeczy się działy, ale ja jakoś innego mistrza sobie nie wyobrażam. To, że dominowali fizycznie wiedziałem zawsze, ale to co zauważyłem u nich teraz to siła psychiczna. Są radośni, cieszą się jak dzieci niekiedy, uśmiechnięci, żywi, zupełnie inna drużyna niż jeszcze jakiś czas temu. Wprowadzenie kilku młodych naprawdę daje efekty. Dzisiaj spokojnie ogrywali sobie Bułgarów, odjeżdżali im w mgnieniu oka na 4-5 punktów i później po prostu się rozluźnili bo byli pewni swego, kontrolowali do końca każdego seta i go ogrywali bez najmniejszych problemów. Trzeba też zaznaczyć, że był to mecz grupowy, nie o jakiś medal itp, dlatego przychodziły im te rozluźnienia, jak będą grać o medal to skoncentrują się od 1 do 25 punktu i spokojnie wypunktują rywali. Mają mega silną podwójną zmianę, Bagnoli może ją operować w każdej końcówce, w każdym momencie kiedy tylko mu sie spodoba, a jakość gry nie będzie mniejsza, a momentami wręcz większa, bo na boisko wchodzi dwóch doświadczonych i świetnych graczy. No i należy jeszcze wspomnieć o zagrywce, dziurawią przeciwników, dzisiaj jakby lżej zagrywali momentami nie chcąc zepsuć, nie ryzykowali aż tak i nie serwowali tak mocno bo nie było takiej potrzeby, prowadzili spokojnie od początku do końca meczu.

Bardzo długo czasu potrzebowałeś, żeby dojść do takiej opinii, Rosjanie grają swoje już od 1 meczu tej imprezy.
Przed tym meczem można było zgarnąć 1.8 w expekcie. Teraz zapewne o połowie mniej. Bo bukmacherzy wątpliwości mieć już nie będą mieli. Spóźniona wypocina. I po takim meczu nie sztuka napisać - wygrają te ME. smile

W
Wodzirej
Wodzirej
W Offline
dzieki mistrzu wink

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
kuerten z całym szacunkiem ale mam nadzieje ze zagrales all in -Rosja mistrz europy i sie przejedziesz. Po jakiego kija wypisujesz tu takie bzdury. Gość napisał swoje przemyslenia a Ty go atakujesz. Jakby nie patrzeć Bułgarzy spisywali się tu najlepiej do dnia dzisiejszego(jak dla mnie) i dzisiejszy wynik, i przebieg meczu z Rosją świadczy jaki potencjał na chwilę obecną mają ci drudzy.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by kuerten
Originally Posted by Amperek

Bardzo długo czasu potrzebowałeś, żeby dojść do takiej opinii, Rosjanie grają swoje już od 1 meczu tej imprezy.
Przed tym meczem można było zgarnąć 1.8 w expekcie. Teraz zapewne o połowie mniej. Bo bukmacherzy wątpliwości mieć już nie będą mieli. Spóźniona wypocina. I po takim meczu nie sztuka napisać - wygrają te ME. smile

Publicznie wszem i wobec zgłaszam Pana powyżej jako idealnego kandydata do co najmniej ostrzeżenia. To już nie pierwsza prowokacyjna uwaga, chamstwo trzeba tępić w zarodku.

papa

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
Chcialem grac rano Grekow, ale skoro Grecy graja 2-gim rozgrywajacym i 1 nominalnym atakujacym, a Polacy bez zmian to daje grubo na Polske. Dodatkowo Francja zaraz wygra i chwilo przescignie nas.

Polska 10/10

?
enthusiast
enthusiast
? Offline
Jeśli Pan komentator z Polsatu nie kłamie to musimy wygrać aby być na pierwszym miejscu w grupie

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Polska - Grecja 1 @1.4 expekt

jeszcze jedno spotkanie polecam na dzisiaj...kazdy myslal ze Polska w rezerwowym skladzie zagra dzisiaj i kursy poszly w gore. W tym momencie jak Francja wygrala spotkanie to Polsce tylko wygrana daje pierwsze miejsce w grupie i unikniecie Rosji w pol finale. Na potwierdzenie moich slow Gromadowski i Ignaczak zostali wykresleni z listy na mecz smile Grecy nie maja szans na awans...wiem ze przystepuja do tego meczu z jednym atakujacym i rezerwowym libero. Motywacja zdecydowanie po stronie Polski, mimo ze ich gra nie wyglada najlepiej ostatnio ale szkoda by bylo zmarnowac ten caly wysilek

M
Pooh-Bah
Pooh-Bah
M Offline
A po co nam 1 miejsce jak jest jakieś losowanie?

?
enthusiast
enthusiast
? Offline
Originally Posted by Meister
A po co nam 1 miejsce jak jest jakieś losowanie?

Po to pierwsze miejsce że do zespołów z pierwszych miejsc są dolosowywane te z drugich. Wystarczy trochę forum poczytać, żeby nie stawiać niepotrzebnych pytań.

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
Dobra to czekamy na losowanie, obysmy dostali Bulgarie smile

?
enthusiast
enthusiast
? Offline
Originally Posted by barciu
Dobra to czekamy na losowanie, obysmy dostali Bulgarie smile

No to gramy z BUŁGARIĄ

W
Wodzirej
Wodzirej
W Offline
no i świetnie ! wink tak jak chciałem

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
Na razie jest ok mam nadzieje ze optymizm nie zmieni sie po sobotnim meczu. Teraz najwazniejsze jaki buki wystawia kursy, licze sie z tym ze faworytem beda Bulgarzy, ale mam nadzieje ze bedzie na nich wiecej niz 1,4 smile

Ruscy peffka ale tu kurs bedzie zalosny - pewnie max 1,2

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Myślę, że @1,20 na Ruskich to i tak by było dobrze. wink

Co do kursów na Naszych myślę, że jakoś @1,60 na Bułgarów będzie można złapać, ogólnie mecz zapowiada się wyrównany z lekkim wskazaniem na Bułgarię (wg mnie).

addict
addict

Zwłaszcza z Estonią zagrali "swoje".

Po drugie różnie może być. Może im mecz nie wyjść z Francja i nawet w finale nie zagrają. To jest siatkówka. Na poprzednich ME w finale Hiszpanie mieli zjechać w 3 setach... Z całym szacunkiem dla Rosji, ale kurs z expa 1,10 to przesada.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Exp (w nawiasie unibet):

Polska - Bułgaria 2.30 (2.10) - 1.55 (1.65)
Rosja - Franca 1.10 - 5.70 (5.75)

Tak więc kursy zgodnie z oczekiwaniami, zapraszam do dyskusji. piwo

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Nie ma sensu na głębsze analizy.

Bułgaria bardzo solidna, ograli wszystkich w grupie zwanej 1.Liga, (nie wliczając Rosji, która jest w ogóle w innych rozgrywkach i jest tutaj poza zasięgiem wszystkich)

Polska, ma przebłyski dobrej gry, więc set zostanie Bułgarom urwany. Widzi mi się podobny wynik meczu Bułgaria - Polska, jak Bułgarów z Holandią.
Polacy mają za długie przestoje w swojej grze. I nie potrafią utrzymać wysokiego poziomu gry. Co jeszcze udawało się w "miarę" w 1 fazie turnieju (czyt. Francja,Niemcy,Turcja) to później było już tylko gorzej. Biorę pod uwagę to, że Polakom może wrócić dyspozycja sprzed tygodnia, (brak racjonalnych powodów dlaczego miałoby się tak stać?) więc będzie wyrównany mecz, ale mimo wszystko więcej atutów w ataku i serwisie po stronie Bułgarów.

Bułgaria 1.65 UNIBET

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Nie ma sensu na głębsze analizy.

Bułgaria bardzo solidna, ograli wszystkich w grupie zwanej 1.Liga, (nie wliczając Rosji, która jest w ogóle w innych rozgrywkach i jest tutaj poza zasięgiem wszystkich)

Polska, ma przebłyski dobrej gry, więc set zostanie Bułgarom urwany. Widzi mi się podobny wynik meczu Bułgaria - Polska, jak Bułgarów z Holandią.
Polacy mają za długie przestoje w swojej grze. I nie potrafią utrzymać wysokiego poziomu gry. Co jeszcze udawało się w "miarę" w 1 fazie turnieju (czyt. Francja,Niemcy,Turcja) to później było już tylko gorzej. Biorę pod uwagę to, że Polakom może wrócić dyspozycja sprzed tygodnia, (brak racjonalnych powodów dlaczego miałoby się tak stać?)jeżeli się tak stanie, w co osobiście nie wierzę,to mecz będzie wyrównany, ale mimo wszystko więcej atutów w ataku i serwisie po stronie Bułgarów.

Bułgaria 1.65 Unibet

M
Didżej
Didżej
M Offline
[Linked Image] grin

No to ja póki co biorę @2.3 na Polaków smile

Dlaczego?

Widzę, że najważniejszy i najmocniejszy argument, dlaczego co niektórzy grają Bułgarów, to, fakt, iż Polacy grali o wiele słabszej grupie, no i te męczarnie ze Słowakami czy też Hiszpanami, to najważniejsze, dlaczego np. mistrz kuerten bierze Bułgarów smile

Gramy w kratkę to na pewno, nie mamy typowego dynamicznego, rasowego atakującego, ale mamy zespół z jajami, który pokazał już choćby z tymi 'słabeuszami' (Hiszpania i Słowacja), że mimo... nie idzie tak jak powinno, wygrywamy i to najważniejsze.

Nie podniecajmy się aż tymi Bułgarami... no może wygrali oni z lepszymi przeciwnikami niż my, choć jeśli mam porównywać Francję do Holandii, to oczywiście Francuzi lepsi, wygrali oni w 1 meczu z tą Serbią... i to zaważyło, że Milijković nie zagrają w 1/2, a Kazińskie...

Nie widzę, tutaj żadnego super szybkiego 3-0 dla Bułgarów czy to Polaków, ale po walce, po naprawdę niezłym meczu, jesteśmy w stanie ograć Bułgarów, ostatnio z nimi radziliśmy sobie, nawet w tych sparingach ostatnich dawaliśmy radę, więc aż tak źle i tutaj nie będzie.
Wierzyłem od samego początku, że zagramy w finale i podtrzymuję te słowa, wygrywamy jutro i w niedzielę mamy piękną sprawę.. - FINAŁ MISTRZOSTW EUROPY Z UDZIAŁEM REPREZENTACJI POLSKI smile Tak, tak... bez Winiarskiego, Wlazłego, Świderskiego, a nawet Kadziewicza i Ignaczaka wink

Kurs wyższy od tego z exp, powinien pojawić się jeszcze w pinnacle, a.. z racji, że zrobi się mass-typ BUL, to i może w exp podskoczy z tego fajnego @2.3 ;>

Strona 7 z 10 1 2 5 6 7 8 9 10

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
9 zarejestrowanych użytkowników (JelineK, Lukasz111, latajaca_holenderka, Sensei, rafal08, burbon, Szuman, poozon, 11kera11), 2,569 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,274
Posty5,828,732
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025