Stary typ zaciąga młodą babkę do chaty. Raz dwa przystępuje do tematów, babeczka nie stawia oporu - hyc zdejmuje z siebie ubranie. Gość patrzy i krzyczy: - Dziewczyno, ile ty masz lat? - 13! - To wypierdalaj czym predzej! Ale już! Ja pierdole, tylko tego mi trzeba... - No nie mów, że jesteś przesądny.
Od kilku dni na testach w Arce przebywa bułgarski napastnik Stojko Sakaliev. Od gry w polskiej Ekstraklasie dzielą go już tylko wyniki testów medycznych.
30-letni wychowanek Nftexu Burgas i czterokrotny reprezentant Bułgarii przypadł do gustu sztabowi szkoleniowemu Arki. Jeżeli pomyślnie przejdzie testy medyczne, zostanie piłkarzem gdyńskiego klubu.
Tymczasem serwis weszło znalazł filmik z rzutem wolnym rozegranym przez Sakalieva w barwach CSKA Sofia. Kibice na trybunach z pewnością pękali ze śmiechu, ale trzeba przyznać, że gol wisiał w powietrzu.
ma to na celu wprowadzić zdezorientowanie w drużynie przeciwnej, wszyscy (szczególnie bramkarz) czekają w skupieniu na strzał, aż tu nagle taki widok powstaje chwilowe rozluźnienie i w tym momencie następuje prawdziwe uderzenie na bramkę, widziałem i słyszałem już o tego typu zagrywkach, ale muszę przyznać, że ta jest zdecydowanie najbardziej oryginalna
Małżeństwo, nowy dom... piękna łazienka z wieloma lustrami. On poszedł zaprosić na parapetówkę, a ona naga zaczęła tańczyć w łazience patrząc na swoje piękne ciało. Zrobiła szpagat i się przyssała! Mąż wraca, patrzy, łapie pod pachy, próbuje podnieść.... nic! Dzwoni po majstra. Ten patrzy i mówi: - Panie, trzeba kuć! - Co Pan, kurde? Gres z Włoch za 4 tys. euro! - Jest inna metoda, ale może się nie spodobać... - Panie, wszystko ale nie gres... Master ślini palce, łapie ją za sutki i zaczyna delikatnie kręcić... - Co Pan, kurde odwalasz? - pyta mąż - Panie...podnieci się, puści soki, przesuniemy do kuchni i oderwie się z gumoleum. ============================================================================= "W pewnym mieście otwarto nowy sklep, gdzie kobiety mogą wybrać i kupić męża. Przy wejściu wywieszona jest instrukcja korzystania ze sklepu: - możesz wejść do sklepu tylko jeden raz, - jest 6 pięter, a cechy charakterystyczne mężczyzn zwiększają się z każdym piętrem, - możesz wybrać jakiegokolwiek mężczyznę na piętrze lub pójść piętro wyżej, - jak wejdziesz wyżej już nie możesz się cofnąć.
Pewna kobieta decyduje się wejść do sklepu żeby znaleźć tego jedynego.
Na pierwszym piętrze wywieszka mówi: Ci mężczyźni mają pracę. Kobieta decyduje się wejść wyżej.
Na drugim piętrze jest napis: Ci mężczyźni mają pracę i kochają dzieci. Kobieta znów postanawia wejść wyżej.
Na trzecim piętrze jest napisane: Ci mężczyźni mają pracę, kochają dzieci i są bardzo przystojni. Wow, myśli kobieta, ale postanawia wejść wyżej.
Na czwartym piętrze wywieszka mówi: Ci mężczyźni mają pracę, kochają dzieci , są bardzo przystojni i pomagają w pracach domowych. Niesamowite, pomyślała kobieta, z ciężkim sercem odrzuca taką ofertę i postanawia wejść na wyższe piętro.
Na piątym piętrze jest napis: Ci mężczyźni mają pracę, kochają dzieci , są bardzo przystojni, pomagają w pracach domowych i są romantyczni. Kobietę kusi żeby zostać na tym piętrze, ale decyduje się wejść na ostatnie piętro.
Szóste piętro: Jesteś na tym piętrze odwiedzająca numer 31456012. Tutaj nie ma mężczyzn. To piętro istnieje tylko po to aby pokazać że niektórym kobietom nigdy nie dogodzisz. Dziękujemy za odwiedziny w naszym sklepie.
Naprzeciwko tego sklepu został otwarty sklep żon.
Na pierwszym piętrze są kobiety , które kochają sex.
Na drugim są kobiety, które kochają sex i są bogate.
Piętra od trzeciego do szóstego NIGDY NIE ZOSTAŁY ODWIEDZONE."
Shift jest pierwszym tytułem z serii Need for Speed, który nie obsługuje portu AGP - jedynie PCI-Express. Fanom serii posiadającym kartę na AGP możemy jedynie poradzić przesiadkę na nowszy sprzęt.