|
|
stranger
|
|
stranger
Eh udało się  wszystko przebiegło po mojej myśli w końcu się przełamali,dokonali wypłaty, zleciłem następną i była po 3 min na MB. Więc gramy u nich dalej dobry buk do ogrywania!;p
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Posiadaja konto w PLN, czy jest przewalutowanie podczas w platy, z gory dzieki za pomoc
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Posiadają konta w BPH,PKO, i Banku Zachodnim :)dobry buk spora oferta,brak livebet;/Choć niby jest.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Jaki obecnie mają bonus przy wpłacie pierwszego depozytu?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Jaki obecnie mają bonus przy wpłacie pierwszego depozytu? Rozumiem, że są wypłacalni?
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
maja, ale jest to bonus przy wplacie przelewem bankowym i chyba P24 ja sie zarejstrowalem i wplacalem Netellerem to mi nie przyznano - lepiej poczytac ich regulamin Co do wyplacalnosci... to ja od wczoraj zrobilem 2 wyplaty na Neteller... latwo i szybko [po wczesniejszej weryfikacji] troche ten layout dziwny [najlepszy ma chyba UB], ale to kwestia przyzwyczajenia. troche wolno rozliczaja, ale na maile szybko odpowiadaja na obecna chwile moge polecic 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Dzięki Ojro za odp, ten regulamin muszą mieć gdzieś schowany głęboko bo nie mogę nigdzie znaleźć info o bonusie.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
czemu doxx dal mi 40 pln bonusa?:))) zupelnie nie wiem za co:D
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
jak wyplacic od nich kase za pomoca MB? Caly czas mam komunikat, ze brak zarejestrowanych kont. Dokonywalem wplaty za pomoca MB a wyplacic nie mozna!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no wlasnie ja juz wyplacalem przez MB a teraz nie mam opcji
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ok trzeba kliknac tam gdzie pisze wplata chyba ich blad w tlumaczeniu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
i natychmiastowa wyplata BRAWO!
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
ostro pojechalem im w mailu ( po polsku) i dostalem odpowiedz z........ angielskiego support ze nic nie rozumieja ale nagle moje konto w MB zostalo dodane do wyplaty:))
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Ja kiedys jak zakładałem tam konto , też mialem problemy z wpłatą , ale po telefonie pani wklepała to ręcznie (była nawet obsługa po polsku)
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Witam. Przesłałem im skan dowodu i karty. Z pytaniem kiedy moge wypłacic kasę, dostałem taką odpowiedz. You haven't sent the copy of your bank account statement to us, that's why you can't make your withdrawal request. Please, send the copy of bank account statement to us, we will verify your bank account and then you can make your withdrawal reque
Angielski znam trochę ale chyba wynika że muszę im przesłać kopie umowy z bankiem ze to moje konto. Dobrze to rozumiem ?. Z góry dzięki za odpowiedz.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Witam. Przesłałem im skan dowodu i karty. Z pytaniem kiedy moge wypłacic kasę, dostałem taką odpowiedz. You haven't sent the copy of your bank account statement to us, that's why you can't make your withdrawal request. Please, send the copy of bank account statement to us, we will verify your bank account and then you can make your withdrawal reque Wyciąg z konta, pewnie 1wsza strona z widocznymi danymi (konto , adres itd) styknie, lepiej jakis świeży bo do paru mcznego mogą sie dorypać. Pzdr.
Angielski znam trochę ale chyba wynika że muszę im przesłać kopie umowy z bankiem ze to moje konto. Dobrze to rozumiem ?. Z góry dzięki za odpowiedz.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Witam. Przesłałem im skan dowodu i karty. Z pytaniem kiedy moge wypłacic kasę, dostałem taką odpowiedz. You haven't sent the copy of your bank account statement to us, that's why you can't make your withdrawal request. Please, send the copy of bank account statement to us, we will verify your bank account and then you can make your withdrawal reque
Angielski znam trochę ale chyba wynika że muszę im przesłać kopie umowy z bankiem ze to moje konto. Dobrze to rozumiem ?. Z góry dzięki za odpowiedz. Wyciąg z konta, pewnie 1wsza strona z widocznymi danymi (konto , adres itd) styknie, lepiej jakis świeży bo do paru mcznego mogą sie dorypać. Pzdr.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Smieszny buk jednak ten doxxbet . Zamiast wejsc jak człowiek na rynek( maja niezłą stronę i zakłady blokowe ) to zaczęli kombinować .Najpierw mieli bonus 20% i było wszystko OK, to zamienieli go na 13% zapisując ze jest to 100%(wynika to ze specyfiki regulaminu dostania bonusu) i oczywiscie szczegółowa kontrola przed wypłatą bo a nuż cos sie znajdzie i uda się gościowi nie wypłacić. Żenada
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
i oczywiscie szczegółowa kontrola przed wypłatą bo a nuż cos sie znajdzie i uda się gościowi nie wypłacić. Żenada Zenada mozna nazwac twoj post, skoro nie wiesz po co jest weryfikacja w tym buku!
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|