Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
#3396366 12/09/2009 18:40
B
Big
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
Już trochę czasu mineło jak siedzę na tym forum i wydawało mi się, że na jednym z największych, jeżeli nie najwiekszym for w Polsce, wyrobiłem sobie markę spokojnego, niosącego pomoc człowieka. Wydawało mi się, że takich ludzi jak ja, darzy się pewnym szacunkiem, nie tylko ze względu na staż na forum, ale również i wiek. Ale tylko mi się wydawało.

Nie może być tak, że człowiek noszący zielony mundurek traktuje forum jak swój folwark i obraża nie tylko moją osobę, zarzucając mi kłamstwo i to co piszę cyrkiem, ale sporą część forumowiczów nazywając ich frajerami.

Najgorsze jest to, że facet poprostu nie rozumie tego co pisałem i interpretuje moje wypowiedzi w sposób wygodny dla siebie. Co jest istotne w tej sprawie, to brak moich wcześniejszych wypowiedzi, teraz temat i to co pozostało wygląda zupełnie inaczej.
Fakt niezaprzeczalny i przyznaję się do błędu, że zamieściłem post w którym piszę, że mam informację, która może pomóc przy wyborze odpowiedniego typu na niedzielne zawody pomiędzy Unibaxem a Włókniarzem i podam ją w dniu zawodów. Kontynując swoją wypowiedź dołączyłem ( co było błędem) dodatkowo ofertę zatrudnienia kilku osób, żartobliwie nazywając ich murzynami, bo dałem wyrażnie do zrozumienia , że praca będzie ciężka.
Nie mogę pozwolić na szarganie mojego dobrego imienia w sieci i oczekuję odpowiedniej reakcji dyrekcji na zaistniałą sytuację. W innym przypadku, nic tu po mnie.

Sprawa w dziale: Tor żużlowy/Polska Ekstraliga 2009: Play Off

Bonus: Unibet
Luc Nilis
Luc Nilis
widac nie macie problemow bo sobie je sami na sile tworzycie... naprawde jak dzieci.

M
old hand
old hand
M Offline
Dobre imie w sieci, a to ci dopiero dobre laugh

Ach ta wirtualna rzeczywistosc papa

M
old hand
old hand
M Offline
I sie wysłało szybciej niż powinno.

Jeśli tak ci bardzo zależy na "szacunku" w sieci i jeśli go faktycznie posiadasz, to sam go podważasz takimi postami jak w dziale żużlowym. Zachowując się jak prezesunio Jaruś K. "coś wiem, ale powiedzieć nie mogę".
Masz info to albo go podajesz publicznie, albo nie i wtedy nie zawracasz pierdołami głowy na forum publicznym.
A najlepiej jeśli faktycznie masz taki znajomości w środowisku toruńskiego żużla to z szacunku to tych osób(twoich rzekomych źródeł) nie powinienneś sie tym chwalić publicznie, tylko wrzucić to na forum zamknięte, albo podać info przez sms/email/PW zaufanym osobom.

Pozdrawiam i życzę więcej dystansu do wirtualnej rzeczywistości papa

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Originally Posted by Mathiass
Pozdrawiam i życzę więcej dystansu do wirtualnej rzeczywistości papa

Jedyny mądry piwo

C
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
C Offline
Big, pisanie "wiem... ale nie powiem" może mieć tylko jednej skutek. smile

Trzeba było poczekać do dnia zawodów, wtedy powiedzieć to co obiecałeś powiedzieć... w dzień zawodów, i byłoby po sprawie.

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
5 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, Sensei, betowiec, kamel, aker), 2,783 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,833,374
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025