Jesli w lidze Tureckiej na gospodarzy tyle placa ja zawsze biore to z pocalowaniem reki tym bardziej ze obie ekipy maja obrone jak szwajcarski ser. W ataku jedni i drudzy czuja sie znacznie lepiej ale dzis po tych klopotach o jakich slychac w ekipie gosci zwyciestwo ekipy z Izmit powinno byc nie podwazalne. typ na 1x no tak na wszelki wypadek bo kurs tez sympatyczny. Adana na mecz przyjezdza zdziesiatkowana kontuzjami a w dodatku po meczacej podrozy jada na ten mecz pociagiem prawie 800 km bedzie mialo znaczenie. adana dzis bez swych filarow :Recep Yildiz, Emre Aktas oraz z siedzacym na lawce Marc Kibong Mbamba ktory nie potrafi w tym sezonie wykorzystac dogodnych sutuacji do zdobycia goli . to co on marnuje to szok. kibice maja mu za zle ze partoli sytuacje jak junior. Gospodarze za to w najsilnieszym skladzie a w dodatku bardzo zmotywowani do wygrania pierwszego meczu w tym sezonie . a z meczu na mecz coraz lepiej sie prezentuja o czym mowi fachowa prasa turecka
po przejrzeniu statystyk itd to wydaje się ten typ w miarę pewny wiec go zagrałem 1x teraz tylko nic trzeba czekać do końca meczu czy słusznie się skusiłem do zagrania na Kocaelispor
Witam z racji takiej że już zaraz wyjeżdżam i wracam w pon typy na tą kolejke sa przemyslane i info zebrane - jednak nie mam czasu opisać po krotce kazdy typ
Gaziantep BB - Karsiyaka over 3.5 bettson kurs 4.20
Haloo?! Co jest z tym tematem? @zalayeta może coś skrobniesz na ten weekend? Temat dobrze prosperował, szkoda żeby odchodził w zapomnienie już na początku sezonu ...
Mój typ na nabliższą kolejke to: MKE Ankaragücü - Antalyaspor AS 1 bet-at-home 2,05 stawka 10/10
Oba zespoły sąsiadują ze sobą w tabeli zajmując odpowiednio 13 i 11 miejsce i w tym sezonie skupią sie raczej na utrzymaniu w ligowej stawce.W ostatnich 5 meczach wliczając pojedynek pucharu Turcji z Galatą Ankaragucu zanotowało az 5 remisów(4 w stosunku 0:0).Ostatnie 2 pojedynki na własnym terenie Ankaragucu zremisowało z silnymi druzynami Galatasaray i Bursasporem.Przed rozpoczęciem rundy rewanzowej zespoł został wzmocniony przez kilku doświadczonych zawdoników jak Geremi,Rothen czy reprezentat Słowacji Marek Sapara z Rosenborga,którzy wniesli świężą krew do zespołu.Jesli chodzi o napastników to licze na przebudzenie Roberta Vittka i Dariusa Vassela znanego z boisk angielskiej Premier League.Trenerem zespołu jest francuski szkoleniowiec Roger Lemerre.Antalayspor jest bardzo przecietnym zespołem.Jestem zdania iz własnie w tym meczu przyszedł czasa na zwycięstwo zespołu gospodarzy.Moja analiza troszke chaotyczna ale mysle ze jak najbardziej trafna.Czekamy więc do niedzieli.
Troszke nie piałem w tym temacie ale to z kilku jak dla mnie bardzo wielu czynników.
jak kiedys pisalem typy te podpieram widza znajomego turka koniec sezonu i podslumowalem sobie jego skutecznosc wyszla przeszlo 62 procent co uwazam ze jest to znakomity wynik.
Zostay tylko paly off i tak na dzis dwa mecze i jeden trzeba zagrac
Mecz rozgrywany na bosiku neutralnym ale to zespol Karsiyaka moze czuc sie jako faworyt. powodowk kilka:
Przeszlo 3 tys biletow z puli wiecej otrzymali co stanowi okolo 12 tys i tyle podobno biletow zostao sprzedanych przeciwnikow ma wspierac garstka bo kolo 3,5 tys.
w calym sezonie pomiedzy obiema ekipami wyszedl bilans prawie remisowy tzn jedni i drudzy wygrali po razie przy czym wyniki byly:
KARSIYAKA - ALTAY 1-4
ALTAY - KARSIYAKA 0-2
ja widac na fali byli goscie dzs jednak istotne 3 sprawy
podstawowy golkiper ekipy Altay nie zagra podstawowy rozgrywajacy Mehmet Sak kontuzja i to co najistotniejsze na awans brak pieniedzy
tak wiec kurs 2.75 na win KARSIYAKA brac z pocalowaniem reki i nie pytac