|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
Tak jak w temacie....pracuje ktoś? Obecnie noszę się z zamiarem podjęcia pracy jako agent w tejże firmie. Czy ktoś miał doświadczenia z tego typu firmami i czy ew. warto rozpączynać ``kariere`` w tejże branży ? z góy dzięki za odpowiedz 
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
jak potrafisz dobrze gadac, jestes przekonywujacy i masz na start konkretna liczbe osob, ktorym mozesz zaproponowac oferte [pewnie OFE i te filary]... to czemu nie.
ja tez kiedys pracowalem jako agent, ale tylko 2 miechy, nie potrafilem klamac w zywe oczy swoim znajomym i znjomym znjomych...
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
heh, dobrze gadać to potrafię. Interesuje mnie natomiast to, że muszę złożyć własną działalność gospodarczą...aby móc podjąć prace w tej firmie. Ktoś spotkał się z tym/? bo jestem kompletnie zielony w temacie.Dlaczego muszę założyć własną działalność?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Bedziesz sam oplacal wszystkie skladki, a oni beda tobie placic "prowizje" za klientow , no clients = no money
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
generalnie praca w tej branzy to porazka, nie polecam z doswiadczenia znajomych.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
ta robota (i każda podobna) brzmi jak tytuł nowego filmu: How To Lose Friends And Alienate People...
nie polecam, ja nie robiłem ale znajomi robili, a potem przed każdym spotkaniem ze znajomymi (np. na piwo) boją się że zaczniesz pieprzyć o III filarze ;D
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W niektórych nawet (np. w Profit) na wejście musisz dać bazę 100 osób :-D
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wiem ze najbardziej oplaca sie przeniesc ludkow ktorzy maja po 30 lat i pracuja do swojego OFE wtedy za kazdego ladna kaska wpływa. Przynajmniej tak było jak moja kolezanka robila w jednej z firm a teraz juz nie wiem bo sie z nia nie spotykam 
|
|
|
Link skopiowany do schowka