|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ale jaki "numer"? Tego nie wiemy..
Jeśli "numer" o jakim myślimy, to Jose chłopie, nie warto.. Stało się raz, stanie kolejny. Oczywiście jest Ci ciężko, każdemu z nas by było.
Tak jak powiedział kolega wyżej, potrzeba sporo czasu. żona chce rozwodu miesiąc po ślubie Chyba jednak nie o to chodzi, bo o tym fakcie wiemy od kilku tygodni - poprzedni temat. Ten temat Jose zaczął od słów "tego co się dowiedziałem w ostatnich dniach"..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No cześć  A więc tak to prawda że jesteśmy dopiero ponad pół miesiąca po ślubie. Żona wybrała inną drogę w życiu... szkoda tylko że nie wiedziałem o tym przed ślubem. Teraz muszę się pozbierać i to jak najszybciej. Najgorsze będę jeszcze dwa tygodnie po tyle podobno będzie trwała jej przeprowadzka. Nie chcę być przy tym jak będzie zabierać wszystkie rzeczy itd. Jesteśmy po rozmowie i wiem co ma zamiar zabrać. Dzięki za wszystkie miłe słowa.  Jose, wiem, że się nie znamy osobiście, ale nie rób horroru.. Jaką to drogę wybrała, o której nie wiedziałeś przed ślubem? Inna orientacja? Zakon? Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
co sie łamiesz..
niech spierd....
Debilizm tych kobiet przechodzi wszelkie mozliwosci....
trzymaj sie i nie łam się !
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
No cześć  A więc tak to prawda że jesteśmy dopiero ponad pół miesiąca po ślubie. Żona wybrała inną drogę w życiu... szkoda tylko że nie wiedziałem o tym przed ślubem. Teraz muszę się pozbierać i to jak najszybciej. Najgorsze będę jeszcze dwa tygodnie po tyle podobno będzie trwała jej przeprowadzka. Nie chcę być przy tym jak będzie zabierać wszystkie rzeczy itd. Jesteśmy po rozmowie i wiem co ma zamiar zabrać. Dzięki za wszystkie miłe słowa.  Jose, wiem, że się nie znamy osobiście, ale nie rób horroru.. Jaką to drogę wybrała, o której nie wiedziałeś przed ślubem? Inna orientacja? Zakon?Pozdrawiam. Aż tak źle nie ma Wybrała kogoś innego  i tyle w temacie jak to mówią. I nie pytajcie ! to po co brała ślub ? pytałem już ją o to sto razy i dalej nie znam odpowiedzi.
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
Jakieś dwa tygodnie temu powiedziała o rozwodzie.
Teraz na jaw wyszło dlaczego tak powiedziała.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wybacz stary, ale to jakaś kompletna kretynka  [ Linked Image]
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Powiem szczerze, że jestem zszokowany, ba nawet trochę to przeżywam. Nie dlatego, że przeżyłem coś takiego, czy że znam Jose osobiście, ale dlatego że brałem ślub tydzień po nim i wprost nie mogę w to uwierzyć  Jose pamiętaj: co Cię nie zabije to Cię wzmocni Trzymaj się.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Haha.. Pusty śmiech ogarnia. Po kilku tygodniach od ślubu stwierdziła, że "kocha kogoś innego"  Kurs 1.15, że prędzej czy później zapuka do Ciebie znów zapłakana i powie, że to.. "jednak Ty jesteś mężczyzną jej życia". Trzymaj się chłopie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
co za stres współczuję
gorsza to już może być chyba tylko śmierć dziecka
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
Zapukać to ona już sobie może ale nie powiem gdzie ! 
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
co za stres współczuję
gorsza to już może być chyba tylko śmierć dziecka Poj.bało cię ? Za
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Teżprzez to przechodziłem. Przez pierwszy okres mówiła, że to już nie jest to co kiedyś i że na pewno nie ma nikogo. Z czasem wyszło na jaw, że już ktoś był. Ktoś poznany w pracy.
Z perspektywy czasu sobie myślę, że przecież co mi miała powiedzieć? Słuchaj Marcin jestem szmatą bo poznałam kogoś w pracy i nei chcę z tobą być... . Dobrze się stało jak się stało patrząc z perspektywy czasu. Czas ukoił rany choć trwało to długo bo tak nadobre zapomniałem o niej po około pół roku.
Na koniec ciekawostka taka, że po pół roku chyba tamten ktoś się jej przejadł bo chciała do mnie wrócić... .
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Jose - tak naprawde to pomyśl sobie, że i tak lepiej teraz a nie np za rok gdy mogloby byc dzieciatko z Wami ... Trzym sie mocno.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nirtz Ty masz naje.bane w glowie kompletnie  Widac, ze od Ciebie kazda kobieta odchodzi - zostan pedalem Gosciowi kompletnie odbija
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zapukać to ona już sobie może ale nie powiem gdzie !  Po tym tekście, można śmiało powiedzieć "witaj wśród żywych, dasz rade!"  Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W sumie Jose brak słów - a wszelkie porady zabrzmią idiotycznie , widzę po ostatnim wpisie , że dajesz radę i to najważniejsze! Trzym się chłopie!
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Jose nie sądzisz że wybrała modertora? jakbyś się starał mocniej i udało by ci się zosta modem to myślę że poleciałaby na tytuł, władzę, a tak tylko byłeś szarym userem, więc nie dziw się że wybrała kogoś lepiej postawionego. Lub goś miał lepsze typy od ciebie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kolejny burak - brak slow
Zarty zartami, ale bez jaj.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W sumie Jose brak słów - a wszelkie porady zabrzmią idiotycznie , widzę po ostatnim wpisie , że dajesz radę i to najważniejsze! Trzym się chłopie! Haha.. Pusty śmiech ogarnia. Po kilku tygodniach od ślubu stwierdziła, że "kocha kogoś innego" Kurs 1.15, że prędzej czy później zapuka do Ciebie znów zapłakana i powie, że to.. "jednak Ty jesteś mężczyzną jej życia". Trzymaj się chłopie W dwóch słowach: "Będzie dobrze". Nie bój się rozstań A kiedy przychodzi czas rozstania, nie zawsze umiesz godnie stawić mu czoła. Zanurzony w smutku, rozstajesz się z ludźmi, których kochałeś, z domem, marzeniami, porami roku... Nie trwaj w nim bezustannie. Rozstania mają swoje miejsce w twoim życiu. Są jednak chwilą, z którą musimy się rozstać, tak jak przyroda rozstaje się z jesienią, aby kiedyś znów powitać wiosnę./Małgorzata Stolarska/ Najlepszym dla nas w życiu rozstaniem jest rozstanie z pesymizmem./Małgorzata Stolarska/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ładnie Master - w wolnej chwili wyczyść skrzynkę...
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|