Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 15 z 27 1 2 13 14 15 16 17 26 27
A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
po co na koncert chodzic zeby klapac dziobem spod sceny?
ciekawe na co on liczyl, ze mu rysiek autograf da? tongue

Bonus: Unibet
JuN Offline
ATP & WTA Tour
ATP & WTA Tour
Peja to głupek, ten gosc pokazywał do niego Fucka, a nie do uczestnikow koncertu

jak to go urazilo, mogl sam zejsc ze sceny, i dac mu w ryj, albo po koncercie,

a nie kozakowac na scenie, i nawoływać tłum, aby go przekopali w 20-30 osób..

DEBIL

aka Schranzer
aka Schranzer

Tenis Trader
Tenis Trader
Widzimy, jak kilkunastu mężczyzn rzuca się na chłopaka w kurtce z moro. Robi się zamieszanie, widzimy przepychankę, kilku mężczyzn kopie chłopaka, słychać krzyki dziewczyn " Wypierdalaj ...". - Tak kończą frajerzy - słychać jak mówi na koniec dumnie artysta.

ale bydło laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Jaki idol, tacy fani laugh

Koleś kreujący się na wielkiego gangstera, a bał się stanąć oko w oko z piętnastolatkiem laugh

O
Na pełnejjj kurrr...
Na pełnejjj kurrr...
O Offline
peja shocked

Blade Runner
Blade Runner
Kto to jest ten Peja?

wieczny student
wieczny student
Jak mu nie pasowało to powinien powiedzieć ochronie, żeby go wy.jebali i już. U mnie Doda tak zrobiła laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Bzyku
Kto to jest ten Peja?

Gangstery jakie. grin

Tu masz gangsterskie ich konta na...

...
...
...
... na fotce.pl laugh

http://www.fotka.pl/klan/441007/StoProcent_Peja_Kaczor_Gural_PIH_Borixon_Kajman_Sobota_Miodu/

Ktoś mi kiedyś podawał profile do fotki.pl donguralesko i kaczorSLU. Każdy miał po 15 tysięcy znajomych, i opisy: DzIeKi zA KomEnTy, PrZyJmE KaZdE ZapRo, PozDro. grin

A to dorośli ludzie są.

P
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
P Offline
Kto to jest ten Peja?

hip chłop gangsta laugh

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Originally Posted by Master.com back
Kto to jest ten Peja?

Gangstery jakie. grin

Tu masz gangsterskie ich konta na...

...
...
...
... na fotce.pl laugh

http://www.fotka.pl/klan/441007/StoProcent_Peja_Kaczor_Gural_PIH_Borixon_Kajman_Sobota_Miodu/

Ktoś mi kiedyś podawał profile do fotki.pl donguralesko i kaczorSLU. Każdy miał po 15 tysięcy znajomych, i opisy: DzIeKi zA KomEnTy, PrZyJmE KaZdE ZapRo, PozDro. grin

A to dorośli ludzie są.

dorosły Master a taki naiwniak? Chyba nie wierzysz w to że oni to prowadzą? Pewnie tworzą to jakieś gówniary...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Rancorn, Rancorn, to żart, coś jakbym napisał: "Patrzcie, patrzcie znalazłem fotkę Rancorna".

Fotka Rancorna (?) [dziennik.pl]

piwo

Nie wiem kto to tworzy, czy oni, czy ktoś i chyba za bardzo mnie to nie nurtuje, ale "polska scena HH" /jak to dziwnie brzmi, coś jak uczciwość Ojca Rydzyka/ była do pewnego momentu po prostu śmieszna, teraz pomieszała się z chamstwem.

To że posiadam umiejętność pisania nie znaczy, że jestem
pisarzem, to że ktoś posiada zdolność mowy nie znaczy, że jest piosenkarzem, a tym bardziej artystą. Czasami lepiej nie wiedzieć i mieć przeświadczenie (błędne), że rzeczywiście są takimi ideowcami, tymczasem w starciu z tym realnym światem zarówno nasz bohater o którym taka dyskusja jak i cała reszta Hardcorów jest po prostu zwykłymi ułomkami, bez twarzy, bez szczerości, za to z publiką 15-17 latków, która uwierzy we wszystko co będzie miało podpis "Prosto".

Będzie dobrze. wink

Blade Runner
Blade Runner
Czyli co? To jakiś idol wymalowanych trzynastek i siuśmajtków w kapturach którzy w gimnazjum jarają szlugi za winklem i w profilu na naszej klasie wypisują "CHWDP - PoZdRóFfKi"?

Kiedyś nawet parę razy usłyszałem jakieś piosenki tzw. polskich raperów. Pomijam już fakt, że melodyjne toto jak młynek do kawy, ale same teksty mnie rozbawiły. Wszyscy tylko o dupach, ćpaniu i o tym jacy to wszyscy wokół źli, niedobrzy - a oni biedni, uciskani.

Te piosenki przypominały mi pijaków i nierobów, którzy siedzą na murku, chleją z gwinta i narzekają że nie ma lekkiej pracy za 2k na rękę więc on to olewa.

Pooh-Bah
Pooh-Bah
piwo

Mógłbyś nie oceniać całej sceny po jednym incydencie? Poza tym, "Scena HH" to nie tylko rap, to breakdance, graffiti, taniec hiphopowy etc więc jeśli mówisz że ta scena to chamstwo, to obrażasz wielu młodych, ambitnych i utalentowanych ludzi.
Nie ma artystów w polskim rapie? A słyszałeś kiedyś o O.S.T.R-ym? Eldo? Łonie? Jeśli nie to przesłuchaj album jednego z nich. I powiedz że to chamstwo i teksty dla 15-latków.
Pozdrawiam

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Bzyku, wybacz ale jesteś ignorantem.
Pozwolisz że chociaż ja uargumentuje to co mówię, a Ty sobie posłuchaj tzw. polskich raperów.

OSTR - Kochana Polsko [yumik.wrzuta.pl]
Eldo - Nie pytaj mnie o nią [cukrowa.wrzuta.pl]
Łona - Rozmowa [mroooffka.wrzuta.pl]

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
Zgadzam sie z Rancornem. Sa hiphopowcy i sa Hiphopowcy.
Sam nie przepadam za piosenkami lony, tede, wwo czy kto tam jeszcze jest.
Ale sa rowniez 'zespoly' tudziez raperzy ktorzy maja caly dorobek bardzo ladny. Sa rowniez Ci 'gorsi' ktorzy maja jakis fajny kawalek.

ostr, fisz, łona, k44 swojego czasu

denerwuja mnie moje usta laugh non stop pekaja, albo robia mi sie zajady :| krew zalewa

G
old hand
old hand
G Offline
Popatrzcie jak koles z zespolu "Green Day" potraktował fana, przynajmniej nie kazał publicznosci kogos bic ale sam wział sprawy w swoje ręce.
W sumie nie wiem ktore jest bardziej żalosne...

A
Knockin' On Heaven's Door
Knockin' On Heaven's Door
A Offline
Czyli co? To jakiś idol wymalowanych trzynastek i siuśmajtków w kapturach którzy w gimnazjum jarają szlugi za winklem i w profilu na naszej klasie wypisują "CHWDP - PoZdRóFfKi"?

Kiedyś nawet parę razy usłyszałem jakieś piosenki tzw. polskich raperów. Pomijam już fakt, że melodyjne toto jak młynek do kawy, ale same teksty mnie rozbawiły. Wszyscy tylko o dupach, ćpaniu i o tym jacy to wszyscy wokół źli, niedobrzy - a oni biedni, uciskani.

Te piosenki przypominały mi pijaków i nierobów, którzy siedzą na murku, chleją z gwinta i narzekają że nie ma lekkiej pracy za 2k na rękę więc on to olewa.

pewnie słuchałes Waszki G i Popka laugh

BTW wkurza Mnie jak Ktoś nie mający kompletnie pojęcia o temacie szufladkuje wszystkich jedną miarką.

O
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
O Offline
Originally Posted by galeon
Popatrzcie jak koles z zespolu "Green Day" potraktował fana, przynajmniej nie kazał publicznosci kogos bic ale sam wział sprawy w swoje ręce.
W sumie nie wiem ktore jest bardziej żalosne...

Ciekawe czy mają jakiegoś w rezerwie na wypadek porażki skaczącego...

Lucio Fulci Forever
Lucio Fulci Forever
nic tak nie poprawia humoru z rana grin

Strona 15 z 27 1 2 13 14 15 16 17 26 27

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
2 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, burbon), 2,472 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,274
Posty5,828,562
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025