|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Chciałem zapytac czy gdybym chciał zrobic wypłate pieniedzy z tego buka nie na moje konto. Tzn. w rubryke własciciel wpisuje dane posiadacza konta tobet zaś w numer konta zupełnie inny numer konta nie tej osoby to czy przelew dotrze? Koledze ostatnio ktoś się włamał na konto i wysłał środki na swój numer konta podając tylko dane kolegi o dziwo Tobet dokonał realizacji przelewu i kolega umoczył rękę w nocniku.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dostal ktos maila ze za wypelnienie ankiety dostaje sie 5 ojro?
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
tak, kasa ma byc w ciagu 4 dni
aniketa jest o design Tobet i 'moje konto'
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
A gdzie tą ankiete można wypełnić  ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
sprawdz maila, jezeli nie dostales to nawet po wypelnieniu nie otrzymasz 5e
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Witam. Prosba o pilny kontakt osoby, które w Tobecie zawierały zakład na następnego selekcjonera reprezentacji Polski w lipcu lub sierpniu
pozdrawiam Style
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie mogę się zalogować-pojawił sie taki oto komunikat: Account closed. Please contact support
miał ktoś z Was taką akcję???
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Ja miałem po zalogowaniu się z innego IP. Pogadaj na czacie. Zadali mi jedno pytanie i odblokowane. Teraz loguje się z różnych IP i spokój.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
napisz do supportu to na maila prześlą ci ankiete, wypelnisz odsylasz i do 24 h rownowartosc 5 ojro
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Uprzejmie informujemy że Pańskie konto zostało zamkniete na stałe > ponieważ grał Pan zdarzenia które już się zakończyły wiele razy. takiego maila dostałem w tej sprawie.... mam tam troszkę kasy i mam nadzieję, że ją odzyskam 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam,
Niestety nasz dzial bezpieczentsa odkryl ze wielokrotnie probowal Pan zagrac spotkanie juz zakonczone wynikiem 5-0 (CZARNI ZAGAN vs. UNIA JANIKOWO), a w ktorym mielismy zla godzine rozpoczecia spotkania.
Spotkanie zostalo oczywiscie uniewaznione, a Pan jako osoba probujaca wykorzystac zla date zamkniecia zakladow zostal wykluczony z gry w serwisie Tobet. Decyzja jest ostateczna.
Ponadto prosimy o przeslanie dokuementow takich jak skan paszportu oraz rachunek za media z Panskim nazwiskiem na adres [email protected]
Po otrzymaniu powyzszych kwota znajdujaca sie na Pana koncie gracza zostanie przelana na Panski rachunek bankowy
fajną tezę sobie stawiają..... złodziej....
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Nie mów złodzieje bo nawet kasę chcą Ci zwrócić, którą masz na koncie...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie mówię,że oni są zlodziejami tylko co pomyśleli na moj temat...wszystkie buki robią zwroty, a ci dożywotni ban....żenua a co do zwrotu kasy to ciekawy jestem czy będzie to 100% tego co u nich mam, czy tylko sama wpłata?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
"Po otrzymaniu powyzszych kwota znajdujaca sie na Pana koncie gracza zostanie przelana na Panski rachunek bankowy"
|
|
|
|
|
Comfortably Numb
|
|
Comfortably Numb
nie mówię,że oni są zlodziejami tylko co pomyśleli na moj temat...wszystkie buki robią zwroty, a ci dożywotni ban....żenua a co do zwrotu kasy to ciekawy jestem czy będzie to 100% tego co u nich mam, czy tylko sama wpłata? z całym szacunkiem, ale uważasz że nie mają racji?  Zawsze mnie zastanawiało zachowanie osób które mając coś na sumieniu, starają się wybielić swoją osobę, a oczernić drugą stronę... trochę obiektywizmu gembol. Chciałeś ich zrobić w wała, a tu figiel - oni zrobili Ciebie. Ciesz się chłopie, że chcą Ci jeszcze pieniądze zwrócić...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
igorynka co Ty p...sz? normalny buk robi zwrot czyli anuluje zakład,ale nie zamyka konta! Czy to moja wina, że robia babole? Jak ja się pomylę i zamiast na 1 postawię na 2 to czy mogę anulowac zakład? Oczywiście,że nie! Powtarzam - każdy normalny buk zrobił zwrot tego zdarzenia....
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
każdy normalny buk zrobił zwrot tego zdarzenia.... W takiej sytuacji też??: " wielokrotnie probowal Pan zagrac"
|
|
|
|
|
Comfortably Numb
|
|
Comfortably Numb
 No tak jak pisałem wyżej OBIEKTYWIZM - słowo-klucz. Szczerze mnie wali czy Ci zablokują konto, czy nie, czy inne, "normalne buki" robią zwroty czy nie. Ale nie rób z siebie ofiary i nie płacz że mają Cie za złodzieja, w momencie gdy jawnie i bez "krępacji" starasz się oszukać  buka. Zresztą zapewne w regulaminie mają jakiś zapis o możliwości zamknięcia konta z takich czy innych powodów...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mam wrażenie,że nie zależy Wam na ogrywaniu bukow...... i chyba stoicie nie po tej stronie barykady.... dla mnie ten temat jest już zamknięty, a napisałem to w tym dziale nie po to, aby robić z siebie ofiarę tylko przestrzec innych użytkowników forum jakie praktyki stosuje ten buk. 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|