Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 2 z 2 1 2
?
?
Ale, że Dudka nie wieli na Mundial!? shocked blush

Bonus: Unibet
W
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W Offline
Originally Posted by panKa$a
Originally Posted by Widget
http://www.koniecpzpn.pl/

Page not found...

Hmmm... PZPN już zadziałał wink

Zmień sobie przeglądarke smile

Strona już działa. Przeglądarki nie zmieniłem wink

G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
Originally Posted by tyson
Originally Posted by GaloGalo
Święta trójca: Kaczyński, Rydzyk, Lato laugh laugh laugh
omg nawet tu musicie mieszac kaczynskich i rydza? to sie nazywa paranoja,
a akcje popieram, pamietam mecz z Serbią gdy u nich na stadionie nie bylo zupelnie kibicow w ramach protestu, ale obawiam sie ze kupa "piknikow" i innych "trąbaczy" co to "zawsze są ze swoimi" sie wyłamie

wyluzuj dzieciak... mam w szczerej D.U.P. ....ie ich. Tak mi się skojarzyło i tak sobie napisałem. Wiesz gdybym ja miał cytować każdego wpis w tym temacie i jego podejście do "akcji"i PZPNu to bym musiał nie odchodzić z kompa smile . taki jest life i wrzuć na luz bardziej... chill out... spadam... no offence

enthusiast
enthusiast
[Linked Image]

Kibicie proszeni sa o powstawianie sobie w podpis i po rozsylanie tej reklamy .

enthusiast
enthusiast

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
Jest to jedna z nielicznych(o ile nie jedyna) forma protestu przeciw tym fajfusom.Swego czasu w Serbii(mecz z nami)przyniosło to skutek,a pusty stadion dawał do myślenia i nawet janusze musieli zadawać sobie pytanie skąd ta bliska zeru frekwencja.Zakladając,że nie wygramy w Czechach(czego nie życze bo wstępnie wybieram sie do Pragi),do 2012 roku nie zagramy żadnego meczu o stawke.Wcześniej straszyli nas konsekwencjami jeśli wprowadzimy kuratora(wykluczenie klubów z rozgrywek pucharowych,a reprezentacji z eliminacji mistrzowskich),a teraz jest odpowiedni moment żeby tam wejsc i to rozpiżdzić.Tak,tak Euro 2012.Czyje ?? Moje,Twoje??Skoro Grzesiu umiał odwalić takie numery jak degradacja ŁKS-u,pula biletów na Słowenie,z dupy wzięte podwyżki swojej świty,skoro ten syf i smród jest tak dla wszystkich widoczny to na jakiekolwiek zmiany w tym aspekcie bym nie liczył.Najgorsze w tym wszystkim,że jest to trujący,zamknięty w sobie krąg starszych panów,którym przesmacznie w tym ku..widołku.Wiadomo,że przy tego typu rozwiązaniu siłowym(rozpiżdziach w pzpnie)potrzebny jest plan,potrzebni sa ludzie,fanatycy,pasjonaci piłki,a zarazem umysły światłe mające wizje rozwoju i chcące raz na zawsze skończyć z tym szeroko zakrawanym kures..wem. Panowie i panie nie oszukujmy się-obrońcami i tymi których to Euro napawa chęcia masturbacji sa RACZEJ(specjalnie) ludzie,którzy mają małe ,,staże''kibicowskie,a mecze raczej oglądają w tv(żeby nie było za mega obieżyświata się nie uważam,ot opisuje).Podsumowując moje zdanie jest jedno-niech nas wypieprzą z czegokolwiek,odetchnijmy,niech przyjdzie nowe.No bo bez dwóch zdań-ładnie to ten twór nie pachnie...

GRZESIU BYŁEŚ LEGENDĄ-STAŁEŚ SIĘ ZWYKŁA MENDĄ

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
a wogole sa juz dostepne bilety na ten mecz??? mialem sie wybrac ale nie jade! albo jeszcze lepszy pomysl pojsc pod stadion i dopingowac pod stadionem i caly czas glosno "Jeb Jeb PZPN" oraz "Lato juz sie skonczylo, Grzesiu wypier..." tak zeby uslyszeli tongue

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Fajna idea tylko nie wiem czy wiecie ale jako normalni kibice reprezentacji nie macie ani wpływu na to co dzieje się na boisku (bo tam rządzi PZPN) ani na to co dzieje się na trybunach (bo tam rządzą ci co na każdym stadionie w Polsce). Tak więc takie spontaniczne internetowe akcje mają mniej więcej takie szanse powodzenia jak to że wygramy Euro 2012.

old hand
old hand
jeżeli uważasz że stadion bedzie zapełniony po brzegi to może mały zakładzik frekwencji under over 27tys na mecz ze Słowacja?:)

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by micha$
Podejrzewam, że ta akcja i tak niewiele da, ale jestem ciekawy, jak już PZPN będzie obalone, kto będzie zarządzał polską piłką nożną?
dzisiaj był dzień bez auta. Efekt akcji do przewidzenia. W Krakowie ponoc korki jescze wieksze niz zwykle. Po prostu na drogę wyjechali nawet ci co zwykle nie jezdzili a auto od dawna mieli zagarażowane - ot skoro dzien bez auta to może szybciej przejadę. Tu moze byc podobnie, pewnie ultras wezma sobie akcje do serca, pikniki poczują, ze bedzie bezpieczniej niz zwykle i... jeb rekord frekwencji tongue

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by style
jeżeli uważasz że stadion bedzie zapełniony po brzegi to może mały zakładzik frekwencji under over 27tys na mecz ze Słowacja?:)
To ja wiem że kompletu nie będzie bo niedość że reprezentacja na awans nie ma szans to jeszcze bilety drogie co z pewnością spowoduje brak niedzielnych wycieczek z zakładów pracy i rodzinnych wypadów na reprezentacje.
Originally Posted by twist
Originally Posted by micha$
Podejrzewam, że ta akcja i tak niewiele da, ale jestem ciekawy, jak już PZPN będzie obalone, kto będzie zarządzał polską piłką nożną?
dzisiaj był dzień bez auta. Efekt akcji do przewidzenia. W Krakowie ponoc korki jescze wieksze niz zwykle. Po prostu na drogę wyjechali nawet ci co zwykle nie jezdzili a auto od dawna mieli zagarażowane - ot skoro dzien bez auta to może szybciej przejadę. Tu moze byc podobnie, pewnie ultras wezma sobie akcje do serca, pikniki poczują, ze bedzie bezpieczniej niz zwykle i... jeb rekord frekwencji tongue
A co teraz jest niebezpiecznie? ;o Sielanka jest. Pamiętam jak na reprezentacji dopingowało się swoje kluby a Polacy bili się nawet na meczach wyjazdowych między sobą na sektorach bądź w mieście.

M
Pooh-Bah
Pooh-Bah
M Offline
reprezentacja? wy to wciaz nazywacie reprezentacja Polski? ja juz dawno przestalem...

Strona 2 z 2 1 2

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
8 zarejestrowanych użytkowników (11kera11, Akhu, alfa, rymoholik, Sensei, Szuman, rafal08, wHiTe_StAr), 2,977 gości, oraz 7 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,325
Posty5,842,894
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026