Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 12 z 15 1 2 10 11 12 13 14 15
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
No i 2 odcinki Sons of Anarchy!!!! Rewelacyjne rozpoczecie drugiego sezonu

Hirosi tez chyba wracaja do klimatu 1 sezonu, fajna nowa postac T-Baga i Raya Parka

mozna juz sciagnac 1 odcniek FlashForward, ale podobno kiepska kopia

Bonus: Unibet
S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Logan właściwie to mamy juz i 3 odc SoA smile

S
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
Originally Posted by Kameleon
No, no. Nieźle się nam House rozpoczyna. smile Jak na początek sezonu to jest genialnie i mam nadzieję, że ten poziom się utrzyma.

potwierdzam, świetny odcinek smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Jest juz pierwszy odcinek FlashForward, zaryzykuje stwierdzenie ze to najlepsza premiera tego sezonu. Naprawde swietna produkcja, przed premiera kupily ten serial juz telewizje w 44 krajach. Okolo 5 minuty jest fajny smaczek: reklama lini lotniczych Oceanic Air. ABC wyprodukowala naprawde godnego nastepce Lost.
No i 3 listopada takze na ABC premiera "V"

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Własnie obejrzałem pierwszy odcinek FlashForward, naprawde godny polecenia wink Zobaczymy jak się akcja rozkręci w kolejnych odcinkach... grin

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Potwierdzam, FlashForward zapowiada sie na superserial. Pozycja obowiazkowa. hura

The Vampire Diaries - serial o amerykanskiej mlodziezy i wampirach, cos w stylu Zmierzch ( Twilight ). Niech za rekomendacje tego serialu, posluzy fakt, ze bede kontynuowal ogladanie kolejnych odcinkow. wink

veteran
veteran
to ja takie szybciutkie pytanie bo nie chce mi się szperać w necie - 4 sezon supernatural ma 22 odcinki?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Lamer
to ja takie szybciutkie pytanie bo nie chce mi się szperać w necie - 4 sezon supernatural ma 22 odcinki?

tak

veteran
veteran
Originally Posted by herrena
Originally Posted by Lamer

tak
Dzięki bardzo - bo zostały mi jeszcze 2 odcinki i nie wiedziałem czy szukać następnych, czy już nowy sezon

Z
member
member
Z Offline
FlashForward ciekawa pozycja, jeśli chodzi o seriale komediowe to mi się spodobał Accidentally on Purpose główną rolę gra blondynka która grała w Darma i Grag

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Lundy [*]

ta policjantka była hoooooot
[Linked Image]

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
So true grin

Generalnie ZAJEBISTY odcinek byl - najlepszy w serii jak dotad ooo

!
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
! Offline
mega hot odcinek i policjantka. jestem ciekaw kto ich zaciupał. moze chlopak deb? wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
No...po średnim trzecim sezonie extera wreszcie wrócili do formy smile

Dziennikarka też dobra grin

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by !zari
mega hot odcinek i policjantka. jestem ciekaw kto ich zaciupał. moze chlopak deb? wink

Pewnie "trinity killer" dla świętego spokoju, tylko jeszcze nie wie z kim zadarł smile . Deb przeżyje, a Dexter całą serie będzie na niego polował. Do tego wyjdzie, że to jego prawdziwy ojciec i znowu będzie musiał zabić członka "prawdziwej" rodziny.

ps. mam nadzieje, że się myle tongue

P
podwórkowy attaché
podwórkowy attaché
P Offline
ja bym chciał nowy sezon Lost smile

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Premiera: 3 listopada

"V" to serial science-fiction, porównywany do "Zagubionych". Nowy serial jest remake'iem serii o tym samym tytule, który był emitowany w latach 80-tych.

Pilot nowego serialu stacji ABC zbiera świetne recenzje i według portalu E! Online jest to najlepszy pilot w historii.
- Widzieliśmy pierwszy odcinek serialu i w skali 1-10 oceniamy go na 11! - czytamy w serwisie E! Online. - Pilot "V" to najlepszy tego typu odcinek jaki kiedykolwiek widzieliśmy. Elizabeth Mitchell jest niesamowita, Scott Wolf uroczy i czarujący, a od Moreny Baccarini nie możemy oderwać wzroku. Ten serial zdecydowanie przerósł nasze oczekiwania!

Fabuła przedstawia się następująco: do każdego większego miasta na świecie przylatują statki kosmiczne, na pokładzie których znajdują się tzw. "Visitors". Zapewniają oni, że przybyli na ziemię w pokojowych celach, a na potwierdzenie mają ze sobą prezenty, medykamenty czyniące cuda i nowinki technologiczne przerastające możliwości ludzkie.

No no czekamy smile

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
no nieźle Trinity ma rodzinke jak Dexter smile

C
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
C Offline
Originally Posted by Kylo
Premiera: 3 listopada

"V" to serial science-fiction, porównywany do "Zagubionych". Nowy serial jest remake'iem serii o tym samym tytule, który był emitowany w latach 80-tych.

Pilot nowego serialu stacji ABC zbiera świetne recenzje i według portalu E! Online jest to najlepszy pilot w historii.
- Widzieliśmy pierwszy odcinek serialu i w skali 1-10 oceniamy go na 11! - czytamy w serwisie E! Online. - Pilot "V" to najlepszy tego typu odcinek jaki kiedykolwiek widzieliśmy. Elizabeth Mitchell jest niesamowita, Scott Wolf uroczy i czarujący, a od Moreny Baccarini nie możemy oderwać wzroku. Ten serial zdecydowanie przerósł nasze oczekiwania!

Fabuła przedstawia się następująco: do każdego większego miasta na świecie przylatują statki kosmiczne, na pokładzie których znajdują się tzw. "Visitors". Zapewniają oni, że przybyli na ziemię w pokojowych celach, a na potwierdzenie mają ze sobą prezenty, medykamenty czyniące cuda i nowinki technologiczne przerastające możliwości ludzkie.

No no czekamy smile

Osobiście jestem fanem oryginalnego serialu "V" i jest to według mnie najlepszy serial science-fiction w historii.

Aż dziwię się, że ktoś zaryzykował remake tak świetnego serialu, ale z tego co czytam to produkcja ma być wielkim hitem. Aż nie mogę się doczekać. smile

C
C Offline
Oglądał ktoś ten Town Called Eureka? Warto obejrzeć czy szkoda czasu?

Strona 12 z 15 1 2 10 11 12 13 14 15

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
6 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, forty, burbon, betowiec, rafal08, kamel), 1,333 gości, oraz 7 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,832,183
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025