|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No Ojro witamy na pokładzie na pełnej ...qr..e - nie będziesz dużo cierpiał - oczepiny wymyślimy humanitarne...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
byli tacy to sobie egzaminy "przekładali" i na zlocie się meldowali, nie będę pokazywał palcem wiadomo który to taki nicpoń czerwono pyzaty z wielkim zielonym i szczypiorzastym kinolem jak w avatarze, gdyby się ktoś domyśleć nie mógł, więc - jak ktoś czegoś chce - problemu nigdy nie ma. patrząc jednak racjonalnie - czasem w polsce ciężko było się zebrać, co mówiąc teraz - ale Maxxey to człowiek godny zaufania, solidny, rzeczowy i konkretny, takie osoby wiadomo zdarzają się rzadko, stąd też powodzenie zlotu murowane, Onda z tego co pisał Maxiu przegość również, więc będzie na pewno strzał w dziesiątkę. nie ma co się podniecać, przedział tych którzy będą wynosi 60-70% + (-10%) przez problem z dojazdem. żelazna ekipa corocznych zlotów dopisze, (chyba że komuś coś wypadnie, mi wypadło ostatnio więc odpadam, kto następny w kolejce  ) i nikt z nich nie nawali. fajowo że wiele osób się deklaruje, tym więcej pojedzie. zapowiada się więc mega ciekawie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
onda wg ich cennika za noclegi, sa pokoje 1-osobowe, mam nadzieje, ze nie bedzie problemu  maxxey w najlepszym wypadku mozemy kupic bilety za 190 koron (pomaranczowe sektory) , te najdrozsze (zolte sektory za rezerwowymi za 270 koron, sa dla klubu kibica, dla grup zaorganizowanych ponad 15 osob jest znizka 25% 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Maxxey z rezerwacją biletów na mecz trzeba wziąść poprawkę ile osób 'zaniemoże' po przyjeździe, lub już 'niewstanie' zawita w czeskie progi 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Linc
ja już widzę, że będe musiał zarezerwować więcej miejsc - na pewno pojadę tam na 10 dni - max 2 tygodnie,żeby wszystko doklepać . Damy radę !
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tfu - za 10 dni - max 2 tygodnie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kto chętny na wypad do klubu? 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
To jest mecz rundy zasadniczej i to na dodatek w środku tygodnia, więc nie wiem czy rezerwacja jest konieczna. Co innego gdyby to był mecz Play-Off. Myślę, że normalnie kupimy bilety w dniu meczu.
A tak w ogóle to jeszcze szmat czasu, na wszelki wypadek pod koniec listopada zadzwonię i zapytam. Będę również obserwował rozwój sytuacji na czeskich portalach biletowych - odpowiednikach polskiego kupbilet.pl
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
a co do oczepin ojro to po prostu z każdym zlotowiczem napijesz się kielonka i to powinno wystarczyć. Humanitarne jak najbardziej:)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a co do oczepin ojro to po prostu z każdym zlotowiczem napijesz się kielonka i to powinno wystarczyć. Humanitarne jak najbardziej:) No chyba,ze będzie nas z 60-ciu i białoogłowy nie odmówią takiemu kawalerowi...
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
[Linked Image] [ img401.imageshack.us] To tak na przedsmak emocji. Zdjęcie z meczu Slavia Praga - Liberec z zeszłego sezonu.
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
Organizatorzy ! Chcę was poinformować o pewnej ważnej rzeczy, z której na pewno zdajecie sobie sprawę, lecz nie wiem dlaczego nie bierzecie jej pod uwagę. Powtarzając za kolegą Szczypiorem chcę zakomunikować, iż 1/4 osób zapisanych na pewno odpadnie przez różne względy. W związku z tym nie ma co robić afery. W mojej skromnej opinii zlotowiczów Pierwszego Ogólnopolskiego Zimowego Zlotu Forum Mecz.pl (w skrócie POZZFM) będzie maximum 30, zdziwiłbym się bardzo gdyby było nas więcej, myślę, że koło 20-25 ostatecznie zawita w Libercu. Nie odbierajcie tego Drodzy Koledzy jako pretensje lub brak zaufania do waszych organizatorskich umiejętności. Jest to po prostu przyjacielska rada.
Pozdrawiam, Artur
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Artek !
Życie zweryfikuje - ważne,ze jesteśmy przygotowani na wariant gdyby pewniaków było więcej niż 30-oro . Spokojnie.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Ja pytanko mam ktoś z Warszawy albo Okolice Olsztyne Gdańsk Gdynia albo Bydgoszcz itd będzie miał możliwośc zabrania mnie furą ;>?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Heja, tak Was czytam i nabieram checi na spotkanie z Wami  ktos leci z lubelskiego?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no właśnie, Artek to ujął wyśmienicie  jakby nie było, będzie pięknie, to pewne 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
petti ja ruszam albo z tomaszowa miasto na drodze tranzytowej warszawa>lublin>tomaszów>lwów lub z rzeszowa. prawdopodobniej z rzeszowa bo tam mieszkam, ale mozesz tez przeciez do rzeszowa do mnie dojechac, a razem ruszymy dalej. busik lublin>rzeszow pare groszy.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Szczypior, jak coś to ja się pisze. Generalnie ruszam z podlaskiego - jak ktoś jest z okolic - niech da znać - całą Polskę w samotności mam nadzieję, że nie będę musiał przejechać.  ps. mogliście zorganizować zlot na Białorusi - też pewnie jakiś mecz hokeja mają, a mam bliżej. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
hehe pett i Ben jada. stworzymy koszykarskie trio 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Pogubilem sie jaki jest stan personalny wyjazdu ale jesli jest wolne miejsce to prosze o zapisanie:) pozdrawiam
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|