Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 4 z 9 1 2 3 4 5 6 7 8 9
K
addict
addict
K Offline
Nie widziałem nigdy Belgii ale patrząc na grę i wyniki(również te przed ME)naszej reprezentacji zagrałem:
Belgia (+ 1,5) na razie 1/10 po kursie 3,2
Belgia - zwycięstwo w kuponie systemowym.

Na pewno nie postawie złotówki na 'Złotka'. Trener mówi, że potrafimy z nimi grać a tymczasem przed ME dwa razy wygraliśmy z nimi 3:2. No to rzeczywiście mamy je rozpracowane:) Biorąc pod uwagę to, że w Belgia się jeszcze wzmocniła dobrą zawodniczką i na ME radzi sobie jak do tj pory bardzo dobrze nie widzę przeciwwskazań by nie zagrać Belgijek +1,5 seta po takim ladnym kursie. Żal byłoby nie spróbować.

Bonus: Unibet
M
Didżej
Didżej
M Offline
@Krystiann

Kiedy ograliśmy Włoszki? Bo ja sobie nie przypominam takiego meczu niestety przed tymi ME smile 3-4 dni przed ME, przegrywamy 2-3, ale tylko ze względu, że drużyny ustawiły się w sumie na pięć setów, no i na turnieju 'Vital Nature Cup' przegraliśmy 1-3

Z Włoszkami to byśmy pograli, ale jakby na skrzydle była Glinka+Barańska, a w napadzie Skowrońska tongue

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Originally Posted by Misiek
@Krystiann

Kiedy ograliśmy Włoszki? Bo ja sobie nie przypominam takiego meczu niestety przed tymi ME smile 3-4 dni przed ME, przegrywamy 2-3, ale tylko ze względu, że drużyny ustawiły się w sumie na pięć setów, no i na turnieju 'Vital Nature Cup' przegraliśmy 1-3

Z Włoszkami to byśmy pograli, ale jakby na skrzydle była Glinka+Barańska, a w napadzie Skowrońska tongue

blush

3 miesiace temu w polfinale Piemonte Cup w... Turynie ogralismy Wloszki 3-1 wink

M
Didżej
Didżej
M Offline
Spoko, zwracam honor, niekiedy pamięć zawodzi i mnie smile dzięki za przypomnienie

Żeby już takiego o/f nie robić w temacie, co do jutrzejszych spotkań, póki co ciężko cokolwiek wybrać...

Większość zapewne przymierza się do zagrania Belgijek w postaci +2.5, wydaję się to dobra inwestycja, choć jak to bywa z paniami, każdy z nas doskonale wie... Niby graliśmy dwa razy już w tym roku właśnie z Belgijkami i dwa razy wygrane V-setówki, ale czy teraz będzie też taki ciężki bój? Kurczę, sam nie wiem... daliby z -1.5 po @1.5, to jeszcze byłby sens, a nie... @1.15 na mecz, a hc @1.3 bez sensu tongue

Ruskim jak się będzie chciało, to zjedzą Hiszpanki, które wszyscy wiemy dlaczego grają dalej.. Włoszki nie powinny mieć problemu, no i Holenderki też wydaję się, że 'trzysetówka' .

Coś to jakoś ciężko wszystko się zapowiada, a granie hc -2.5 z kursami @1.25... odstrasza mimo wszystko.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
ja ostrożnie zagram jutro:

Rosja - Hiszpania under 160.5 @1.30
jak dla mnie 3-setówka, z czym Hiszpania niech ktoś mi powie...

Polska - Belgia over 135.5 @1.30
ciężko powiedzieć jak potoczy się ten mecz, co tam siedzi w głowach naszych pań po gładkim 0-3 w niedzielę, dlatego tutaj też asekuracyjnie... Belgijki na pewno powalczą, jak w każdym meczu, więc ta linia punktowa powinna paść

Myślę jeszcze nad Holenderkami co do undera 160.5, ale nie widziałem Bułgarek w akcji.

wieczny student
wieczny student
Panowie jak oceniacie szanse Serbii na końcowe zwycięstwo? Bo dobierając odpowiednie stawki na zwycięstwo Holandii, Rosji i Włoch można wyciągnąć nawet 10% zysku bez różnicy, która z tych reprezentacji wygra. Inne drużyny raczej nie powinny zagrozić i w czwórce zobaczymy w/w. W grupie Serbki nie miały sobie równych, ale też nie powinny mieć, bo Czechy, Słowacja, czy też Azerbejdżan nie są potęgami.

K
veteran
veteran
K Offline
Zastanawiam sie nad zagraniem...

Hiszpania +25,5 pkt.....ewentualnie Azerki +24,5 pkt.

Zarowno Rosjanki jak i Wloszki powinny wygrac po 3:0, ale gdyby rywalki ugraly tylko po 17 pkt w kazdym z setow to i tak sie zmieszcza w pulapie....

Mysle ze warto zaryzykowac....

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by kamasutra
Hiszpania +25,5 pkt

no nie wiem czy to najlepszy ruch, przesłabe są te Hiszpanki, jeśli Ruskie nic nie będą kombinować to spokojnie przeskoczą ten handicap

Originally Posted by kamasutra
Azerki +24,5 pkt

tu już prędzej bym się zgodził, Azerki prezentują zdecydowanie wyższy poziom niż Hiszpankii na pewno są w stanie chociaż powalczyć z Włoszkami

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
nie zgodze sie co do Azerek ..one maja nawalone zdrowo

jak na razie zawalily mi 3 piekne kupony, robia 2:0 szybko a podem dostaja w pale

nie stawiam nic w tym meczu, bo handi punktowe to masakra jakas tutaj, mozna rzucac moneta czy dojda do 17 punktow czy nie ... za duzo hazardu w hazardzie jak dla mmnie

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Rosjanki graja straszna zenade.

W takiej formie, jaka zaprezentowaly przed chwila, nie maja szans na pokonanie Holenderek.

K
addict
addict
K Offline
Originally Posted by Krystiann
Rosjanki graja straszna zenade.

W takiej formie, jaka zaprezentowaly przed chwila, nie maja szans na pokonanie Holenderek.

Dokładnie. Słabe przyjęcie, kiepska gra blokiem, dużo nieporozumień. Rozgrywająca bardzo słabo wystawia. Nie widać radości w grze. Rosjanki wyglądają jakby były tu za karę.
Biorę Holenderki jak tylko będą do gry.

No dobra kreator a po jakim kursie wezmiesz Holenderki? 1.40 Cie zadowoli?

K
addict
addict
K Offline
Zobaczymy co nam zaproponują. Spodziewam się nieco wyższego kursu.
A jak będzie 1,4 to też zagram i pomyślę o -1,5 seta dla Holenderek oczywiście.
Generalnie to postawiłbym w tym momencie, że Holandia zdobędzie mistrzostwo.

S
addict
addict
S Offline
Co decyduje o kolejności w przypadku takiej samej ilości punktów?

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Wreszcie swietna gra zagrywka naszych, odnalazla sie w tym elemencie w koncu Bednarek, bdb mecz Jagielo i Baranskiej. Skuteczna gra blokiem. Bardzo przydaly sie moim zdaniem podwojne zmiany, ktore daly odetechnac schodzacym zawodniczkom, wiadomo, ze taki moment zobaczenia tego wszystkiego z boku na pewno sie przyjdaje i to jest wlasnie to, czego wg mnie brakowalo w poprzednich spotkaniach. Gdyby nie ten moment przestoju w 2-gim secie wynik wygladalby swietnie.. ale takich przestojow w grze o wiele wiecej miala dzis Rosja. I na pewno sa jutro do pojechania, bo od meczu z Belgijkami Rosjanki naprawde graja padake.

Taki mecz jak dzisiejszy byl bardzo potrzebny Polkom i wierze, ze bedzie on przelomowy.

R
old hand
old hand
R Offline
po fazie grupowej po 2 zespoly awans do polfinalow i tam pary na krzyz czy losowanie jak na me mezczyzn? orientuje sie ktos?

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Originally Posted by Radmanovic
po fazie grupowej po 2 zespoly awans do polfinalow i tam pary na krzyz czy losowanie jak na me mezczyzn?.. orientuje sie ktos?

Nigdzie nie moge znalezc zadnego regulaminu, ale 2 lata temu bylo losowanie... w 2-giej fazie grupowej rozbilismy Serbki 3-0, by wylosowac je znow w polfinale i.. przegrac 0-3. Sadze wiec, ze i tym razem rowniez pary beda rozlosowywane.

B
veteran
veteran
B Offline
Starczy zajrzeć w kalendarz mistrzostw:
3.10 17.00 E1 - E2/F2
3.10 20.00 E2/F2 - F1

Pary są losowane.

B
veteran
veteran
B Offline
* godziny meczów mogą zostać zmienione pod kątem transmisji telewizyjnych.

Tu jest cały regulamin ME. Taki sam dla ME kobiet, jak dla ME mężczyzn.

http://www.cev.lu/mmp/online/websit...s_chapter_1_competition_reg_12-08-08.pdf

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Kapitalny mecz Polek!!! hura Ogromnie cieszy to, jak zespol potrafil podniesc sie po tak przegranej 1-wszej partii, to doskonale swiadczy o tym, ze w druzynie jest wiara. Zreszta bylo widac radosc po kazdej wygranej pilce, no i publika tez dzis stanela na wysokosci zadania. Szacunek!

Tak grajace Rosjanki, ktore doslownie z meczu na mecz graja coraz gorzej, nie maja prawa wygrac z grajaca na swoim poziomie Holandia, a wtedy przy naszej jutrzejszej wygranej z Bulgarkami wchodzimy do polfinalu. Dziwnym trafem wszyscy krytycy, ktorzy wysmiewali nasz zespol i nazywali Polki "kalekami" i podobnymi epitetami, nagle stracili argumenty i szybko sie zamkneli smile Tak jak pisalem wczoraj, mam nadzieje, ze mecz z Belgijkami byl przelomowy.

Wreszcie na swoim poziomie zagrala w obronie Mariola Zenik wink

Trzymamy kciuki za Holenderki boks

Strona 4 z 9 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
9 zarejestrowanych użytkowników (Szuman, kamel, latajaca_holenderka, Sensei, burbon, Lukasz111, Akhu, rafal08, bukma), 2,387 gości, oraz 5 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,274
Posty5,828,634
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025