|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak długo może frunąć kasa ze Sportingu do MB??  POZDR Spytaj sportingbet.. Wielkie  dla Moneybookers, przekroczylem limit ~45k i musialem czekac 90dni na odnowienie, ale wystarczyl jeden e-mail + wyslanie skanu konta bankowego i dolozyli 60k limitu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie, taki mam kłopot.. Możliwość dokonywania transakcji z Pana/i konta została zablokowana, w związku z czym zlecona płatność nie może być zrealizowana. W celu odblokowania konta, prosimy o przesłanie zeskanowanych kopii poniższych dokumentów: * Ważny dokument tożsamości, np. paszport, dowód osobisty lub prawo jazdy; * Potwierdzenie miejsca zamieszkania, np. rachunek za media (gaz, prąd, telefon) lub wyciąg z konta bankowego; Powyższe dokumenty należy przesłać pocztą elektroniczną na adres: [email protected]Dlaczego pozwalają wpłacić, a z wypłata są kłopoty??? Już raz weryfikowałem konto, poprzez pocztę. Limitu zostało sporo, po co ta akcja? Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie, taki mam kłopot.. Możliwość dokonywania transakcji z Pana/i konta została zablokowana, w związku z czym zlecona płatność nie może być zrealizowana. W celu odblokowania konta, prosimy o przesłanie zeskanowanych kopii poniższych dokumentów: * Ważny dokument tożsamości, np. paszport, dowód osobisty lub prawo jazdy; * Potwierdzenie miejsca zamieszkania, np. rachunek za media (gaz, prąd, telefon) lub wyciąg z konta bankowego; Powyższe dokumenty należy przesłać pocztą elektroniczną na adres: [email protected]Dlaczego pozwalają wpłacić, a z wypłata są kłopoty??? Już raz weryfikowałem konto, poprzez pocztę. Limitu zostało sporo, po co ta akcja? Pozdrawiam. norma u nich. wyslij co chca.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Jak tam te karciochy od MB?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Karty MB tylko dla klientow VIP w tej chwili, dzwonilem do nich to powiedzieli ze od listopada każdy będzie mógł zamówić. Zobaczymy jak bedzie
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Dziekuje za Pana pismo i bardzo przepraszam za opoznienie z dostarczeniem karty. Z powodu strajku robotnikow poczty w Wielkie Brytanii podjelis my decyzje zaczynac dostawe kart pozniej.
Pana karta bedzie dostawiona w koncu przyszlego tygodnia.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mają jakieś opóźnienia w wypłatach? Zawsze zlecałem rano i tuż po 15tej była na mBanku.. Niby tylko 40minut opóźnienia, ale potrzebny pieniądze ;p
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dziwne, u mnie zawsze była ok 18.30  S.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
u mnie tez zawsze po 18.30
|
|
|
|
|
aka Schranzer
|
|
aka Schranzer
W piątek zlecałem wypłatę i kasa dopiero była dzisiaj rano.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
czy 2 osoby zamieszkujące ten sam adres mogą mieć po 1 koncie MB? czyli mamy 2 konta MB i jeden adres. wole sie upewnic 
|
|
|
|
|
aka Schranzer
|
|
aka Schranzer
czy 2 osoby zamieszkujące ten sam adres mogą mieć po 1 koncie MB? czyli mamy 2 konta MB i jeden adres. wole sie upewnic  można, ale i tak spodziewaj się weryfikacji
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
moze lepiej od razu do nich napisac i zasugerowac weryfikacje zeby obylo sie bez blokad itp.?
|
|
|
|
|
aka Schranzer
|
|
aka Schranzer
moze lepiej od razu do nich napisac i zasugerowac weryfikacje zeby obylo sie bez blokad itp.? z mojego dośw. wiem, że ich support nie należy do najsprawniejszych, ale nie zaszkodzi ich wcześniej uprzedzić
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
kilka dni temu chcialem zrobic przelew miedzy soba a kolega wyslac mu kilka stowek na konto MB i okazalo sie ze dostalem takiego maila. dodam ze przesylamy miedzy soba ( miedzy uzytkownikami MB kwoty ) juz wczesniej
Szanowny Panie ............. prosimy o przeslanie wyciagu bankowego w formacie jpg/gif/pdf, zawierajacego: - Pana imię i nazwisko - numer Pana konta bankowego (calość lub fragment) - ostatnia wypłata z konta Moneybookers na konto bankowe (tak aby widoczne bylo, iż wypłata pochodzi z Moneybookers lub z naszego konta bankowego): TRN ID: ...............
Prosimy również wyjaśnić jaka jest Pana relacja z użytkownikami z którymi dokonuje Pan transakcje (tu jest kilku znajomych miedzy ktorymi wysylamy srodki jak komus zabraknie ). Z jakiego powodu otrzyma/wysyła Pan śrdoki od/do nich.
przeciez sami reklamuja sie ze przelew trwa kilka chwil i przeciez jest to legalne wiec dziwi mnie cos takiego , czy mial to juz ktos i co mu mam napisac , wiadomo ze przelewam ( pozyczam ) kaske koledze by szybko mogl uzupelnic sobie np bwina bo przelew z banku trwa kilka dni .podpowiedzcie co tu odpisac i czy juz ktos cos takiego mial
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
A nie jest tak przypadkiem ze moneybookers sluzy do zaplaty za usluge/towar a nie do pozyczek miedzy kumplami?
frament termsow: Ograniczenia w działalności biznesowej — emisja e-pieniędzy musi być prawnie i operacyjnie oddzielona od jakiegokolwiek innego obszaru ryzyka biznesowego, np. Nie jest możliwe udzielanie kredytów.
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
o widzisz tego nie doczytalem ja tu nie pozyczam kasy dla zarobku i nie udzielam kredytow tylko poprostu koledze ktory rowniez gra u buka skonczyla sie kasa i dlatego ze przelew jest natychmiastowy do tego doszlo wiec co uwazasz by odpowiedziec by bylo wszytsko ok?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
napisz prawde i tyle - nie masz sie czego martwic
Nie raz znajomi mieli prawde i tak im proponowalem napisac
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mialo takbyc:
napisz prawde i tyle - nie masz sie czego martwic
Nie raz znajomi mieli taka sytuacje i tak im proponowalem napisac i bylo wszystko ok po paru minutach
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Mam pewien problem. Otóż zrobiłem wpłatę za pomocą karty i by kasa pojawiła się na koncie musiałem odznaczyć że pieniądze będą wykorzystane na cele NIE HAZARDOWE. Oczywiście teraz nie mogę ich do buka przesłać o czym nie pomyślałem przy robieniu wpłaty. Można to jakoś rozwiązać?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|