|
|
old hand
|
|
old hand
Jeszcze dodam do tego co napisałem że delfiedor myśli że jak stawia się na jakaś drużyne to też zaznacza się że to na koncowy wynik... Np. Real - Milan 2 I co wtedy też delfiedor reklamujesz że może chodzi o połowe czasu? w końcu nie napisane czy chodzi o połowe czasu czy może o końcowy rezultat. Wtedy powinno byc napisane akumulacyjne i dodane czy chodzi o połowe czasu czy rezultat końcowy. Jak ktoś daje 1/1 to powinno by napisane że chodzi w takim razie o połowa czasu / wynik końcowy. Jak ktoś stawia 2-1 to musi zaznaczyc że chodzi o wynik końcowy lub połowy czasu oraz o co konkretnie chodzi. Twoim sposobem myślenia 90% osób z tego konkursy by w tej edycji wyleciało. Naprawdę ręce opadają, jeszcze ja mam udowadniac że kurs 1,24 był na over 1.5 w meczu MU  Rivaldo, subedit, teraz delfiedor
|
|
|
|
|
|
|
zgłosiłem watpliwośc nie po to zeby ktos mnie krytykował i zeby komus dopiec tylko zeby wyjasnic to na spokojnie a tu nagle że brak honoru ze to takie polskie przeslizgiwanie sie mnie na kasie nie zależy ja w tym konkursie juz wygrałem ale widac tobie kasa bardzo potrzebna bo siedzisz u angoli a funt spadł więc trzeba sobie dorabiac tę złosliwośc napisałem bo mnie sprowokowałes głupimi tekstami
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Przecież to ty reklamujesz moją oczywistą wygraną, a teraz siedzę raz w Czechach raz w Polsce, więc daruj sobie. Over 1,5 i kurs 1,24 to dla ciebie wysoki kurs? może chcesz poprawi traderów? do czego to dochodzi, że w tym konkursie będzie trzeba pisac że bramki się strzela piłką, podac rozmiar, oraz po ilu minutach ktoś wygra, bo w końcu wygrana dalej drużyny to może chodzic o 15minut, albo 45 minut. Najdelikatniejsze określenie twojej postawy to szczyt chamstwa.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Przecież to ty reklamujesz moją oczywistą wygraną, a teraz siedzę raz w Czechach raz w Polsce, więc daruj sobie. Over 1,5 i kurs 1,24 to dla ciebie wysoki kurs? może chcesz poprawi traderów? do czego to dochodzi, że w tym konkursie będzie trzeba pisac że bramki się strzela piłką, podac rozmiar, oraz po ilu minutach ktoś wygra, bo w końcu wygrana dalej drużyny to może chodzic o 15minut, albo 45 minut. Najdelikatniejsze określenie twojej postawy to szczyt chamstwa. Kowal, czytając Wasze wypowiedzi odnoszę wrażenie, że to nie jest szczyt chamstwa ze strony Delfiedora, a Twój szczyt braku zrozumienia tekstu. Ten spór wynika z tego, iż Delfiedor najwyraźniej nie wiedział, że Expekt na zakłady under/over wystawia inne linie niż 2,5. Ty tego nie zauważyłeś i nakręcasz się z każdym postem, zupełnie niesłusznie.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Postaw się na moim miejscu, wyobraź sobie że trafiłeś 5 typów na 5, a ktoś jakimiś kruczkami chce cię wydymac, nie wkurzyłbyś się?
Dobra, czekam na decyzje Conrada i oby to była taka decyzja fair jak w sprawie sprawie uQ$ - subedit.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ale ja już to napisałem wyżej. Mam wrażenie, że Delfiedor nie szukał kruczków, a po prostu nie znał do końca oferty Expekta. Mogę się mylić.
Na decyzją Conrada chyba nie ma co czekać, bo i sam Delfiedor chyba już wie, że w Twoim typie wszystko było ok.
|
|
|
|
|
|
|
żeby to zakończyc szczerze zyczę ci powodzenia w dalszych rundach i nie podnoś tak sobie cisnienia widać brak ci wyrozumiałości jaką posiada Radek dzięki ci Radzio a gdybym był chamem to bym ci takie wiązanki puscił że hej
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
W takim razie przepraszam, wkurzyłem się bo wziąłem Cię za takiego typu kolesia jak Rivaldo który na siłe chce awansować szukając kruczków, ale tak jak napisałem wcześniej typ był w ofercie i był na cały mecz(szukałem na ten mecz specjalnie takiego niskiego kursu ponieważ pierwszy typ nie trafiłeś). Jakbym się pomylił i to byłaby moja wina to bym pierwszy pogratulował Ci awansu.
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Sprawa się wyjaśniła, awans Kowalwls. Powodzenia w ćwierćfinale i pozdrowienia dla wszystkich.
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Rozumiem, że ruszamy od 9. listopada? Zdaje się, że w regulaminie nie ma takiej informacji.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|