|
|
member
|
|
member
Ja myślę dokladnie tak jak Ty Eldo z tą małą różnicą że dwucyfrowy zarobek to moze byc np 12% a to mnie absolutnie nie satysfakcjonuje(chyba ze mialeś na mysli pisząc dwucyfrowy - wzrost w pln-ach :-) Ja liczę na kilkudziesięcioprocentowy zarobek- z tą myślą ciągle to trzymam. Ps. Gdybym nie dokupił Astarty po 25 zeta nie wyzbyłbym się Skotana w przedziale 1.25-1.30! Coż takie życie...
|
|
|
|
|
Joker
|
|
Joker
Ja myślę dokladnie tak jak Ty Eldo z tą małą różnicą że dwucyfrowy zarobek to moze byc np 12% a to mnie absolutnie nie satysfakcjonuje(chyba ze mialeś na mysli pisząc dwucyfrowy - wzrost w pln-ach :-) Ja liczę na kilkudziesięcioprocentowy zarobek- z tą myślą ciągle to trzymam. Ps. Gdybym nie dokupił Astarty po 25 zeta nie wyzbyłbym się Skotana w przedziale 1.25-1.30! Coż takie życie... ano takie zycie wywalalem ing po 400 zeta doszedl do 600 z hakim dzisiaj rano wywalilem wszystkie swoje akcje poza Astra eurodolar mnie do tego skłonil , juz dzisiajsze dane mogą zachwiac z rynkiem chco decydujace beda te jutrzejsze o pbk z USA prawdopodobienstwo korekty oceniam jako dosc wysokie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pytanie z cyklu: Wchodzi leszcz na forum i pyta  : Akcje spółki izolacja w ubiegłym tygodniu kosztowały 37-39zł, od wczoraj kurs waha się 1,25-1,30... o co chodzi??? gdzie znaleźć jakieś info na ten temat???
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pytanie z cyklu: Wchodzi leszcz na forum i pyta  : Akcje spółki izolacja w ubiegłym tygodniu kosztowały 37-39zł, od wczoraj kurs waha się 1,25-1,30... o co chodzi??? gdzie znaleźć jakieś info na ten temat??? izolacja split akcji w google 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ale ładnie się wkrótce spi***li ten cały WIG20, szorty, szorty chętnie wysoko napycham Polecam 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
@bloomberg: U.S. Stock Futures Rise, Signaling Extension of Biggest Rally in a Decade Te ich tytuły 
|
|
|
|
|
Joker
|
|
Joker
Ale ładnie się wkrótce spi***li ten cały WIG20, szorty, szorty chętnie wysoko napycham Polecam  no nie byłbym tego taki pewien usrakom jednak PKB urósł po rewizji co mnie troche zaskoczyło przyznaje , wiec ta korekta moze sie okazać bardzo płytka przed szturmem na nowe szczyty 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
U.S. Stocks Drop as Purchasing Report Signals Weakness in Spending, Output - tytuł na Bloombergu parę godzin później 
|
|
|
Link skopiowany do schowka