Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 9 z 9 1 2 3 4 5 6 7 8 9
M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Originally Posted by szuwi1
Pomyłka to jest wtedy gdy, buk ma zamiar wstawić powiedzmy kurs 4.00, a wstawia omylnie 6.00 i na drugo dzień go koryguje i zwraca stawki, tym co zdołali go łyknąć.
Twoj przyklad to nie jest żadna pomylka i wątpie zeby buk robił zwroty po czyms takim...
Pomyłka jest wtedy gdy Skra gra z Resovia i na Skre wystawiają 4 a na Resovie 1,2 a mecz odbywa sie w Belchatowie

Ty wiesz swoje a ja wiem swoje. Tak jak już pisałem na czacie wtedy ze kurs na medal dla Polek wynosi 2,4 a na brak medalu 1,5
Powinno być ze dobędziemy medal 1,5 i ze nie zdobędziemy 2,4
A więc analityk wystawił odwrotnie kursy. To nie jest pomyłka?
Na minimum srebro dla Holandii(zwyciestwo w polfinalowym meczu) było 1,35 a na to że Holandia zdobędzie minimum brąz 1,85. To nie jest pomyłka?
Na Niemki kursy były dobre a na dwa pozostałe zdarzenia złe. Ja to nazywam pomyłką i nie zamierzam wdawać się w dalszą dyskusje.

Bonus: Unibet
S
addict
addict
S Offline
Aha no to z tą Holandią i minimum brązem faktycznie pomyłka, jeśi takie były kursy. A w jakim czasie był ten kursik na medal dla Polski - 2.40? Przed ME czy jakoś w trakcie?

D
dd Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
muminek bez ogonka czy ty potrafisz logicznie myśleć ? co z tego że na Holandie było 1,35 w półfinałowym meczu ? buki przed mistrzostwami wiedziały jak bedą grać holenderki ? czy nie będą miały kryzysu ?
i rozumiem że wszystkie buki źle wystawiły kursy na mecz Rosja -Polska bo skoro twoim zdaniem powinien być kurs 1,5 na Polki że zdobędą medal to w tym meczu na Rosje powinien być większy kurs niż 1,4... a nawet wygranie tego meczu przez Polki nie gwarantował strefy medalowej... wystarczyło że Holandia zagrała by rezerwami z Rosją i już byś się tak nie napinał i nie śmiał z innych

D
dd Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
no chyba że te kursy były dostępne do stawiania przed meczami półfinałowymi to nawet nie ma o czym gadać i masz racje

S
addict
addict
S Offline
Wlasnie muminek te kursy sa sprzed mistrzostw czy juz z 2 fazy grupowej i po/przed ktorym meczem? Dzieki.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by muminek bez ogonka
Ty wiesz swoje a ja wiem swoje. Tak jak już pisałem na czacie wtedy ze kurs na medal dla Polek wynosi 2,4 a na brak medalu 1,5
Powinno być ze dobędziemy medal 1,5 i ze nie zdobędziemy 2,4
A więc analityk wystawił odwrotnie kursy. To nie jest pomyłka?

czy w gronie Włoszek, Holenderek, Serbek, Turczynek, ... naprawdę uważasz, że kurs na to że Polki zdobędą medal powinien być @1,50 ?

Na minimum srebro dla Holandii(zwyciestwo w polfinalowym meczu) było 1,35 a na to że Holandia zdobędzie minimum brąz 1,85. To nie jest pomyłka?

z tym, że ten kurs @1,85 na medal Holandii to zapewne przed ME grany (chyba że sie mylę)

także nie masz racji muminek bez ogonka

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Kursy o które toczy sie ta bezsensowna dyskusja zostały wystawione przez bwin w piatek wieczorem 2 października na dzień przed półfinałami....
Tu masz wątek do tematu. Tak więc przeanalizuj sobie kursy wystawione w meczu o 3 miejsce z całą resztą i wyjdzie Ci ze mam całkowita racje....
https://www.mecz.pl/forum/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=3434877&page=6

D
dd Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
ahaaa, no to sorry muminek, myślałem że skoro tak się ludzie o to wykłócają to grali przed mistrzostwami i przez myśl mi nie przeszło że kursy był wystawione w piątek. To po prostu nie mam pytań, wy ich nazywacie oszustami i pajacami a sami co chcieliście zrobić ? po prostu ich OSZUKAĆ lol. Poza tym inne buki w podobnej sytuacji też robią zwroty...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
No chyba, że tak.

W mojej poprzedniej wiadomości zaznaczyłem, że nie wiem kiedy te kursy były wystawiane.

I rzeczywiście wystawienbie takich kursów dzień przed półfinałąmi to nieporozumienie

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
Originally Posted by dd
ahaaa, no to sorry muminek, myślałem że skoro tak się ludzie o to wykłócają to grali przed mistrzostwami i przez myśl mi nie przeszło że kursy był wystawione w piątek. To po prostu nie mam pytań, wy ich nazywacie oszustami i pajacami a sami co chcieliście zrobić ? po prostu ich OSZUKAĆ lol. Poza tym inne buki w podobnej sytuacji też robią zwroty...
tylko ze porobili zwroty po meczach polfinalowych smirk
tak jakbys postawil jakies mecz z pilki na gospod. po kursie 3 a oni po 1 polowie meczu przy wyniku 3-0 zrobili ci zwrot
bandytwin to oszusci i nic tego niezmieni smirk

S
addict
addict
S Offline
Zwracam honor, myślałem, że kursy raczej sprze ME. Smrodek jednak pozostał, co by nie mówić, nie przystoją takie pomyłki.

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Originally Posted by jarko 33
Originally Posted by dd
tylko ze porobili zwroty po meczach polfinalowych smirk
tak jakbys postawil jakies mecz z pilki na gospod. po kursie 3 a oni po 1 polowie meczu przy wyniku 3-0 zrobili ci zwrot
bandytwin to oszusci i nic tego niezmieni smirk
Bo Ty byś chciał aby bylo tak ze jak buki będą robić błedy to zeby zawsze wyplacali kase.Mogli zrobić te zwroty w dowolnym momencie. Mają do tego pełne prawo. Buki nie muszą płacić za swoje błedy. Mają od tego regulamin, który Ty akceptujesz zakladajac konto.A po za tym to jest bukmacher z oceną C-

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
Bo Ty byś chciał aby bylo tak ze jak buki będą robić błedy to zeby zawsze wyplacali kase.Mogli zrobić te zwroty w dowolnym momencie. Mają do tego pełne prawo. Buki nie muszą płacić za swoje błedy. Mają od tego regulamin, który Ty akceptujesz zakladajac konto.A po za tym to jest bukmacher z oceną C-
niegralem tego by byla jasnosc smile
ale to jest przyklad dlaczego nazywam tego pseudobuka bandytwin bo to sa oszusci i zlodzieje
ok regulamin jest i maja taki zapis w regulaminie ale wydaje mi sie ze u innych bukow probili by zwroty przed meczami polfinalowymi a nie po nich
koniec z mojej strony regulamin stoi po ich stronie frown

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Wytłumaczenie bwina:

"Uprzejmie informujemy, że Pana kupon na zakład: XXXXX został unieważniony, ponieważ zakład został zawarty po terminie przyjmowania zakładów, z powodu opóźnień w transmisji i przetwarzaniu danych. Tego rodzaju opóźnienia mogą prowadzić do zawierania opóźnionych zakładów, czego niestety nie można całkowicie wyeliminować."

laugh kpina, niby zagrałem po terminie. Specjalnie czekałem 2h, czy dalej będzie dostępny. Nie ma to jak nieudolna próba tłumaczenia.

O
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
O Offline
Korver - nie graj u tego pedalstwa! Szkoda nerwów. Są żałośni - ale kutasy umiejętnie kuszą ofertą ( hokej na trawie - livebetting jak dla mnie...)

Villain
Villain
zakład po terminie ?? no śmiech na sali ich wytłumaczenie...
ja zagrałem znacznie PRZED terminem, ciekawe czy by mi to samo odpisali...
żal na nich nerwów frown

R
old hand
old hand
R Offline
ludzie buk sie walnoł i tyle,takie kursy to byly przed me,pamietam dobrze.Akurat do tego bym niemial pretensji bo jesli holandia kurs 1,9 na 1-3 to co wy mysleliscie sobie.Od czasu do czasu cos anuluja,wg mnie wieksze przekrety niz akurat ten.

Villain
Villain
ale zakłady zdjęli po kilkunastu minutach, a anulowali na drugi dzień po rozstrzygniętych meczach !!!

ciekawe czy jakby cudem Holandia nie zdobyła medalu to czy by też zwrócili (wiadomo ze wszyscy grali na HOL)

Strona 9 z 9 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
7 zarejestrowanych użytkowników (ANZELMO, Sensei, Górnik_Wałbrzych, Lukasz111, $-man, aker, rafal08), 2,930 gości, oraz 5 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,277
Posty5,829,244
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025