Wciągnąłem się w FlashForward zazwyczaj nie oglądam seriali na bieżąco tylko czekam na pełny sezon, bo wkurza mnie czekanie tydzień żeby zobaczyć co będzie dalej Ale przyznam, serial super.
Wczoraj byłem w kinie na "Bękarty Wojny", a przed seansem leciała zapowiedź nowego filmu 2012 i chyba trzeba przyznać, że robi wrażenie i filmu z takimi efektami specjalnymi światowe kino jeszcze nie widziało. Prawdziwa gratka dla fanów ScienceFiction
Bardzo polecam polski film "Zero". Widziałem go wczoraj na WFF i bardzo mi przypadł do gustu. Film pokazuje trudne ludzkie relacje, daje do myślenia i co najważniejsze wciąga! Mocne, dobre kino. Polecam! Opis: http://www.wff.pl/fest/2009/showperformance.xml?f=1664 trailer:
PS. Może ktoś jeszcze był na WFF i widział inne filmy? Jeżeli tak to napiszcie co warto zobaczyć Ja byłem jeszcze na "500 dni miłości" i "The Girlfriend Experience". Oba filmy (mówiąc krótko) - bez rewelacji.
Orientuje sie ktos moze czy do tego serialu : OZ [filmweb.pl] są Polskie napisy ? Zamierzam wziąć się za ściąganie ale doszły mnie słuchy, że nikt nie tworzył napisów.
kadus - napisy są w trakcie tłumaczenia , obecnie jest tłumaczony odcinek 5x04 (czyli już nie tak dużo zostało), na pewno cały serial będzie z polskimi napisami
kadus - napisy są w trakcie tłumaczenia , obecnie jest tłumaczony odcinek 5x04 (czyli już nie tak dużo zostało), na pewno cały serial będzie z polskimi napisami
dzieki wielkie
Dexter - fakt, mocny odcinek
Californication również podniosło poziom ostatnim epizodem
Ja mogę polecić Mniejsze Zło, na pordstawie bardzo dobrej książki, film warty obejrzenia (lubię Pszoniaka - świetna drugoplanowa rola) ale to film z gatunku "cięższych" do przemyślenia, wybitnie nie pasujący do pozostałych 4 propozycji Mogę jeszcze polecić Przerwane Objęcia Almodovara i jest jeszcze w weekend premiera kinowa w Polsce Solista bardzo dobry film z Jamie Foxx i Downey jr. też warto obejrzeć