wracalem z kumplem autem z meczu... i zamiast wracac 10 min, to pojezdzilismy ok 1h po Slasku. Zamiast sluchac radia to znajomy puszczal jak nie Akon feat David Guetta 'sexy chick' to pussycat dolls 'hush hush'
BTW wkurza Mnie jak Ktoś nie mający kompletnie pojęcia o temacie szufladkuje wszystkich jedną miarką.
Dokładnie! Nie masz pojęcia w danym temacie, to nie zabieraj głosu! Proste.
To samo z kibicami. Chodzisz na mecze - reprezentujesz hołotę..
Originally Posted by Bzyku
Czyli co? To jakiś idol wymalowanych trzynastek i siuśmajtków w kapturach którzy w gimnazjum jarają szlugi za winklem i w profilu na naszej klasie wypisują "CHWDP - PoZdRóFfKi"?
Kiedyś nawet parę razy usłyszałem jakieś piosenki tzw. polskich raperów. Pomijam już fakt, że melodyjne toto jak młynek do kawy, ale same teksty mnie rozbawiły. Wszyscy tylko o dupach, ćpaniu i o tym jacy to wszyscy wokół źli, niedobrzy - a oni biedni, uciskani.
Te piosenki przypominały mi pijaków i nierobów, którzy siedzą na murku, chleją z gwinta i narzekają że nie ma lekkiej pracy za 2k na rękę więc on to olewa.
Peja jest jaki jest, sam uważa, że nie jest materiałem na idola, czy autorytet. I chodź samemu daleko mi do subkultury hip-hopowej, Rycha słucham od dobrych paru lat i wiem jedno - koleś ma ogromny talent. Zresztą znam dużo osób powyżej 30tki, którzy sięgają po płyty Rycha.
Bzyku - piszesz, że tematyka "dupy, ćpanie" - to usiądź wygodnie w fotelu i posłuchaj chociażby dwóch kawałków Pei z jego najnowszej płyty: - -
Naprawdę, nie wrzucajcie wszystkiego do jednego wora..
człowiek sie nachleje to nie dość, że kac to jeszcze sobie przypomina jak dzwonił do laski o 3 w nocy do tego kumpel rozwalał śmietniki po drodze i dostał 300 zł nagrody od straży
1 w nocy dzwoni domofon otwieram szybko okno a tam dwoch panów policjantów oddala sie od mojej bramy (juz byli przy 3 bramie) i znika za rogiem ale o soooo chodzi?
1 w nocy dzwoni domofon otwieram szybko okno a tam dwoch panów policjantów oddala sie od mojej bramy (juz byli przy 3 bramie) i znika za rogiem ale o soooo chodzi?
Może CBA? Nie próbował Cię ostatnio uwieść jakiś Tomek?