|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mianowicie kończy mi sie umowa z neostrada
chce z 512 zmienic na 2mb
problem wtym ze na naszych laczach w sensie miejsca zamieszkania taki transfer nie przejdzie 1mb to troche malo
denerwują mnie ceny gdyż trzeba płacić abonament i to nie ten najniższy bo taki jest wymóg w dodatku problem z tym 2 mb mnie dodatkowo zniechęca
widzi ktoś jakieś dobre rozwiązanie
radiówka odpada nie chcę np przy grze w pokera być zależny od czynników pogodowych jak deszcz czy burza.
może ktoś podrzuci pomysł który sam wprowadził w życie i dobrze na tym wychodzi
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kardynal mam radiowke w rodzinnym domu i powiem Ci ze to taki shit ze nie ma co brac ale wydaje mi sie ze te teksty o pogodzie to mity. Radiówke mam byle jaka bo widocznie dostawca albo ma zly sprzet albo cos nie umie sobie z nia poradzic. Uzywajac jej 2 lata zauwazylem ze jak zadzwonilem i opierdolilem albo sie przypomnialem to działała dobrze ale tylko na pol dnia i tak mogłbym w koło. Ale grac sie nie dało w pokera z TP jest ten problem ze albo zazwyczaj maja monopol albo nie ma ich w ogóle jak w moim przypadku. Jesli masz gdzies niedalego nadajnik 3G jakiejsc sieci to moglbyś sprobować ja mam jako dodatkowe łacze 1MB z Playa (z powodzeniem mógłbym tylko tego używać)i wszedzie mi ładnie smiga gdzie jest 3G inaczej w ogole nie działa 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
może ktoś podrzuci pomysł który sam wprowadził w życie i dobrze na tym wychodzi ja mialem tepse, obecnie ze wzgledu na cenę przechodzę na netię kumpel ma od jakiegos czasu i w sumie jest zadowolony, raz na miesiac moze cos tam im padnie na kilka h, ale ogolnie jest ok. tyle, ze w przeciwienstwie do wiekszosci osob ja z tpsa nigdy nie mialem zadnych problemow, a nawet szli na rękę, ze sie tak wyraze, takze gdyby nie znaczna roznica cenowa nadal bym pozostal przy nich.
|
|
|
|
|
aka Schranzer
|
|
aka Schranzer
Poczekaj aż się w Polsce upowszechni WiMax 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mianowicie kończy mi sie umowa z neostrada
chce z 512 zmienic na 2mb
problem wtym ze na naszych laczach w sensie miejsca zamieszkania taki transfer nie przejdzie 1mb to troche malo
denerwują mnie ceny gdyż trzeba płacić abonament i to nie ten najniższy bo taki jest wymóg w dodatku problem z tym 2 mb mnie dodatkowo zniechęca
widzi ktoś jakieś dobre rozwiązanie
radiówka odpada nie chcę np przy grze w pokera być zależny od czynników pogodowych jak deszcz czy burza.
może ktoś podrzuci pomysł który sam wprowadził w życie i dobrze na tym wychodzi Bierzesz w TPSA najniższy abonament, a neta Orange Freedom. Łącznie za 2mb wyjdzie Cię pewnie mniej więcej tyle, ile do tej pory zapłaciłeś za 512+abonament.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Radek a cos ponad 90zl chyba Baqu ja nie mam z nimi problemu tylko drazni mnie ze nie moge 2mb zalozyc na tutejszych laczach a streamy coraz lepsze 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
na jakiej zasadzie sie tego neta orange freedom bierze
jakies kable wtyczki ?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
ja mialem tepse, obecnie ze wzgledu na cenę przechodzę na netię
kumpel ma od jakiegos czasu i w sumie jest zadowolony, raz na miesiac moze cos tam im padnie na kilka h, ale ogolnie jest ok.
tyle, ze w przeciwienstwie do wiekszosci osob ja z tpsa nigdy nie mialem zadnych problemow, a nawet szli na rękę, ze sie tak wyraze, takze gdyby nie znaczna roznica cenowa nadal bym pozostal przy nich. Tez z koncem roku wygasa mi umowa z tpsa i planuje przejsc na netie. Neostrada przez wiele lat smigala bez nawet jednego dnia problemu. Szukam opinii o Netii, jak smiga, czy zdarzaja sie jakies spowolnienia, czeste awarie? bo umowa jakby nie bylo na dwa lata heh
|
|
|
Link skopiowany do schowka