|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mialem napisac dokladnie to samo co Drizzd...
teraz juz nie dziwie sie, ze bet4life gra tyle lat w naziemnych
|
|
|
|
|
a.k.a. "coolbet"
|
|
a.k.a. "coolbet"
no nie lepiejj przez cała dobe topić kase w necie tak jak tu 90 % userów niz widziec pieniadze w reku  udowodnijcie ze davy sprzedał w Sopocie Nie potraficie i tyle 
|
|
|
|
|
a.k.a. "coolbet"
|
|
a.k.a. "coolbet"
tak jak pisałem ktos bedzie grał sobie dzis Kvitovą z radwanska nawet przy radw. 61 20 pieniadze mu przyjmuja i to grube Mecz sie odwraca wygrywa petra a potem biuro szuka jakis teorri  W tym przypdaku pewnie by bylo ze grałem z Polski albo jeszcze by bylo gorsze np gdzies z Krakowa to pewnie mam powiazania z rodziną  i mi nie wypłaca kasy i huczy ze radwanska jest wałkarą A ja przykladowo nic nie mam z tym wspolnego tylko jest synem polskiego oligarchy i gram bardzo grubo porazke radwanskiej po fajnym dla mnie kursie 
|
|
|
|
|
a.k.a. "coolbet"
|
|
a.k.a. "coolbet"
Zanim zaczal sie Sopot Davy w trzech poprzedzjacych rowniez forma nie błyszczał. Zlał sobie ten ostatni okres grania kredy w sezonie. Ktos to wykorzystał i wcale nie musiało to byc z jego udzialem  31/2007 ATP Sopot (POL) Clay Martin Vassallo Arguello Nikolay Davydenko 2-6 6-3 2-1 ret. Second Clay Nikolay Davydenko Andrei Pavel 6-3 6-4 First 30/2007 ATP Umag (CRO) Clay Gilles Simon Nikolay Davydenko 6-2 2-6 6-3 First 29/2007 ATP Amersfoort (NED) Clay Florent Serra Nikolay Davydenko 4-6 6-1 6-1 First
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
udowodnijcie ze davy sprzedał w Sopocie Nie potraficie i tyle  Przecież Ci parę osób napisało które obstawia tenis od lat.. Oni nie są śledczymi, jeśli nikomu w ATP nie zależało tak naprawdę na ujawnieniu tego przekrętu to zostanie status quo. Wiadomo ze formalnie ATP ma obowiązek rozpocząć dochodzenie, ale przebieg tego dochodzenia to juz inna sprawa. Napisał Ci Artek który oglądał mecz na żywo, nadal nie dotarło, grając w naziemnych, nie wiesz jak działa BF (co sam przyznałes) i nie rozumiesz w jaki sposób zdarzenie obstawiane w tym bukmacherze może wydawać sie podejrzane czy ULTRA podejrzane.. napisano Ci ze mecz w Sopocie na BF to śnieg w środku lata, a Ty dalej swoje.. BF zrobił void na tym spotkaniu tracąc gotówkę (oni zarabiają głównie z podatku od obrotu w przypadku wygranego zdarzenia). Na pewno nie było im to na rękę... Fajnie ze piszesz w QC analizy (przez 4 miesiące) ale tam każdy może pisać 'analizy' i twierdzić ze są dobre, jesteśmy dorośli i nie mamy czasu by doszukiwać sie tam merytorycznych wypowiedzi bo ten element forum w przeważającej większości to bzdury, jest dział od tenisa tutaj, tam wrzucaj w przyszłości analizy, na pewno więcej osób z nich skorzysta. no nie lepiejj przez cała dobe topić kase w necie tak jak tu 90 % userów niz widziec pieniadze w reku  Z całym szacunkiem dla Twojego grania w naziemnych, ale to na dluższą metę nie generuje zysków rekompensujących ryzyko (co nie zabrania tam ludziom wygrywać). Obstawiając tenis, wchodząc do takiej dyskusji jak ta tutaj i nie wiedzieć jak działa BF, stawia Cie w złym świetle. Mecz był ustawiony, to ze nikt nikogo za rękę nie złapał nie może być decydujacym argumentem. Sprawa nie została w ogóle wyjaśniona dlaczego? Sam juz sobie na to odpowiedz, gdyby było jak Ty mówisz, nie mielibyśmy tej dyskusji tutaj. Denko ma łatkę taka a nie inna nie z powodu TYLKO tego spotkania ale rownież dlatego ze nie był to pierwszy raz w jego karierze. Sam Djoko kiedys sie wypowiedział ze proponowano mu 100tys [euro/$ nie pamietam] za porażkę w 1 rundzie. No offense bet4life
|
|
|
|
|
a.k.a. "coolbet"
|
|
a.k.a. "coolbet"
Heh Co nie zmienia faktu ze BF potraktował to "po swojemu". Sam widziałem na oczy mase spotkan w których zawodnik przechodzil koło meczu , rowniez w Sopocie (kiedys az tak daleko nie miałem )i niekoniecznie musiały byc sprzedane  A to ze Nole proponowali to pewnie nie tylko jemu. A ze podczas meczu z Vassalo tak kursy sie przedstawiały to wiadome jak ciagle wpływała kasa na vassalo choc wygrywał dawydenko i niekoniecznie on sam musiał w tym maczac palce.... ale potem wyzywac tenisiste latami od wałkow gdy przegra nawet set w karierze to sobie kpiny robicie  Przeczytaj sobie Venon troche wiecej moich postow w tym temacie Pozatym Venon ja tego forum nie traktowałem jak jakiejs swiatyni  Nie zależalo mi ... bo w temacie powinno sie pisac. Ja pisałem jak mi pasowało  . ----------------------------------------------------------- I jeszcze jedna sprawa . Naprawde bez obrazy i jakiejkolwiek napinki na koniec. Grajac od 10 lat trudno nie wiedzec o mecz.pl. Tylko ze w moim przypadku zdanie na temat tego forum było mówiac delikatnie "słabe". Moze raz na dwa miesiace pojawialem sie tu jako "gość" i z godzine poswieciłem by sobie poczytac ogolnie wszystko ( tematy, tio, qc ). Jakie dokladnie zdanie miałem-mam o poziomie tego forum moze pokazac fakt iz dopiero po tylu latach istnienia zdecydowałem sie zarejestrowac . Choc pewnie jakby nie noga w gipsie to tego bym nie zrobil  Zagladałem tu tak jak pisałem od czasu do czasu glownie ze wzgledu na działalnosc Baqu Praktycznie nikogo nikogo wiecej. A wrecz tworczosc niektorych odstraszała mnie by tu zajrzec  W moim odczuciu to jest forum głownie "kolesiowskie" a Ty Venon jestes tego dobrym przykładem bo pod wzgledem sportowym praktycznie nic tu nie wnosisz i takich userów jak Ty jest tutaj pełno  . Naprawde nie mam zamiaru robic na koniec szoł  Cztery miesiace tutaj w pelni mi wystarczają i utwierdzaja w pogladach jakie miałem przed rejestracją  . W jakims tam stopniu mecz.pl pomógl mi "przetrwac" ten mimo wszystko trudny okers bycia w gipsie  Opuszczenie forum dla mnie nie stanowi zadnego problemu. Choc nie ukrywam ze paru moze i troche wiecej niz paru userów polubilem. Ale to jest za krótko by mnie do nich ciagnęło  Nie prosze o usuniecie mojego nicka  Poprostu nie bede sie logował ani jako gosc uwierzcie mi tez nie bede. Nie czuje wiezi z tym forum moze pojawilaby sie z czasem ale obecnie totalny luz  Pozdrawiam bet  no rep. pls
|
|
|
|
|
|
|
bet4life ma racje, nikt nikomu nic nie udowodnił, jedynie są podejrzenia, prawda taka że jak się konkretny zawodnik nie przyzna to nie ma 100% pewności.
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
Kolejny ewidentny wałek. Tym razem w... Moskwie. Starace-Donskoy Młodziutki Rosjanin z okolic 400 miejsca w rankingu kontra Włoch, który kiedyś już był zdyskwalifikowany za obstawianie spotkań. Wczoraj kursy na Starace w okolicach 1,55. Dzisiaj praktycznie wszystkie buki wycofały ten mecz z oferty, a w Ladbrokes na Ruska kurs 1,08  W kobiecym turnieju w Moskwie podobna sytuacja. Młodziutka Rosjanka startująca z dziką kartą kontra Govortsova. Wczoraj na tą drugą kursy ok. 1,6. Dzisiaj na młodą 1,25
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
O. Govortsova 6 4 6 K. Pervak 3 6 0 P. Starace 6 6 E. Donskoy 3 3 Teraz już chyba wszystko jasne, że dzisiejsze "ustawki" to było nic innego jak perfidne wywołanie napustu przez booka. Wszyscy wielbiciele fixów i tak zwany specjaliści od grania pod azje, powinni się teraz uderzyc w pierś i przyznac, że są frajerami. Gracie tenis pod azje?? jesteś weaaaak, bo można wami sterowac jak zegarkiem z kukułką. Na dowód umoczenia booków w tę sprawę zamieszczam screeny z oferty live na bwin. [ Linked Image] [ Linked Image] [ Linked Image]
|
|
|
|
|
Live fast, die young
|
|
Live fast, die young
Kiedys sie tez smialem z grania pod azje, ale jak to przynosi profit, to chyba jest ok? Ja sie przekonalem, sa ludzie, ktorzy z tego zyja...chcesz kilka przykladow?
Cerro - Penarol 2 1.8 Norrkoping U21 v Gefle IF U21 dnb 1 2.03 Panseraikos - Diagoras typ: over 2,5 2,4
To sa 3 przyklady od wczoraj wieczorem do dzisiejszego popoludnia. Zawsze sie znajdzie leszcz, ktory wypomni nietrafiony bet.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wtoper brak slow, jakbys znal sie na rzeczy to bys nie pisal takich glupot jakie wypisujesz - widac, ze masz male pojecie o grze... Frajerzy grajacy tenis pod azje? kiedy sie gra tenis pod azje? pokazesz mi obroty jakie sa na tenisa w azji? Dla Twojej swiadomosci najwieksze obroty sa na gieldzie i z tego rynku mozna wyczytac co sie swieci i w jaka strone. Azja ma do tego, ze w 90% gra sie pilke i to pod obroty - nie chce sie z Toba klocic, ale malo wiesz na temat azji z tego co czytam Nie bede dalej polemizowal bo nie ma sensu, ale jak bedziesz mial okazje dluzej przestestowac azje i traktowac gre zawodowo to zrozumiesz, ze same granie pod ruchy kursowe przynosi pozytynwe korzysci Mam nadzieje, ze nie bedziesz polemizowal bo jak uwazasz, ze tenis gra sie pod azje to dla mnie jestes zwyklym grajkiem... I nie probuj sie bronic bo nie masz pojecia co piszez - uslyszales bzdury i piszesz bzudry... Sam siebie osmieszasz
AMEN!
Pzdr
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
miodzio 
|
|
|
|
|
a.k.a. "coolbet"
|
|
a.k.a. "coolbet"
Kolejny ewidentny wałek. Tym razem w... Moskwie. Starace-Donskoy Młodziutki Rosjanin z okolic 400 miejsca w rankingu kontra Włoch, który kiedyś już był zdyskwalifikowany za obstawianie spotkań. Wczoraj kursy na Starace w okolicach 1,55. Dzisiaj praktycznie wszystkie buki wycofały ten mecz z oferty, a w Ladbrokes na Ruska kurs 1,08  W kobiecym turnieju w Moskwie podobna sytuacja. Młodziutka Rosjanka startująca z dziką kartą kontra Govortsova. Wczoraj na tą drugą kursy ok. 1,6. Dzisiaj na młodą 1,25  Sobie zajrzałem co sie w temacie dzieje i az sobie jeszcze cos napisz bo smiech mnie od rana ogarnął niesamowity  Ale Ksenia i Starace odwalili  Szybko goget upadła ta twoja teoria ze kazda taka sytuacja to jest "wałek zawodnika"  . A nawet pasowało aby wczoraj grac grubo Pervak u siebie i porazke Starace wiec ludzie grali. No oczywiscie nie ty tylko ludzie ktorzy naprawde maja pieniadze. A niektórym odrazu ciepło sie zrobiło i pozdejmowali mecz lub kursy odwrócili a tacy jak goget zaczeli krzyczec przeciez to "kolejny ewidentny wałek" zawodnika D. A tu takie rozczarowanie 
|
|
|
|
|
a.k.a. "coolbet"
|
|
a.k.a. "coolbet"
goget tak na pszyszłość jak juz masz tak szybko wyciagac wnioski ze kazda taka sytuacja to jest przekret zawodnika to jak zakładasz tego dnia opaske na głowe to nie sciskaj tak mocno z tyłu bo to szkodzi na mózg. Nawet medycyna to potwierdza  A teraz moga sie wypowiadac "kolesie" mnie to rybka  ciao 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Przecież Starace to profesjonalista niezłego sure beta złapał.
|
|
|
|
|
a.k.a. "coolbet"
|
|
a.k.a. "coolbet"
Przejrzalem wczorajsze qc to juz mu nic nie pozostalo po tylko tylumaczyc cala sytacje tradingiem. Miazga 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
bet4life - nie wiem czy to byla miazga czy cos, ale Ty 17/10/2009 16:46 miales swoją ode pożegnalna, a wciaz tu jestes i jakos nie umiesz wcielić swojej decyzji (wydawaloby sie nie odwolalnej)
Dzis rano miala miejsce analogiczna sytuacja na BF co wczoraj w zwiazku z meczem Vinci-K.Bondarenko.
Czy ziomek o ksywie wtoper bije sie w piers i mowi ze jest frajerem. Proponuje zajrzec do jego postu, obiektywni znaja odpowiedz.
Pozdrawiam wszystkich
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Wybaczcie skleroze Vinci 6-0 6-2 51 minut 57 sekund
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
Oj kickboxerku już sam przyznałeś, że grasz jedynie w naziemnych i o schematach działania giełdy nie masz zielonego pojęcia, więc przestań wklejać te infantylne buźki i sypać kiepskimi tekstami, nie mając nic sensownego do powiedzenia.
Nigdzie nie napisałem, że Starace i Govortsova sprzedali mecz i bankowo przegrają. To że cała historia z kursami to była typowa ustawka pod trading pokazały późniejsze ruchy kursów jeszcze przed samymi spotkaniami jak i w ich trakcie, kiedy już nic podejrzanego się nie działo. Podobny wałek miał miejsce kilka miesięcy temu ze zwolnieniem Beniteza z Liverpoolu.
Sprzedanego meczu Denki nie ma nawet co porównywać, bo tam poszła dużo grubsza kasa bezpośrednio przed samym spotkaniem, a na jego porażkę ładowano duże kwoty nawet wtedy, gdy prowadził i nic nie wskazyło na jego wtopę czy krecz. Tylko ktoś kto się naoglądał za dużo filmów, będzie wierzył w historię, że jakiś Abramowicz zaryzykował kilka milionów, opierając się jedynie na przeczuciu, że jego rodak broniący tytułu i ogrywający bez problemu dużo słabszego rywala w pierwszym secie nagle przestanie grać. Skoro Betfair po raz pierwszy i jedyny w swojej historii porobił zwroty, to widocznie mieli więcej dowodów na nieczystość tego meczu niż tylko podejrzane ruchy kursów.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
jestem ciekaw jaka jest wasza teoria odnosnie wczorajszych "ruchow" na meczu starace-donskoy. mecz mozna bylo ogladac na sportbox.ru w dobrej jakosci i starace na pewno gospodarzowi nie pomagal.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|