Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 21 z 27 1 2 19 20 21 22 23 26 27
M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Tomek nie ale jakaś Marzena laugh wink pierwszy raz widziałem jak policja bawi sie w przedszkolaków laugh

Bonus: Unibet
veteran
veteran
Falubladziary i Żyto puke puke puke puke puke

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Jutro.

Astoria - Legia
Zawisza - Elana

oba o 17:00

cholera... frown

J
Spójnia Świdwin
Spójnia Świdwin
J Offline
Ząb. Tydzień temu miałem zatruwanego do leczenia kanałowego i przez cały ten tydzień napier*** nieziemsko. Jutro idę do dentysty, bo z tego co słyszałem boli przeważnie przez pierwsze 2-3 dni mad

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
katar jaki mam, normalnie wodospad!! ma ktos sprawdzony sposob zeby pozbyc sie tego ciurka??

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Chyba nie ma sposobu. Trzeba to gówno po prostu przeczekać.

G
Pooh-Bah
Pooh-Bah
G Offline
Originally Posted by Dziabor
katar jaki mam, normalnie wodospad!! ma ktos sprawdzony sposob zeby pozbyc sie tego ciurka??

xylometazolin - najlepsze co stworzyli farmaceuci cool

A
Knockin' On Heaven's Door
A Offline
Na maxa wk.urwia Mnie brak live z prawdziwego zdarzenia w koszu greckim mad
bodajże jako jedyni nie mają play-play puke

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
a mnie wk rwia to, ze snowboard to drogi sport w naszym kraju :/ bylem w krk w sklepie.. chciaolem kupic deseczke uzywana.. znalazlem za750zl :/ nie kupilem.. teraz sie zastanwaiam czy jednak ja wziac
ku$wa.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Jasna cholera. Ale peta wczoraj. Nabroiłem.

A
A Offline
puke oldenburg-milano
pukezasrane gnidy nie rzucić 3 wolnych w ostatniej minucie i ku.rwa zabrakł jeden pi.erdolony punkt do lini
blush

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Też "se" rzygnę

puke betfair - za to, że nie działał kiedy chciałem zrobić greena na meczu Milanu

puke Milan - za to, że we frajerski sposób wypuścili win z rąk i mnie pogrążyli wespół z bf

I weź tu zarabiaj pieniądze... mad

W
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W Offline
FENERBHCE puke

C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
W tydzień przej... tyle kasy, że to się w głowie nie mieści... Teraz będę musiał na to 2 lata ciężko pracować laugh Ale przecież kasa nie jest najważniejsza (tak to sobie tłumaczę) piwo

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Czy te k.u.r.w.y z NETII nie potrafią zrozumieć jednej prostej rzeczy, że JUŻ PRZEDŁUŻYLIŚMY UMOWĘ NA INTERNET z TP SA i nie życzę sobie 5 telefonów dziennie w sprawie INTERNETU? Czy to takie skomplikowane, że nie jesteśmy zainteresowani? Nie mogą tego odnotować w tej swojej centrali tylko codziennie, podkreślam CODZIENNIE wydzwania do mnie po ileś tam osób w tej sprawie? Rzygać się chce. Mało tego - codziennie dzwonią jakieś osoby i zapraszają na pokazy pościeli i innych dupereli. Szału można dostać od tych darmowych upominków. Dzwonią tylko i od razu, bezczelnie, proszę o adres, na który mogą wysłać zaproszenie/upominek mimo, że nawet nie zdążyłem odpowiedzieć, że absolutnie nie jestem zainteresowany. Krew człowieka zalewa. Czy mam zacząć rzucać k.u.r.w.a.m.i do tego telefonu? Bo grzeczne prośby nie pomagają.

puke

?
?
Originally Posted by shane
Krew człowieka zalewa. Czy mam zacząć rzucać k.u.r.w.a.m.i do tego telefonu? Bo grzeczne prośby nie pomagają.

puke

Niestety ale w większości przypadków tylko to pomaga mad
jakiś czas temu dzwoniły do mnie do domu natręty z tele2 "czy nie chciałbym przejść do nich" po 10 odpowiedziach "serdecznie dziękuję, ale jestem zadowolony z tego co mam" przyszedł czas na " wiem, że to wszystko nagrywacie i możecie użyć przeciwko mnie, ale ile razy mam qrwa mówić nic od was nie chce, i nie będę nigdy dziady chciał" Po tej rozmowie rozległa się u nas błoga cisza wink

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Originally Posted by shane
Czy te k.u.r.w.y z NETII nie potrafią zrozumieć jednej prostej rzeczy, że JUŻ PRZEDŁUŻYLIŚMY UMOWĘ NA INTERNET z TP SA i nie życzę sobie 5 telefonów dziennie w sprawie INTERNETU? Czy to takie skomplikowane, że nie jesteśmy zainteresowani? Nie mogą tego odnotować w tej swojej centrali tylko codziennie, podkreślam CODZIENNIE wydzwania do mnie po ileś tam osób w tej sprawie? Rzygać się chce. Mało tego - codziennie dzwonią jakieś osoby i zapraszają na pokazy pościeli i innych dupereli. Szału można dostać od tych darmowych upominków. Dzwonią tylko i od razu, bezczelnie, proszę o adres, na który mogą wysłać zaproszenie/upominek mimo, że nawet nie zdążyłem odpowiedzieć, że absolutnie nie jestem zainteresowany. Krew człowieka zalewa. Czy mam zacząć rzucać k.u.r.w.a.m.i do tego telefonu? Bo grzeczne prośby nie pomagają.

puke

ja zawsze kur.wami rzucam, ostatnio nawet playowi sie dostało bo mi internet chcieli wcisnac mimo, ze 3 razy mowilem ze mam lana i taki smieszny internet jak oni maja to sobie moge w dupe wsadzic.

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
Panowie wiem jak to jest w.kurwi.ajace ale zauważcie jedną rzecz, tam pracują tylko ludzie, którzy muszą to robić bo taka mają prace i tak karzą im przełożeni. Kto obrywa najbardziej? zwykły szary pracownik smile weźcie to pod uwagę jak zaczynacie "kur.wami rzucać smile

GRILL MASTER
GRILL MASTER
Originally Posted by Boomber
Panowie wiem jak to jest w.kurwi.ajace ale zauważcie jedną rzecz, tam pracują tylko ludzie, którzy muszą to robić bo taka mają prace i tak karzą im przełożeni. Kto obrywa najbardziej? zwykły szary pracownik smile weźcie to pod uwagę jak zaczynacie "kur.wami rzucać smile
no, ale co zrobić jak dzwonią codziennie ? trzeba ich jakoś zniechęcić, bo grzecznie nie rozumieją

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Oni właśnie z tych telefonów są rozliczani i będą dzwonić bez względu na to, co im powiesz. Wybór między utratą stanowiska pracy a słuchaniem "kur.w" po drugiej stronie słuchawki jest dosyć prosty. Robota niewdzięczna, ale przecież nie każdy może zostać prezesem zarządu albo menedżerem, a żyć za coś trzeba smile

Strona 21 z 27 1 2 19 20 21 22 23 26 27

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
9 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, burbon, $-man, Lukasz111, latajaca_holenderka, alfa, 11kera11, Szuman, rymoholik), 2,959 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,275
Posty5,829,018
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025