Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 2 z 2 1 2
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
za takie numery to powinni zwrócić kasę, i dodać drugie tyle w ramach przeprosin za niekompetentnych pracowników obsługi klienta, jeżeli mają zamiar wyjść z twarzą z tej sytuacji. Pisz do angielskiego supportu, powinno się jakoś to rozwiązać, a pracowników wywalić na zbity pysk.
powodzenia

Bonus: Unibet
Z
zxp Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Z Offline
expekt dno nie gram tam juz od ponad 4 lat TYLKO best 365.com betfair i pinnacle a expekt niech te bonusy sobie wsadzi ....

Pooh-Bah
Pooh-Bah
zxp, poczwórny szatan, numer posta grin

C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
Ty wcale nie lepszy - potrójna kosa laugh Koniec OT smile

[Linked Image]

enthusiast
enthusiast
Błędem expekta było to, że są rozsyłane automatycznie e-maile, gdyby nie to - gracze nie zauważyliby zmiany i spokojnie czekaliby na końcowy rezultat obstawionego meczu.

Jeżeli już wyszło na jaw, to odpowiedzialność powinien ponieść ten kto pomylił "przyciski" unieważniające mecze.
Support tłumaczył się jak mógł - nie od dziś wiadomo że w firmach bukmacherskich pracują ludzie, którzy nigdy nie grali u buka i w zasadzie mają mgliste pojęcie czym zajmuje się ich pracodawca..

Dla mnie totalny przypadek, który wyszedł na przypadkowo na jaw, kto wie czy inne buki nie mają podobne błędy - ale się o tym po prostu nie dowiadujemy.
Expekt grzecznie przeprosi, temu felernemu pracownikowi da po premii, a w ramach zadośćuczynienia wyśle po szaliku reprezentacji i tyle.

smile

enthusiast
enthusiast
Originally Posted by Czarek
Tak na marginesie: czy wyobrażacie sobie że ma miejsce sytuacja odwrotna , a mianowicie kupony zostają anulowane przed meczem a gdy się okazuję że jednak kupony okazałyby się dla gracza zwycięskie- expekt.com niczym mikołaj na gwiazdkę przywraca nasze kupony i wypłaca nam pieniążki?:) NIE MA TAKIEJ OPCJI

Chcieliście zagrać na ten over i zagraliście. Akurat nietrafiony typ jakich wiele.

Jeszcze jakbyście po anulowaniu meczu przez Expekt chcieli wypłacić albo zagrać coś innego - wówczas można mówić o jakieś tam stracie poprzez "przywrócenie" kuponu, ale skoro nie zostało zrobione nic to jest potraktowane jakby ten typ był nadal otwarty i przegraliście zakład. Gdyby nie maile nigdy byście się nie dowiedzieli o tej historii.

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Originally Posted by antyhazardzista
Dla mnie totalny przypadek, który wyszedł na przypadkowo na jaw, kto wie czy inne buki nie mają podobne błędy

Co za bełkot laugh

Najpierw na izbe wytrzeźwień, potem na forum papa

enthusiast
enthusiast
I jeszcze słówko : owszem można gdybać o takim tricku że Expekt anuluje mecz (szczególnie jak poszło sporo pieniędzy na jeden typ, przez nielicznych graczy), potem w razie braku reakcji gracza czeka na końcowy wynik i rozlicza albo i nie...
Nie takie numery traderzy wycinają graczom, no ale ... można gdybać.

Jak dla mnie to są 3 wyjścia :

a) robisz szum w internecie, nakręcasz Expekta do wyjaśnień, przekonujesz ludzi do bojkotu firmy - być może bukmacher dla świętego spokoju odda Ci te 1600 i będzie po sprawie,

b) nic nie wskórasz nawet po wysłaniu listu do PZPN-u aby olali ich sponsoring - zakład jest przegrany - jedynie możesz dać pstryczka w nos niekompetentnym pracownikom supportu,

c) Expekt udowadnia Ci złamanie regulaminu, podaje do sądu o bezpodstawne znieważenie dobrego imienia firmy, bulisz milionowe odszkodowanie a panowie z supportu piszą po cichaczu na Ciebie donosy do wszelkich służb że przewalasz grubą kasę w internecie na nielegalnych zakładach - kontrole kładą Cię już totalnie na łopatki wink

Napisałem nieco ironicznie (bez urazy) - mimo wszystko życzę życzę trafnego typu (a) !

enthusiast
enthusiast
Originally Posted by amkwish
Dla mnie totalny przypadek, który wyszedł na przypadkowo na jaw, kto wie czy inne buki nie mają podobne błędy

Co za bełkot laugh

Najpierw na izbe wytrzeźwień, potem na forum papa

piwo Masz do mnie jakieś kompleksy, cóż ... pozdrawiam serdecznie grin

enthusiast
enthusiast
Originally Posted by amkwish
[quote=antyhazardzista]

"Dla mnie to totalny przypadek, który wyszedł na jaw tylko dzięki temu że były automatyczne powiadomienia e-mailowe, u innych buków być może był podobny problem nie raz - tylko po prostu nie do zauważenia. Większość graczy sprawdza kupony po meczu.

Poprawiłem myśl - mam nadzieję że już bełkot czytelniejszy smile

C
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
C Offline
Temat o Expie już jest.

Strona 2 z 2 1 2

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
4 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, aker, burbon, Lukasz111), 1,047 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,284
Posty5,834,563
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025