Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 15 z 23 1 2 13 14 15 16 17 22 23
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Ok, pora ruszyć dupsko i rwać lachony, taka gra, która trwa już 11 dzień - podchodzę do lasek i zdobywam se punkty, max. od 6 lasek dziennie mogę zdobyć punkty, co jest pokazane w tabeli.
Ale przez 5 kolejnych, wybranych przeze mnie dni, mogę zliczać od 10 lasek.

Takie połączenie krykieta, na punkcie którego mam fioła z podrywaniem.

Póki co moje wyniki wyglądają tragicznie grin :

[Linked Image]

Jestem jak Cleveland Indians z filmu Major League. Będzie lepiej smile

Tutaj będę co parę dni relacjonować zmagania i sukcesy, a kursy są podane, bo w ten sposób pokazuję, jakie sobie daję szanse, obstawić się tego nie da smile

[Linked Image]

Założyłem sobie, że 287 to ambitny cel, póki dupcie na świecie są, jest szansa smile

PS Tylko od wyglądu 7+ dziewczyn liczą się punkty

Bonus: Unibet
M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Żałosne....

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
laugh piwo

M
newbie
newbie
M Offline
poznalem w pewnych przypadkowych okolicznosciach dziewczyne, dała mi swoje namiary na nasza klase gadalismy troche i na moje pytanie czy sie spotkamy odp. ze chetnie. czy waszym zdaniem na takie pierwsze oficjalne spotkanie warto kupic kwiatka i powiedziec cos w stylu ze to na dobry poczatek znajomosci czy to bedzie za duzo albo zle odebrane ??

pozatym czy waszym zdaniem swiatczy to o zainteresowaniu dziewczyny mną jeśli sama bierze moj nr kom z profilu naszej klasy i pisze mi esa o ktorej bedzie na gadu czy to nic nadzwyczajnego ??

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
co do pierwszego.. na pewno bedzie jej milo, a jak odbierze.. to juz loteria smile
co do drugiego, mysle ze to raczej nie jest zwykla reakcja dziewczyny, chyba jest spragniona samca grin

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
kwiatka nie dawaj

tak, świadczy

wink

W
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W Offline
Originally Posted by maskownica
poznalem w pewnych przypadkowych okolicznosciach dziewczyne, dała mi swoje namiary na nasza klase gadalismy troche i na moje pytanie czy sie spotkamy odp. ze chetnie. czy waszym zdaniem na takie pierwsze oficjalne spotkanie warto kupic kwiatka i powiedziec cos w stylu ze to na dobry poczatek znajomosci czy to bedzie za duzo albo zle odebrane ??

pozatym czy waszym zdaniem swiatczy to o zainteresowaniu dziewczyny mną jeśli sama bierze moj nr kom z profilu naszej klasy i pisze mi esa o ktorej bedzie na gadu czy to nic nadzwyczajnego ??
powodzenia laugh na pewno Ci się przyda grin

Tenis Trader
Tenis Trader
Miedziu a gdzie poznałeś tą niewiastę ? Na zlocie przystających pał ?

Jak się panna dowie jak brzydko wyzywasz modów z mecz.pl, to ci nawet cała łąka kwiatków nie pomoże.

X
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
X Offline
czy 'swiatczy' to o zainteresowaniu to zalezy juz od dziewczyny, nie okreslisz tego tak bez znajomosci jej charakteru... Jedna cos swedzi, druga szuka milosci, a trzecia kolegi... laugh

ale co mysli dziwcze?
1. - jesli leci na ciebie:
dajesz kwiatka: o k** on tez leci na mnie!
nie dajesz: boze zeby tez lecial na mnie...
2. - nie leci na ciebie:
dajesz kwiatka: k** on leci na mnie ;/
nie dajesz: moze jest fajny?

jestes na forum bukmacherskim, z powyzszego opisu powinienes wywnioskowac sam ale pomoge, lepiej zastosowac sie do opcji nie dawania kwiatka.

M
newbie
newbie
M Offline
ok dzieki za rady, ale uważącie ze w zwiazku z tym że tak sie zachowała a nie inaczej, że na pytanie czy sie spotkamy odp. ''chętnie'' będe sobie mógł pozwolic na cos wiecej niz sama rozmowa czy lepiej nie ryzykować ?? wiem ze pewnie to tez zalezy od sytuacji ale może warto sprobowac ?? jaka jest waszym zdaniem najlepsza taktyka ??

Pooh-Bah
Pooh-Bah
maskownica, 13-latki niezbyt dobrze reagują na kwiatki, nie dawaj!

B
addict
addict
B Offline
sprawa wyglada tak:
Znam bardzo slabo pewna kolezanke z pracy. Stojac razem z kumplami jeden z nich zatrzymal ja gdy ona przechodzila kolo nas i zapytal sie jej czy bedzie na imprezie zakladowej bo niby ja chcialbym wiedziec tyle ze ja o niczym nie wiedzialem i zrobilem duze oczy. Kumpla oczywiscie skarcilem a teraz pytanie co z nia? Napisac jej jakies wyjasnienie? Czy to olac? Wyglada to pewnie tak jakbym sie sam bal zapytac... Kolezanke oczywiscie traktuje jako kandydatke na dziewczyne:)
pomozecie smile?

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Olać to nie. Wyjaśniać też nie.
A co odpowiedziała?

B
addict
addict
B Offline
...idziesz?
ide - odpowiedziala
a on na to: no bo wiesz jest taki kumpel... i wtedy nie widzialem reakcji bo stalem tylem ale ogolnie wszyscy zaczeli sie smiac;/

B
addict
addict
B Offline
ale nie ze mnie tylko z tego pytania smile nikt sie nie spodziewal...

P
addict
addict
P Offline
Barthezz jezeli owa kobieta nie jest typem "niesmialej romantyczki" tylko to pewna siebie babka to niestety kumpel zrobil z ciebie wielkiego idiote i kretyna do potegi ntej... Aha jak masz ponad 25lat to juz calkiem sodoma i gomora ja bym sie tlumaczyl... facet ma byc konkretny i samodzielny a nie cipa

S
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
Człowieku olej to im bardziej się przejmujesz tym zawsze gorzej wychodzi smile
Jak będzie impreza to wyczaj moment jak będzie samotnie stała i zagadaj jak się bawi itp. jak jej zależy to się sama zapyta czy to była prawa co tamten koleś zapytał. A wtedy powiedz, z sarkazmem że tak bardzo go onieśmielasz i nie miałeś odwagi zrób to z uśmiechem więc nie będzie wiedziała czy żartujesz czy mówisz prawdę.

Poza tym zacznij tamtego gościa trochę "strugać" bo takie cwaniaczki i przypałowcy są najgorsi.

B
addict
addict
B Offline
dobrze nie odpowiem jej nic smile poczekam do imprezki laugh uff zeby sie udalo:P

S
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
Originally Posted by Bartheezz
dobrze nie odpowiem jej nic smile poczekam do imprezki laugh uff zeby sie udalo:P

uda się tylko nie wbij gwoździa na imprezie laugh
napisz potem jak było i wiesz.. tongue

B
addict
addict
B Offline
no wlasnie musze sie pilnowac laugh oks jak sie uda to napisze;p

Strona 15 z 23 1 2 13 14 15 16 17 22 23

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
10 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, burbon, rymoholik, ANZELMO, Szuman, betowiec, rafal08, kamel, Lukasz111, latajaca_holenderka), 2,945 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,275
Posty5,828,851
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025