|
|
journeyman
|
|
journeyman
Ty znowu swoje , kończe rozmowę z Tobą definitywnie. Sorry mate ale robisz się nudny w tych stwierdzeniach
Nie pracuje dla Expa podkreślam to poraz kolejny
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Dodam jeszcze że pół - idiotą w zasadzie nie można być a Ty prezentujesz się jako idiota w swoich postach mnie dotyczących.
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Także Czaruś powodzenia w przyszłości , trzymaj się
Nie odpisuj bo w zasadzie nie ma potrzeby
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Na twoje durne posty, łudząco przypominające styl i język polskiego supportu , trzeba odpowiadać abys przestał zaśmiecać ten wątek bezsensownymi, odchodzącymi od tematu komentarzami.
Prosiłbym moderatora lub osoby mające kompetencję do sprawdzenia skąd owy Rybcia pisze i czy czasem nie jest to ten sam IP co innych nowych graczy-zwolenników expa.
p.s. Każde zdanie wpisujesz w osobnych postach aby tylko zwiększyć liczbę postów pod swoim nickiem?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Prosiłbym moderatora lub osoby mające kompetencję do sprawdzenia skąd owy Rybcia pisze i czy czasem nie jest to ten sam IP co innych nowych graczy-zwolenników expa. Rybcia loguje sie z Łodzi, przynajmniej tak wskazuje jego IP 
|
|
|
|
|
a.k.a. "croydoncabman"
|
|
a.k.a. "croydoncabman"
Ty znowu swoje , kończe rozmowę z Tobą definitywnie. Sorry mate ale robisz się nudny w tych stwierdzeniach
Nie pracuje dla Expa podkreślam to poraz kolejny mate?? what the fuck 
|
|
|
|
|
wieczny student
|
|
wieczny student
Prosiłbym moderatora lub osoby mające kompetencję do sprawdzenia skąd owy Rybcia pisze i czy czasem nie jest to ten sam IP co innych nowych graczy-zwolenników expa. Rybcia loguje sie z Łodzi, przynajmniej tak wskazuje jego IP  a Expek.t w Polsce ma siedzibę w ............. Łodzi  ale to pewnie przypadek 
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
jaki adres jest tej siedziby?
|
|
|
|
|
wieczny student
|
|
wieczny student
niestety wyrzuciłem list więc nie pomogę
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To aż takie sprawdzenia potrzebujecie żeby wiedzieć że Rybcia jest z E.xpekta?
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Nie, ale z chęcią odwiedziłbym wspomnianych panów z supportu osobiście...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie, ale z chęcią odwiedziłbym wspomnianych panów z supportu osobiście... @Czarek, zastanów się. Odzyskałeś pieniądze - powinieneś się cieszyć i zamknąć temat. Po co te komentarze? PS: Po poziomie niektórych Twoich wypowiedzi coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu że...żadnego syna nie ma. Nie wyglądasz mi na dorosłego faceta z dzieckiem. Tu chyba jednak była "akcja na dwa konta w Expekt" 
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
W odpowiedzi do Czarka
Dokładnie loguje się z Konstantynowa Łódzkiego , czaś świąt wszystkich świętych wyczerpuje temat, a na codzień pacuje i mieszkam w Anglii .Czarek ja ci mogę swój adres podać tzn adres rodziców nie ma problemu pytanie co Ty z tym zrobisz? Nie rozmieszaj mnie odzwiedzinami
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Dla mnie to Czaruś totalnie robisz z Siebie pajaca, twoja sprawa, moja skromna osoba więcej ci w tym nie pomoże.
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
[quote=Czarek] Tu chyba jednak była "akcja na dwa konta w Expekt"  Mało ci dowodów że graliśmy z synem we dwóch z różnych miejsc systemem surebetów? Mieliśmy dwa różne konta, obydwa pomyslnie przeszły proces weryfikacji. Tak cięzko to zrozumieć, że syn zadzwonił do mnie żeby obstawić ten konkretny mecz bo jest to dobry surebet ? Twoje wypowiedzi djsosna również świadczą że masz problemy z rozumowaniem i wszędzie węszysz moje oszustwo. Zastanów się co za brednie piszesz. Dla mnie to Czaruś totalnie robisz z Siebie pajaca, twoja sprawa, moja skromna osoba więcej ci w tym nie pomoże. Większego pajaca niż ty nie mogę już z siebie zrobić, więc zamilcz wreszcie przydupasie expekt.u.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a Wy dalej nudzicie ? temat dawno zakonczony.ahh ta polska mentalnosc,dowalic drugiemu za wszelka cene :/
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
kasa odzyskana, zaraz to prze...esz i wszyscy będą zadowoleni, po co tyle szumu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
[quote=Czarek] Tu chyba jednak była "akcja na dwa konta w Expekt"  Mało ci dowodów że graliśmy z synem we dwóch z różnych miejsc systemem surebetów? Mieliśmy dwa różne konta, obydwa pomyslnie przeszły proces weryfikacji. Tak cięzko to zrozumieć, że syn zadzwonił do mnie żeby obstawić ten konkretny mecz bo jest to dobry surebet ? Twoje wypowiedzi djsosna również świadczą że masz problemy z rozumowaniem i wszędzie węszysz moje oszustwo. Zastanów się co za brednie piszesz. Zrozumieć nie trudno, ale uwierzyć jak najbardziej, przynajmniej dla mnie. Jeżeli jednak rzeczywiście wszystko jest prawdą, w co jeszcze raz podkreślę - ciężko mi uwierzyć, to mam nadzieję, że sam w Twoim wieku nie będę tak przegrany, żeby prowadzić dyskusję na takim poziomie, jaki prezentujesz długimi momentami.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Zaczynam się zastanawiać, po co dalej ta dyskusja? "Dyskusja" to pewne nadużycie, za co przepraszam. Sprawa zakończona. Tymczasem zaczyna zaczyna to przypominać poziom rynsztokowy, widocznie komuś na tym zależy.
|
|
|
Link skopiowany do schowka