|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak się nazywają kawiarnie, które specjalizują się w kawie na wynos... w polsce dostępne są bodajże tylko w wawie i krakowie.
czytałem o tej sieci artykuł i wypadło mi z glowy...
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wiochmenska zabawa, 100 osob. Nagle ginie ochraniarzowi telefon. Przeszukująwszystkich, ja się nie dałem, bo nie czułem się winny. Oglaszają, ze trzeba dac 10zl od osoby na telefon dla ochroniarza. Uwazacie, ze powinienem sie zlozyc? Nie zrobilem tego, sprzeczalem sie, ze nie jestem zlodziejem(jako jedyny na sali) i gdzies ich mam, reszta uciekła z sali, prawie mnie paru kozaczkow chcialo... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jasne ze nie dajesz 10zł pie****ć pajaca. niech pilnuje telefonu. Jak tobie zginie to nikt sie nie złoży. Co to za wiocha ze jeszcze takie zasady sa 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jasne ze nie dajesz 10zł pie****ć pajaca. niech pilnuje telefonu. Jak tobie zginie to nikt sie nie złoży. Co to za wiocha ze jeszcze takie zasady sa  Wez idz z tym. Juz nigdy nie jade na zadną wiochę. Zacofanie na maxa i chamstwo
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a pewnie chciałes jakaś latwa lache z wiochy  to powiem Ci ze w maistach tez jest wiocha. Jest to samo 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wiochmenska zabawa, 100 osob. Nagle ginie ochraniarzowi telefon. Przeszukująwszystkich, ja się nie dałem, bo nie czułem się winny. Oglaszają, ze trzeba dac 10zl od osoby na telefon dla ochroniarza. Uwazacie, ze powinienem sie zlozyc? Nie zrobilem tego, sprzeczalem sie, ze nie jestem zlodziejem(jako jedyny na sali) i gdzies ich mam, reszta uciekła z sali, prawie mnie paru kozaczkow chcialo...  historia mrożąca krew w żyłach buaha gwarantuje Ci że u mnie na wiosce byś wyłapał nie od paru kozaczków(bo to ściema) tylko od zwykłego dzieciaka
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Noob ale powiedz mi za co on miałby wyłapać. Wiem ze o jest bardzo prawdopodobne. Ale za co? jakieś uzasadnione przyczyny? Czy tylko tak ot sobie bo nie dał 10zł? żal mi tych wszystktich pajaców o ktorych mowa wyżej 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Noob ale powiedz mi za co on miałby wyłapać. Wiem ze o jest bardzo prawdopodobne. Ale za co? jakieś uzasadnione przyczyny? Czy tylko tak ot sobie bo nie dał 10zł? żal mi tych wszystktich pajaców o ktorych mowa wyżej  Takie są właśnie wiochy. Hańbią naród, ciekaw jestem czy tam dojdzie kiedys w ogole normalne, porządne życie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Masz racje ja to nie mam dostępu do netu, prądu, wodę to czerpie wiadrem ze studni, albo nosze jak murzynka z rzeki albo jakiegoś rowu. Ursusem 30 jeżdżę jak muszę coś załatwić na mieście ewentualnie furmanką.
"Hańbią naród"-naród to hańbią takie pały jak ty myślące stereotypami.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zaraz zaraz Noob ja tez jestem z wioski i ja nie pisalem o Tobie  tylko o tych z tej dyskoteki w opisie Kumichała i Twoich. Wracajac do mojej wiochy to nie ma ani jednego rolnika juz.
|
|
|
|
|
solus contra omnes
|
|
solus contra omnes
zaraz zaraz Noob ja tez jestem z wioski i ja nie pisalem o Tobie  tylko o tych z tej dyskoteki w opisie Kumichała i Twoich. Wracajac do mojej wiochy to nie ma ani jednego rolnika juz. sunshine ???, nie ma takiej wsi w Polsce 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
heheheh od 1wszego mieszkam w miescie ale od zawsze mieszkalem 12 km od miasta na wiosce gdzie do tej pory jest problem z netem 
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
Tydzień temu w ciągu 4 nocy, ni z tego ni z owego, 3 razy w śnie pojawiał mi się niejaki Philipp Petzschner, mimo, że nie gram, to tym razem postawię na niego bo jakbym tego nie zrobił to bym bardzo żałował piszę o tym, żeby mieć wielu świadków  ciekawe czy sny są prorocze
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
sny sie interpretuje na odwrot  tak slyszalem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tak samo slyszalem  ale co by z tego wynikalo w takim razie, nie wyjdzie na kort? 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Tydzień temu w ciągu 4 nocy, ni z tego ni z owego, 3 razy w śnie pojawiał mi się niejaki Philipp Petzschner, mimo, że nie gram, to tym razem postawię na niego bo jakbym tego nie zrobił to bym bardzo żałował piszę o tym, żeby mieć wielu świadków  ciekawe czy sny są prorocze śniło Ci sie coś dzisiaj ...? ;P
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
gdyby sny byly prorocze to czeka mnie podwojna rana postrzalowa ;]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zakonczenie roku szkolnego. Kolejny dzien w ktorym ciezko odroznic gimnazjalistke od licealistki. Obie tak samo odpierdolone - obcas, krotka spodniczka, koszulka z dekoltem, torebeczka ;]
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|