|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Właśnie kilkanaście minut temu otrzymałem kaskę na MB. Mam Playa (zmienne IP) oraz kablówkę, grałem na dwóch komputerach i wszystko jest ok, tak więc można między bajki włożyć te opowieści o blokowanych kontach i konfiskatach. Chyba że ktoś robi wały ...
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Zlecona wczoraj 14 dziś już jest, bez problemowo.
Jak widac wystarczy wałków nie robić
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Też wczoraj zleciłem wypłate na mb dzisiaj doszła równoczśnie wczoraj zleciłem wypłate na bankowe i to jeszcze nie doszło ciekawe jaka bedzie różnica czasowa miedzy mb a bankowym.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Ostrzegam nowe osoby przed wpłatą do nich,z wygranej kasy na pokerze suma 1000-1500 zablokowali mi konto podczas wypłaty i napisali ze mają takie prawo podając dowody na moją nieuczciwą grę,Także odpisałem im aby mi przedstawili te dowody bo to że loguje się z 2 IP chyba nie jest powodem ? I na tym kontakt się urwał mimo ze typ na live chacie mnie zapewniał ze do 7 dni odpiszą,dzisiaj mija 9 i 0 odpowiedzi na emailu.Więc ponownie napisałem na live chat udało się złapać gościa,wytłumaczyłem mu co i jak poprosił o numer konta gracza więc podałem i tym samym typ wylogował się z chata !!! jeżeli ktoś ma wątpliwości to z chęcią zamieszczę screen nie zamazując nic.Także uwazać bo szukają frajerów wśród graczy,którzy za długo u nich nie grają !.Nie korzystałem z żadnych bonusów a i na pokerze grałem tylko turnieje sng.
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Mam dwa konta w BAH, gram z obu na raz i bonusy wyplacili wiec nie macie sie co bac 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Mam dwa konta w BAH, gram z obu na raz i bonusy wyplacili wiec nie macie sie co bac  Przez takich jak ty, uczciwi gracze mają problemy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mam dwa konta w BAH, gram z obu na raz i bonusy wyplacili wiec nie macie sie co bac  Jesteś leszczem. Nic dodać nic ująć. Potem kreuje się stereotyp Polaka-gracza, który myśli tylko o wyłudzaniu bonusów. W innych firmach takie rzeczy nie uchodzą płazem i jak Ci zablokują środki, które masz na koncie i nie wypłacą to będziesz miał nauczkę.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Ja myślę ze ten tekst to taka wstawka nie mająca nic wspólnego z prawdą . Część gości na pewno otrzyma pieniądze , Przecież wszystkich nie można okraść , a po za tym forumowicze to prawdziwe wygi i nie dadzą się tak łatwo złapać na takie haczyki BAHa jak znaczenie plików w rejestrze , ale paru gości mniej kumatych na pewno beknie , a wielu niewinnych z nimi też.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jestem świeżo po rozmowie z czatem. zleciłem wypłatę, zobaczymy jak to wygląda.
grałem tam ostatnio przy jakimś promo, nie pamiętem, bonusik dawali, więc skorzystałem, wypłaciłem, bez żadnych problemów. zobaczymy jak będzie teraz.
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Ile razy trzeba obrocic ten bonus 100% ?? 3 czy 5 ?? 3x bonus i 3x depozyt. Czyli wplacajac 350 zloty musze zagrac za minimum 2100 racja??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jestem ponownie bardzo mile zaskoczony. Zupełnie żadnych problemów, kiedyś też przy okazji jakiegoś promo stamtąd wypłacałem bez zarzutów. piszę moją opinię, bo jak się chce poznać rzetelna opinię to bardzo o to trudno... Niecałe 2 tygodnie od wpłaty wypłaciłem pieniądze. W sobotę po wykonanym obrocie porozmawiałem dla pewności z supportem, [Linked Image] [ img197.imageshack.us] i zleciłem wypłatę na konto bankowe w poniedziałek dopiero odjęto pieniądze z konta, choć pewnie były zarezerwowane w wypłatach, no i również dziś, jakieś pół godziny temu zostały przelane na konto. historii gry pokazywał nie będę, bo nie ma po co, w każdym razie wypłata nie opiewała na parę groszy, ale nie pisząc konkretnie ale szacunkowo, na prawie 4 krotną wartość maksymalnej wpłaty + bonusu. więc już nie mały grosz. do tego przez czas obracania, grałem z różnych ip i to czasem różnych wojewódzctw, a ogólnie to przynajmniej 4 różne ip w swojej bazie moje mają. grałem na początku troszkę na ako, ale żeby zrobić bankrolla obstawiałem single, poniżej obrotu, po kursach w granicach @1.15 - @1.60 po prostu aby ubić trochę kasy. jak się trochę uzbierało to szukałem spotkań na ako 2.0, singli lub dubli, underdogi warto czasem tam pograć  no i tak to wygląda.
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Przy wypłacie, tam jest rubruka nr konta 26 cyfr.To chodzi im o numer konta bankowego czy IBAN?
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
wyplata bez problemowa. pozdrawiam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dwie wypłaty zlecone, bonus obrócony. ZERO kłopotów. Polecam 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak dlugo sie czeka na wyplate (przelew bankowy) ???
po ilu dniach dostawaliscie kase?
dzieki
pzdr
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak dlugo sie czeka na wyplate (przelew bankowy) ???
po ilu dniach dostawaliscie kase?
dzieki
pzdr U mnie po 2 dniach na mbank (2x wypłacałem) Szczypior z tego co pisze wyżej to zlecił w sobotę a w pon po południu już na koncie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja tez mam mbank, oby wszystko poszlo ok, tzn. nie mam nic do ukrycia,zadnych walkow nie robilem ale kilka osob pisalo o blokadach kont i to zawsze jakis tam maly strach jest aby wszystko bylo ok...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
oni chca skan dowodu osobistego ??? dzieki
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
oni chca skan dowodu osobistego ??? dzieki Nie pamiętam, ale znając życie to raczej tak 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|