|
|
old hand
|
|
old hand
ja jestem za , tenis na live jak najbardziej z tym że sezon się kończy (ostatni tydzień wta nie licząc doha , atp jeszcze będzie przez miesiąc)
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
patrze na ten tenis na betdaq i nie zauwazylem zeby na meczu schiavone zawarto jakakolwiek transakcje, to chyba animator rynku wystawia swoje kursy kupna sprzedazy. tak wiec bf moze sie konkurencja nie przejmowac
ps. w miedzyczasie 100 euro obrotu wiecej zrobili no no
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
patrze na ten tenis na betdaq i nie zauwazylem zeby na meczu schiavone zawarto jakakolwiek transakcje, to chyba animator rynku wystawia swoje kursy kupna sprzedazy. tak wiec bf moze sie konkurencja nie przejmowac
ps. w miedzyczasie 100 euro obrotu wiecej zrobili no no Ameryki nie odkrywasz. Każdy wie jak jest. Pytanie czy da się to zmienić. Chyba że bawi cie płacenie 22,5% haraczu, bo każdy kto ma jakiekolwiek pojecie o bukmacherce prędzej czy później będzie musiał tą opłatę uiścić.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mam pytanie: Cale zycie wplacalem/wyplacalem przez MB. Ostatnio 100e wplacilem karta kredytowa. Jak z wyplata? 100e musze wyplacic na karte a reszte juz moge na MB? czy CALOSC ugrana z tej wplaty karta musi isc karta?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ameryki nie odkrywasz. Każdy wie jak jest. Pytanie czy da się to zmienić. Chyba że bawi cie płacenie 22,5% haraczu, bo każdy kto ma jakiekolwiek pojecie o bukmacherce prędzej czy później będzie musiał tą opłatę uiścić. Skoro z piłką się da (już mniej więcej jest podobna płynność, brakuje tylko trochę dodatkowych rynków i więcej live) to z tenisem jest to też jak najbardziej możliwe. A haracz nie wzrósł przypadkiem w okolice 23-24% po ostatnich "uproszczeniach"? Bo 22,5% to wcześniej chyba było.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy można w BF podejrzeć historię zakładów na więcej niż 3 miesiące wstecz? Nigdzie nie widzę takiej opcji 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy można w BF podejrzeć historię zakładów na więcej niż 3 miesiące wstecz? Nigdzie nie widzę takiej opcji  Nikt nie odpowiada, więc chyba nie ma takiej możliwości? Spytam więc, czy support ma takie kompetencje aby wysłać mi całą historię zakładów od początku tego roku?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
BF znowu przeprasza za niedogodności 
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
Jest coś takiego jak forum BF tam service BF podaje terminy upgrade z kilkudniowym wyprzedzeniem.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jest coś takiego jak forum BF tam service BF podaje terminy upgrade z kilkudniowym wyprzedzeniem. szkoda że nie zaglądałem tam przez kilkanaście dni, nie lepiej taka informacje podać na stronie głównej a nie na forum, przyznaj że nie każdy tam zagląda.
|
|
|
|
|
|
|
toż to ku.rwa jest na stronie głównej.....Home.Forum.....service i czytasz bez logowania 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
toż to ku.rwa jest na stronie głównej.....Home.Forum.....service i czytasz bez logowania  toż ku.rwa jest...no cho.lera ja pierd.ole
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Nie wiem co sie dzisiaj dzieje, ale nic nie idzie postawic. Zanim postawie zaklad to jest zakonczona sesja.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam, grał ktoś wczoraj rynek LA Galaxy - Chivas ? Mecz powinien się zacząć o 23.00 naszego czasu. Dlaczego użyłem słowa "powinien" ? O tym dalej.
Około 26 minuty meczu (23.26) przy stanie 0-0 postawiłem zakład back under 3.5. Później już nie śledziłem dokładnie tego rynku. Wstaję rano, okazuje się, że zakład jest przegrany. Mecz zakończył się wynikiem 2-2. Rynek został rozliczony o 00.35. W sumie nic nadzwyczajnego, gdyby nie fakt, że dwie pierwsze bramki padły w... 4 i 14 minucie.
Nawet jeżeli przyjmiemy, że mecz zacząłby się z opóźnieniem i zakład udałoby mi się zagrać jeszcze przed strzeleniem pierwszej bramki, to rozliczenie rynku nastąpiłoby przed strzeleniem czwartej bramki (hipotetycznie: gram w 1' minucie meczu o 23:26, a bramki padają o 23:30, 23:40, 00:08. Zakładamy, że pierwsza połowa zakończyła się około 00:15. Druga rozpoczęła się około 00:30. Przy tych baaardzo ostrożnych wyliczeniach 4 bramka padła około 00:36-40, a jak już wspomniałem rynek był rozliczony o 00:35)
Może ktoś z Was spotkał się już kiedyś z taką sytuacją ? Jak oceniacie szanse, że zwrócą mi postawioną stawkę ? Od razu napiszę, że rynek śledziłem tylko i wyłącznie na livescore (livescore.com i futbol24.com), ale nawet jeżeli tam był błędny wynik, to przecież ruchy kursów na bf powinny sugerować, że jakieś bramki padły. A nic takiego nie miało miejsca, bo zagrałem ten zakład po kursie 1.26, czyli po standardowym kursie dla tego rynku na tym etapie meczu. Nie mogę też nigdzie znaleźć informacji, że mecz zaczął się z opóźnieniem. Poza tym, gdyby tak było, to rynek z tego meczu nie byłby "in play" od 23:00...
Z góry dzięki za wszelkie sugestie.
|
|
|
|
|
a.k.a. "DOMINICCA"
|
|
a.k.a. "DOMINICCA"
to już było przerabiane , np przy meczu tenisowym JI -JL. Nazwiska były odwrócone na livescore. Bf nie obchodzi czym się sugerujesz w podejmowaniu decyzji podczas gry.
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
Szanse na zwrot oceniam na 0,0000000 %
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tak myślałem.
A może ktoś ma pomysł dlaczego do około 30 minuty (dalej nie śledziłem), kursy zachowywały się tak, jakby ciągle było 0-0 ?
Przecież niemożliwe, żeby wszyscy uczestnicy rynku sugerowali się zwykłym livescorem.
Nie chcę tutaj snuć jakichś teorii spiskowych, ale ktoś dzięki temu mógł niezłą kapustę przytulić...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Przez glupote zlecilem wyplate na karte kredytowa w kwocie ok 2000PLN wiekszej niz moze mi sie na niej zmiescic. Co sie dzieje w takim pzypadku??? zwracaja na konto czy jak???
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
Przecież niemożliwe, żeby wszyscy uczestnicy rynku sugerowali się zwykłym livescorem. Bez przesady. To nie był mecz na szczycie ligi angielskiej. Na tenisie też się zdarzają spotkania dostępne na live, których nie ma nigdzie na streamach ani w TV. No i na których żaden cwaniak nie siedzi na trybunach i nie handluje na BF.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|