Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
#3478623 26/10/2009 15:17
K
journeyman
journeyman
K Offline
siema,
na BA ktoś napisał taki tekst
Any idea about what happened in Slask and Odra's game please? Were both very dominating? In both games the market live have been quite fishy, mostly in Odras game. Cracovia was 2.66 dnb most of the game in aisia, sbo even removed the game after 65 minutes to back on it when 1-0 with the same 2.60+ on cracovia.
Something similar with Zaglebie that was around 1.75-1.90 before the game started being +0.25 2.05+ in the second half before concede.

Panowie oglądaliście może ten mecz, śledziliście live?Jak możecie się do tego ustosunkować?Troszkę to dziwne, tak sądzę.
Dzięki za opinie

Bonus: Unibet
D
member
member
D Offline
Przecież ta cała "ekstraklasa" łącznie z 1 liga jest ustawiona, korupcja jest, była i będzie to jest biznes, czasem jest tak, że "typy" wychodzą szerzej jak chociażby Korona - Arka dodam, że na live w azji Arka była faworytem, nie mniej jednak cieżko jest dotrzeć do informacji o meczach z ekstraklasy no ale jeżeli chodzi o 1 lige unibet posiadam źródło smile Ja to rozumiem tylko w jeden sposob poprostu kluby maja swoich agentów w Azji i piorą kase.

R
stranger
stranger
R Offline
laugh

GRILL MASTER
GRILL MASTER
Originally Posted by Does
Przecież ta cała "ekstraklasa" łącznie z 1 liga jest ustawiona, korupcja jest, była i będzie to jest biznes, czasem jest tak, że "typy" wychodzą szerzej jak chociażby Korona - Arka dodam, że na live w azji Arka była faworytem, nie mniej jednak cieżko jest dotrzeć do informacji o meczach z ekstraklasy no ale jeżeli chodzi o 1 lige unibet posiadam źródło smile Ja to rozumiem tylko w jeden sposob poprostu kluby maja swoich agentów w Azji i piorą kase.
tylko, że w meczu Korona-Arka to był jakiś cud, że Arka wygrała, więc o ustawce nie ma mowy (przynajmniej dlatego, że takiej perfekcyjnej ustawki w Polsce by nie umieli zrobić)

R
stranger
stranger
R Offline
ale kolega ma info z 1 ligi więc tam już perfekcyjne ustawki są laugh

D
member
member
D Offline
Widze, że mało wiecie, nie będe sie przekomarzał, wyrazilem swoje zdanie i go nie zmienie, staram się oglądać te wszystkie mecze do ktorych mam "informacje" i w większości bym nie powiedział, że dany mecz był ustawiony no ale skoro "informacja" była trafna, to widocznie był. Kiedys przejrzycie na oczy, że to wszystko jest wyreżyserowane.

K
journeyman
journeyman
K Offline
Nie wiem jak mam traktować te odp. ale dzieki że poświecasz swój czas na napisanie odp., w tym temacie.

K
journeyman
journeyman
K Offline
Ok więc wie ktoś czy tak było/ lub dlaczego ?

P
old hand
old hand
P Offline
Widze, że mało wiecie, nie będe sie przekomarzał, wyrazilem swoje zdanie i go nie zmienie, staram się oglądać te wszystkie mecze do ktorych mam "informacje" i w większości bym nie powiedział, że dany mecz był ustawiony no ale skoro "informacja" była trafna, to widocznie był. Kiedys przejrzycie na oczy, że to wszystko jest wyreżyserowane.

laugh laugh:

Nie pal wiecej chlopie.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by PDGkartel

laugh laugh:

Nie pal wiecej chlopie.

widze ze kolega wierzy w ucziwosc polskich grajkow:)

czy Does ma info, to nie wiem ..chcuialbym zeby mial i sie podzielil smile

ale skoro ktos mowi ze wierzy w uczciwosc polskich kopaczy...

to wedlug mnie ta osoba jest blizej palenia smile ... smutne ale prawdziwe

P
old hand
old hand
P Offline
Originally Posted by kazow
Originally Posted by PDGkartel

laugh laugh:

Nie pal wiecej chlopie.

widze ze kolega wierzy w ucziwosc polskich grajkow:)

czy Does ma info, to nie wiem ..chcuialbym zeby mial i sie podzielil smile

ale skoro ktos mowi ze wierzy w uczciwosc polskich kopaczy...

to wedlug mnie ta osoba jest blizej palenia smile ... smutne ale prawdziwe

Nie wiem czy są uczciwi czy nie, ale jeśli uwierzyłeś że ktoś kto napisze jakieś bzdury ma info o wynikach drugiej ligi, to poważne zaburzenia świadomosci, bo nawet jeśli któreś z meczów są ustawiane to: nikt o tym nie wie, no prawie...

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
10 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, alfa, forty, rymoholik, Lukasz111, rafal08, latajaca_holenderka, burbon, RKo5, kamel), 1,969 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,273
Posty5,827,549
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025