|
|
addict
|
|
addict
Witam! O 13:20 doszło do konferencji na Skype pomiędzy mną , a przedstawicielem Entraction.com panem Leonidem Nezgodą.Osoby które niedostały kodów bardzo prosimy o wysłanie na adres [email protected] swoich nickname . O 20:00 wysłana zostanie lista oszukanych userów przez Raybet. Postaramy się rozwiązać tę sprawe w jak najszybszym terminie. Marcin
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Leonid Nezgoda :> Nie wiem czy wiesz ale w Angielskich nazwiskach nie daję się ą czyżby kolejny wałek 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wysllaem swoj nick na podany mail
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Drogi Marku! To żaden wałek ,a nazwisko jest Estońskie  Napisałem z Ą bo tak estetyczniej wyglądało  Staramy się teraz jak najwięcej znaleść dowodów przeciwko Raybet bo bez dowodów jesteśmy z góry na straconej pozycji. Myślę że po rozmowie z entraction,raybet wyśle wam te kody w zębach 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
marcin ja Ci zapodam na gg.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
marcin ja Ci zapodam na gg. oko 
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Takiego meila dostalem pare minut temu Dear Player, You have joined raybet.com monday (26th) or tuesday (27th) this week with our 10 Euro promotion. Unfortunately we have to cancel the promotion due to massive fraud attacks.
To compensate you for this we will give you an exclusive Freeroll. We are now setting up the tournament and we will come back to you with the exact time.
Also everyone deposit money before november will receive the €10.
Welcome to Raybet! i mysle,ze to tyle w tym temacie .
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Zamykam temat a potem do kosza .Nic tu wiecej nie bedzie zalatwione .
Z jednej strony rozumiem ta firme bo latwo sie domyslec ile powstalo multikont .ostatnio widzialem co debile potrafia zrobic dla 2,50$ wiec dla 10 euro to juz szkoda gadac .pewnie latali i karty orange po 5 pln kupowali by tylko miec kolejny numer. Niestety przez glupkowate dzieciaki cierpia normalni ludzie i firmy ,ktore maja slabe rozeznanie na rynku .
Znam mase osob z tej branzy i watpie by ktos proponowal taka promocje majac na celu tylko wyludzic dane .Za przeproszeniem musialby byc debilem .Przerosla ich liczba zgloszen i tyle .
|
|
|
Link skopiowany do schowka