Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 1 z 20 1 2 3 19 20
#3483771 29/10/2009 09:26
C
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
C Offline

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
wyplacalem wczoraj wieczorem z roomu przeliczylo po 2.76 to chyba bardzo slabo ?

T
newbie
newbie
T Offline
Pytanie odnosnie weryfikacji konta z Moneybookers dla podniesienia limitu.

Czy weryfikujac moj rachunek bankowy wystarczy w banku dokonac wplaty na konto moneybookers czy to musi byc wplata za pomocą systemu platniczego Moneybookers?

Z gory dzieki

Pooh-Bah
Pooh-Bah
musisz zlecic przelew ze swojego konta bankowego, bez zadnych posrednikow typu przelewy24, czy jak to tam w mb jest rozwiazane.
w tytule przelewu wpisz numer ID konta MB, zreszta jest to wszystko opisane.

mozesz tez wyslac dokumenty na [email protected] a podniosa limit o kilka tys.

T
newbie
newbie
T Offline
wlasnie o te przelewy24 mi chodzilo

thx

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Panowie dawno nie korzystałem z mb i chce wypłacić kase na konto bankowe w mBanku. Jakie są te pierwsze numery NRB ?

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Originally Posted by A.S.Romek
Panowie dawno nie korzystałem z mb i chce wypłacić kase na konto bankowe w mBanku. Jakie są te pierwsze numery NRB ?
Już wiem. Może komuś sie to sprzyda.

NRB - w rozliczeniach krajowych - w postaci:

12 1234 5678 1234 5678 9012 3456

C < --A--- > < ---------B--------->

A - numer rozliczeniowy
B - numer rachunku bankowego
C - liczba kontrolna

E
member
member
E Offline
Przegladajac watek o MB zauwazylem, ze w ofercie od niedawna jest karta kredytowa/debetowa(?)MB. Jednak nigdzie na stronie MB nie znalazlem informacji na jej temat. Jesli ktos zna link niech przesle albo wklei informacje dotyczace wydania i oplat.
Z gory dziekuje smile

old hand
old hand
karta jak na razie jest dla klientów VIP,do końca roku powinna byc dla wszystkich.

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
witam,posiadam karte i uzywam....zadnych problemow..pozdrawiam

E
member
member
E Offline
to jeszcze prosilbym o podanie jaki to typ karty, limity i oplaty smile

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
mastercard limit dzienny 3000 euro na zakupy, wyplaty z bankomatow 250 euro(to jest max,ale jak z nimi rozmawialem to probuja to zmienic)za wydanie karty nie placilem zlotowki(mam konto vip),pozdrawiam

stranger
stranger
Witam. Mój pierwszy post na forum smile

Zarejestrowałam się specjalnie aby poprosić was o radę i opisać jakie nieprzyjemności mam z MB przez ostatnie pół roku.

Po jednej z transakcji z kolegą w lutym09 zblokowali mi konto do wypłaty. Na koncie zostało zamrożone 1390 pln. Zweryfikowałam sie szybko (id+rachunek) i dostałam takiego oto emaila:

"
Chcielibyśmy potwierdzić, iż na razie nie możemy odblokowac Pani konto Moneybookers. Czekamy na potwierdzenie tożsamości pozostałych użytkowników z którymi dokonywała Pani transakcji. Uprzejmie prosimy o cierpliwość. Natychmaist kiedy mamy dodatkową informację, skontaktujemy się z Panią.
"

Witki mi opadły. Skontaktowałam sie z kolegą który akurat był za granicą i obiecał żę po powrocie załatwi sprawę. Udało mu sie odblokować swoje konto jakiś tydzień temu. On może już w pełni korzystać z swojego MB. Ja napisałam do supportu jak wygląda obecnie moja blokada. Oto co dostałam w odpowiedzi:

"
Po sprawdzneiu sytuacji możemy potwierdzić, iż czekamy na potwierdzenie tożsamości użytkowników *@op.pl, *@o2.pl, *@interia.pl, *@wp.pl, *@wp.pl, *@wp.pl, *@wp.pl. Po otrzymaniu wymagabych dokumentów od nich Pani konto również zostanie odblokowane
"

No tego to juz za wiele.. chcą weryfikacji wszystkich osób z którymi miałam kontakt! Większość z nich nie odpowiada !
Czy oni mają prawo tak robić. Co to za bandziory ?!

Proszę pomóżcie

old hand
old hand
No to ładny kibel - może dostali jakieś info od buków, że z tych adresów były wyłudzenia bonusów itp. Zobacz czy jest w regulaminie punkt, który mówi o tym, że masz obowiązek sprawdzania tożsamości ludzi , z którymi wymieniasz się pieniędzmi.

stranger
stranger
Przejrzałam wszystko z tego linka
http://www.moneybookers.com/app/help.pl?s=policies

i nie znalazłam zapisu który kwalifikował by się ku takiemu działaniu. Generalnie zachodzę w głowę dlaczego niby ja mam cierpieć winy innych(jeśli takowe w ogóle mają miejsce).

Wertując ten regulamin skłaniam się bardziej aby pokazać im środkowy palec i wystąpić o zamknięcie konta.

Po prostu widać coraz częściej firmy różne robią nam problemy a my jesteśmy bezbronni. A z tego co słyszę rząd chce jeszcze bardziej to wszystko nam utrudnić.
Generalnie po ofertach buków i sytuacji w Państwie Irlandię będę miała jak się tam w końcu przeniosę.

old hand
old hand
Wyplac te 1390 zł i niech Ci zamkną konto. Swoją drogą dziwne , że czekałas tyle czasu mając zamrożone 1390zł, kwotę, która na ulicy nie leży.

stranger
stranger
No tak wlasnie zrobię. Wypłacę i nich sie gonia dranie.
No czekałam bo liczyłam ze uda sie to wszystko jakoś załatwić szybciej ale teraz to juz przesadzili.

enthusiast
enthusiast
Nie uda Ci się wypłacić.

old hand
old hand
Generalnie MB czy porządne buki, nawet jak czują , że sa to lewe konta wypłacaja kase na zasadzie bierz kredki i kopa w dupe na pożegnanie..Mi nigdy nie zdarzyło sie, żeby MB czy buk kazał mi weryfikować osoby trzecie.. Niedługo bedzie tak, że wygrasz z kims w pokera, ale cie blokną i każa wysłac jego skany. Robi sie paranoja na necie pomału.

old hand
old hand
oto co dostałem na maila:

Rozpuść więc wieści wśród swoich znajomych, by zapoznali się z Moneybookers, a może
wygrasz 5 000 euro!
Polecaj nas swoim przyjaciołom, kolegom, rodzinie i każdemu, kto lubi gry czy zakupy w Internecie, a otrzymasz część z wszystkich wydatków dokonanych przez nich na stronach naszych partnerów &#8211; dochód na lata!

Co za bezczelne gnoje - najpierw zachecają do polecania i transakcji, a potem blokuja konta i każa każdego weryfikować.

Strona 1 z 20 1 2 3 19 20

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
11 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, latajaca_holenderka, rafal08, JelineK, burbon, Lukasz111, Szuman, poozon, 11kera11, alfa, rymoholik), 2,610 gości, oraz 5 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,274
Posty5,828,720
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025