Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
old hand
old hand
Witam,

Potrzebuję strony swiadczącej usługe płatnych SMS-ów z wynikami sportowymi live . Często jestem w podróżach a telefonowanie do znajmowych to strata czasu. Zależy mi nie tylko na koncowych wynikach FT, ale takze na szczególach tj: HT, bramka w meczu lub w przypadku tenisa GEM/SET.

Czy szanowne grono userow tego forum moze mi polecic jakas profesjonalna strone przeprowadzajaca relacje sportowa SMS LIVE ?
Z góry dzięki za info.

Bonus: Unibet
B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
a nie lepiej połączyć sie przez wap?

S
SJS Offline
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
wap.fonbet.com mało zabiera kb przez koma

old hand
old hand
Wolałbym jednak jakiś porządny serwis SMS z szybkim wynikiem. Uciążliwe byłoby sprawdzanie co 5 min czy padł gol. Chciałbym usługę z smsem po każdym golu. Wtedy wiem, że jak dostaję smsa to zmienił sie wynik... a tak to był musiał co chwilę wchodzić w net na komórce. Strasznie to uciązliwe i nie tylko dlatego ze jestem kierowca TIRA.

old hand
old hand
znalazłem serwis ktory swiadczy takie usługi
http://www.scorecenter.pl/
czy ktos korzystał z tej strony ?

L
member
member
L Offline
Korzystałem ze scorecenter kilka razy i problemów nie było. Jeśli chodzi o piłkę to znalazłbyś też kilka innych serwisów. Ale kosz i tenis to chyba tylko tam.

old hand
old hand
Lampe właśnie, że chodzi mi głownie o tenisa. Zamawiałeś kiedyś tą usługę gem po gemie? Mnie by to urządzało, ale zastanawiam się jak szybka jest ta relacja. Jak masz jakieś doświadczenie to będę wdzięczny ...

P
stranger
stranger
P Offline
normalnie przesyłają, zaraz po zmianie wyniku, tylko jak chcesz gem po gemie to czyść sms na bieżąco bo ja się kiedyś dziwiłem, że w połowie relacji przestali przysyłać sms, a okazało się, że mi się skrzynka w komie zapchała :)))

Originally Posted by SJS
wap.fonbet.com mało zabiera kb przez koma

fonbet,chyba zagle zwinął

L
member
member
L Offline
Originally Posted by ElNinho[mmdea
]Lampe właśnie, że chodzi mi głownie o tenisa. Zamawiałeś kiedyś tą usługę gem po gemie? Mnie by to urządzało, ale zastanawiam się jak szybka jest ta relacja. Jak masz jakieś doświadczenie to będę wdzięczny ...

No ja akurat tenisa gem po gemie to nie zamawiałem. Korzystałem z nożnej, kosza oraz hokeja i było OK.

R
addict
addict
R Offline
dzisiaj na PW (spam!) dostalem na innym forum.
Nie testowałem.

http://www.scorecenter.pl/

veteran
veteran
Originally Posted by ElNinho[mmdea
]Witam,

Potrzebuję strony swiadczącej usługe płatnych SMS-ów z wynikami sportowymi live . Często jestem w podróżach a telefonowanie do znajmowych to strata czasu. Zależy mi nie tylko na koncowych wynikach FT, ale takze na szczególach tj: HT, bramka w meczu lub w przypadku tenisa GEM/SET.

Czy szanowne grono userow tego forum moze mi polecic jakas profesjonalna strone przeprowadzajaca relacje sportowa SMS LIVE ?
Z góry dzięki za info.

a może poprostu wpisz w wap przeglądarce :

wap.fonbet.info

jest tam prawie wszystko

old hand
old hand
Dzieki za feedback z waszej strony. Dwa dni z rzedu korzystałem z usług tej stronki. Zamawiałem akurat relacje tenisa z Paryża i wszystko działało sprawnie zgodnie z oferta. Polecam kazdemu potrzebującemu.

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
5 zarejestrowanych użytkowników (burbon, cigar, $-man, rafal08, forty), 2,072 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,281
Posty5,832,134
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025