Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
#3511177 13/11/2009 18:33
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Witam. Tak wiem, jest 13 listopada, ale padła mi opcja sylwestra i teraz muszę gorączkowo poszukiwać czegoś nowego. Jestem przerażony, gdyż we wrześniu było ciężko cokolwiek znaleźć... Nie ukrywam, że najchętniej widziane byłby domki niedaleko Krakowa tj około 100km, ale z braku laku może być dalej, bo rozważam nawet wizytę w okolicach Bieszczad. Wraz ze znajomymi planujemy 3-4 dniowy pobyt, najlepiej żeby to były wolno stojące domki, a nie pokoje do wynajęcia, bo towarzystwo gospodarzy, odpada grin ostatecznie może być bez jakuzzi, wanny z hydromasażem, tv powyżej 40 cali, ważne żeby było na czym spać i żeby pomieściło się minimum 10 osób , może to być rozbite na dwa domki

ps. żeby nie było robali, bo ja jestem książe uwaga

jak ktoś ma coś do polecenia to zapraszam

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
dlaczego do śmieszne? ja nie załatwiałem ale już mam sylwester załtwiony. w tym tygodniu kolega wynajął domek w Karpaczu 90zł za osobe cały domek mieści 12 osob a i pewnie wiecej sie zmieści tongue jedziemy na 3-4 dni. a musimy zapłacic za 11 osob. Wiec fajna oferta. Pozatym kobieta ponoć super nawet obiad ugotuje jeśli jej sie wcześniej zakupi jakiś schab czy coś barszczyki rosoły. Bo znajomi byli jakiś czas temu na wypadzie w tym samym miejscu.
Nie byłem okaże sie jak wróce. Wiem tylko ze warunki przyzwoite a i ekipa wyśmienita. Nie biore tylko drzewa do lasu. mam nadzieje ze jakas Gorolka sie znajdzie tongue

J
Pooh-Bah
Pooh-Bah
J Offline
Originally Posted by lucart
dlaczego do śmieszne? ja nie załatwiałem ale już mam sylwester załtwiony. w tym tygodniu kolega wynajął domek w Karpaczu 90zł za osobe cały domek mieści 12 osob a i pewnie wiecej sie zmieści tongue jedziemy na 3-4 dni. a musimy zapłacic za 11 osob. Wiec fajna oferta. Pozatym kobieta ponoć super nawet obiad ugotuje jeśli jej sie wcześniej zakupi jakiś schab czy coś barszczyki rosoły. Bo znajomi byli jakiś czas temu na wypadzie w tym samym miejscu.
Nie byłem okaże sie jak wróce. Wiem tylko ze warunki przyzwoite a i ekipa wyśmienita. Nie biore tylko drzewa do lasu. mam nadzieje ze jakas Gorolka sie znajdzie tongue

Chyba Górolka smile bo gorolka to zdecydowanie co innego laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
specjalnie tak napisałem wink

old hand
old hand
Karpacz polecam smile

M
2fast 2furious
2fast 2furious
M Offline
Originally Posted by zludna
Karpacz polecam smile
Komu polecasz Karpacz ? Chyba tylko tym, którzy jeżdżą na nartach/desce wink

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
4 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, 11kera11, aker, Sensei), 11,336 gości, oraz 7 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,310
Posty5,841,638
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026