|
|
addict
|
|
addict
Od pewnego czasu testuje system dotyczący Superoferty z Fortuny, STS-u i Toto-Mixu i Terno Dnia z Fortuny(tutaj nie rzadko do wyboru jest np. 1 połowa meczu czy też 1 tercja, jednak to mnie nie odchodzi i jak gram to normalnie na pełny czas-i jest zdecydowanie lepsza skutecznośc).Póki co, to zagranicznych buków które również mają podobne oferty nie ruszam. Już wyjaśniam o co chodzi.
Z początku przeszperałem w archiwum tych trzech buków aby obliczyc ile typów z Superofert wchodzi a ile nie(przyjmując oczywiście, że SO(Superofertą) jest ten mniejszy kurs, co jest oczywiste)
Z początku sądziłem i szczerze mówiąc na to liczyłem, że więcej zdarzeń nie wchodzi niż jest celnych. Jednak po przeanalizowaniu sporej ilości typów procentowo wyszło 72%-28% w przybliżeniu oczywiście, na korzyśc SO!
Postanowiłem to wykorzystac i najdokładniej jak się da selekcjonowac te typy. Ktoś zapyta w jaki sposób robię selekcje? Napewno nie jest to analiza jaką każdy z nas robi przy wybieraniu normalnych typów a jedynie 2 aspekty owej ewentualnej analizy-to jeśli chodzi o mnie bo wiadomo, ze każdy inaczej analizuje.W każdym bądź razie jest to ograniczone do minimum i wybranie typów zajmuje mi mało czasu. Póki co nic nie będę zdradzał a codziennie w miare możliwości oczywiście, będę podawał typy a Wy userzy sami bedziecie mogli osądzic. Pzdr
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to prawda, najlepiej nic nie pisz więcej o swojej analizie jeżeli przynosi Ci zyski i jak sam napisałeś "zajmuje mi mało czasu". aczkolwiek test 'Twojego' systemu gry uważam za bardzo ciekawy  powodzenia !
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Chyba każdy kurs na Betfair jest lepszy niż ten z ,,super oferty'', plus można grać singlem na Bf, więc temat zbędny raczej
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Nie zrozumiałeś albo ja się źle wyraziłem, chyba to pierwsze. Tutaj chodzi tylko i wyłącznie o zdarzenia z Superofert, o te spotkania które ich analitycy wystawiają-w tym jest sekret. A po drugie to chyba nikt nie sądził tylko Ty, że ja to będę grał w naziemnych bukach 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Del Potro-Gonzales 1 @1,45 Kristianstad-Savehof(p.ręczna) 2 @1,50 Miami-Cleveland 2 @1,75 Hiszpania-Nigeria awans 2 @1,80 Kolumbia-Szwajcaria awans 2 @1,60 Wilno-Part.Belgrad 1 @1,40 Liberec-Kladno 1 @1,70 Kazan-Dyn.Ryga 1 @1,40
Każdy typ grany płaską stawką, nazwijmy ją na potrzeby tematu- 1 Jednostka
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Del Potro-Gonzales 1 @1,45  Kristianstad-Savehof(p.ręczna) 2 @1,50  Miami-Cleveland 2 @1,75  Hiszpania-Nigeria awans 2 @1,80  Kolumbia-Szwajcaria awans 2 @1,60  Wilno-Part.Belgrad 1 @1,40  Liberec-Kladno 1 @1,70  Kazan-Dyn.Ryga 1 @1,40  Każdy typ grany płaską stawką, nazwijmy ją na potrzeby tematu- 1 Jednostka Łatwizna  Bilans po 1 dniu - +3,2 J  Skutecznośc 7/8
|
|
|
|
|
a.k.a. "coolbet"
|
|
a.k.a. "coolbet"
hmmm Mówiąc wprost jeśli chodzi o Twoj pierwszy post z typowaniem to nie spaliłes sobie tematu  Albo jesteś geniuszem  albo po prostu miałes dobry dzien  Na razie pozostane przy tym drugim  Piszesz jak to rozkłada sie procentowo "72-28" z tych 3 biur. Nie mam podstaw Ci nie wierzyc. Piszesz ze sprawdzałes wiec pewnie tak jest. Ja moge dodac od siebie na temat fortuny z racji tego iz fortuna (profesjonal) od wielu lat a od dłuzszego czasu jest to mój głowny buk na telefon  i co do ich analityków mam spory szacunek. Pare razy sprawdzałem ich na jakims tam odcinku czasu jak u nich wyglada ich skutecznosc w SO. Głownie w zawyzanych kursach na faworyta w stosunku do głownej oferty. Praktycznie na dłuższa mete wychodzi 50/50. Po prostu wrzucajac tam spotkania odnośnie których maja oni argumenty iz faworyt wcale nie musi wygrac  starają sie w jakis tam sposób manipulowac graczem chocby dając im do myslenia iz cos jednak z tym meczem może byc "nie tak" ale wcale nie musi. Imo, mozna byc od nich sprytniejszy i zagrac mecz z SO sadzac iz własne argumenty są mocniejsze od ich (oni rowniez sie mylą) ale nie sadze aby w SO był jakis wielki "sekret" a Ty wpadłes na jakis genialny system  Zresztą w fortunie sa cwaniaki  Nie wiem czy zauważyłes jak potrafią zrobic chocby taki myk  Przykładowo jest spotkanie które powiedzmy jest bankierem, które jest praktycznie grane wszedzie. Bankier to bankier  Cała "naziemna" konkurencja wystwia przykładowo @1.50 a fortuna ten mecz do głownej @1.40 natomiast @1.50 ląduje w SO  W jakiś tam sposób odstraszjac gracza i ratujac swój tyłek przed wiekszymi wypłatami Nie wiem na jaki "system" wpadłes bo jestes tajemniczy  ale jesli na dłuższą mete bedzie sie sprawdzał i przynosił Ci zysk to tylko się cieszyć  pozdr, bet
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Dzień 2
Pardubice-Slavia 1 @2,15 Irlandia Pln.-Niemcy 2 @1,40 Zwolle-FC Eindhoven 1 @1,50 Ferencvarosz-Honved 1 @1,80 CSKA M.-Czerepowiec 1 @1,60 Chicago-Toronto 1 @2
Bet4Live: Ja doskonale znam ich sztuczki i wiem czego sie ustrzegac. Temat założyłem ponieważ chciałem pokazac, że się da. Faza testu trwała dłuugi czas i na sucho była ładna kasa. Pzdr
|
|
|
|
|
a.k.a. "coolbet"
|
|
a.k.a. "coolbet"
okey  Jak twierdzisz ze "znasz doskonale" to jestem pod wrazeniem  powodzonka 
|
|
|
|
|
a.k.a. "coolbet"
|
|
a.k.a. "coolbet"
Dzień 2
Pardubice-Slavia 1 @2,15 Irlandia Pln.-Niemcy 2 @1,40 Zwolle-FC Eindhoven 1 @1,50 Ferencvarosz-Honved 1 @1,80 CSKA M.-Czerepowiec 1 @1,60 Chicago-Toronto 1 @2
Bet4Live: Ja doskonale znam ich sztuczki i wiem czego sie ustrzegac. Temat założyłem ponieważ chciałem pokazac, że się da. Faza testu trwała dłuugi czas i na sucho była ładna kasa. Pzdr 2W 4L Troche załamanie systemu  pzdr.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Dzień 2 Pardubice-Slavia 1 @2,15  Irlandia Pln.-Niemcy 2 @1,40  Zwolle-FC Eindhoven 1 @1,50  Ferencvarosz-Honved 1 @1,80  CSKA M.-Czerepowiec 1 @1,60  Chicago-Toronto 1 @2  Bet4Live: Ja doskonale znam ich sztuczki i wiem czego sie ustrzegac. Temat założyłem ponieważ chciałem pokazac, że się da. Faza testu trwała dłuugi czas i na sucho była ładna kasa. Pzdr Drugi dzień: -2,5 Bilans po 2 dniach - +0,7 J Wczoraj poszło gorzej ale liczy się zysk na końcu 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Dzisiaj poniedziałek to i ogólna oferta lipna ale jeden rodzynek znalazł się
Portimao-Fatima 1 @1,85
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
koniec testów ? 
|
|
|
|
|
a.k.a. "coolbet"
|
|
a.k.a. "coolbet"
Bet4Live: Ja doskonale znam ich sztuczki i wiem czego sie ustrzegac. Temat założyłem ponieważ chciałem pokazac, że się da. Prawie o Tobie zapomnialem  Jak Ci tam idzie ? Temat zalozyles i uciekles  Jesli kryzys to napisz chociaz co Ci sie tam wydawalo ze wiesz na temat ich sztuczek  Napisz. Nie badz dziewczyna. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|