Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 24 z 26 1 2 22 23 24 25 26
Tenis Trader
Tenis Trader
Originally Posted by xqwzts
xylometazolin? tongue

Zgadza się piwo

Tylko trochę mnie odstraszyła ta opinia :

jeśli używaliście kiedyś kropelek na bazie xylometazolinu to może wiecie coś na temat tego, jak ciężko po kilku dniach stosowania je rzucić: w czasie kataru używałam xylogelu na odetkanie nosa kilka razy dziennie i klapa - jak je odstawiam, to tak, jakby śluzówka nabrzmiewała - kataru w nosie nie ma, a człowiek się dusi. No i teraz już któryś raz z rzędu się męczę po katarze, bo w nocy się podduszam, muszę je prysnąć do nosa i jest ok, ale ile można?! to już chyba z miesiąc... Próbowałam innych, homeopatycznych, ale nie działają. Czy ktoś zna jakieś delikatne kropelki, które odtykają nos, zmniejszają obrzmienie śluzówki, a nie zawierają xylometazolinu?? Bo zaczynam podejrzewać, że będę je brać już do końca życia...

Bonus: Unibet
A
Knockin' On Heaven's Door
Knockin' On Heaven's Door
A Offline
Originally Posted by Goget
Originally Posted by xqwzts
xylometazolin? tongue

Zgadza się piwo

Tylko trochę mnie odstraszyła ta opinia :

jeśli używaliście kiedyś kropelek na bazie xylometazolinu to może wiecie coś na temat tego, jak ciężko po kilku dniach stosowania je rzucić: w czasie kataru używałam xylogelu na odetkanie nosa kilka razy dziennie i klapa - jak je odstawiam, to tak, jakby śluzówka nabrzmiewała - kataru w nosie nie ma, a człowiek się dusi. No i teraz już któryś raz z rzędu się męczę po katarze, bo w nocy się podduszam, muszę je prysnąć do nosa i jest ok, ale ile można?! to już chyba z miesiąc... Próbowałam innych, homeopatycznych, ale nie działają. Czy ktoś zna jakieś delikatne kropelki, które odtykają nos, zmniejszają obrzmienie śluzówki, a nie zawierają xylometazolinu?? Bo zaczynam podejrzewać, że będę je brać już do końca życia...

nie bierz tego gówna puke
tez tak miałem i doslownie doprowadziłem nos do takiego stanu,że nie zasypiałem bez kropli xylorhin przez ponad 4 lata blush

ps. Jestem Jacek
nie zazywam kropli do nosa od 2.5 roku wink

Olimpijczyk
Olimpijczyk
Robi ktos badania sanepidowskie(kal)? kaza mi czekac tydzien na wyniki, a pracodawca dzis dzwonil, ze na jutro maja byc :/. Wiecie czy da sie to przyspieszyc?, bo nie wiem czy warto isc tam sie dowiadywac tongue

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
Z tego co się orientuję to "Zależnie od celu badania, przekazane do laboratorium próbki kału poddawane są określonym zabiegom analitycznym. Z tego powodu czas oczekiwania na wynik może być różny - od kilku godzin do kilkunastu dni."

Więć zależy na co masz robione posiewy, ale wg. mnie "dziś na jutro" to nie ma szans.

Olimpijczyk
Olimpijczyk
Ja do pracy, bo mam w hurtowni pracowac. gosciu mi dal w srode skierowanie, 3 dni te gowienka, w piatek oddalem i na piatek wyniki. Poltora tygodnia od skierowania na same badania zal. Widac gosci dzis dzwonil i troche wkurzony i jutro mam odebrac, moze dzisiaj sie przejade do tego laboratoriu

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
ludzie, polećcie proszę jakieś strony z dzwonkami na telefon - mogą być płatne - bylem znalazł tam klasyczne utwory i był duży wybór...

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
zedge.net

Z
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Z Offline
jesli ktos ma konto w betway niech sprawdzi czy moze postawic jakikolwiek zaklad bo mnie caly czas wyskakuje :
Te selekcje nie mogą być łączone nawet przy pojedynczym zakladzie

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Czy ktoś wie czy mecz Polaków będzie gdzieś w necie?

addict
addict
Jeśli chodzi o jutrzejszy z Rumunami to sprawdzaj ową ramówkę

http://www.soccer-live.pl/transmisje.php?id=sobota

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Dzięki, wcześniej nie chciała mi wejść ta strona. piwo

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by termii
Ja do pracy, bo mam w hurtowni pracowac. gosciu mi dal w srode skierowanie, 3 dni te gowienka, w piatek oddalem i na piatek wyniki. Poltora tygodnia od skierowania na same badania zal. Widac gosci dzis dzwonil i troche wkurzony i jutro mam odebrac, moze dzisiaj sie przejade do tego laboratoriu

Termii teraz sie starasz a za 2 miesiace bedziesz miał to w d***ie i wyejbane na pracodawce tongue

oki Offline
Pooh-Bah
Pooh-Bah
nie wiem czy tylko ja tak mam, ale od pewnego czasy wchodzac na SF za kazdym razem sciagaja mi sie 2 pliki z reklamy BetClicka (fin i musique). Niewazne czy najade kursorem, czy tez nie, zawsze jest tak samo. Nawet jak raz mi sie sciagna i ich nie wyrzuce to przy kolejnej wizycie na SF jest to samo :/ Wie ktos jak zablokowac to dziadostwo? Uzywam Firefoxa.

Pooh-Bah
Pooh-Bah
oki83, ściągnij adblocka, świetny dodatek do firefoxa, blokuje niechciane reklamy smile.

C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
WITAM, mam zamiar kupić drukarkę wielkoformatową A1 lub A1+ , chodzi mi o ploter do wydruków CAD oraz foto renderingów, czy jest na forum ktoś kto ma jakąś wiedzę jaki model wybrać ? oraz na co zwrócić uwagę przy wyborze? Nie mam zielonego pojęcia w temacie także będę wdzięczny za wszelkie uwagi. Interesuje mnie nowy sprzęt do 15000.

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
jak najlatwiej i najszybciej zdjac simlocka ze starego SE k550i?

jest 16 w sobote wiec serwisy juz pewnie pozamykane. Z kolei w necie na forach sa tematy sprzed dwoch lat- do dzisiaj pewnie troche sie zmienilo.

Zalezy mi na tym zeby poradzic sobie z tym do 20.

Dzieki za pomoc.

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
juz nie trzeba

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
w Mediamarkt jest jakas promocja w ktorej rzekomo rozlozenie na raty nie kosztuje nic. tzn nie ma dodatkowych oplat.
Czy ktos jest w stanie mi powiedziec czy faktycznie tak jest ?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
pewnie jest ubezpieczenie kredytu wink i to niestety kosztuje ale moze coś zmienili.

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
czaje.. a orientujesz sei moze ile takie ubezpieczenie moze kosztowac ? (cena tv 2500zl)
i co jest potrzebne jesli chce rozlozyc zakup na 30 rat o ktorych mowa w promocji ?

Strona 24 z 26 1 2 22 23 24 25 26

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
12 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, latajaca_holenderka, burbon, Akhu, betowiec, rafal08, aker, JelineK, alfa, rymoholik, Lukasz111, 11kera11), 2,756 gości, oraz 10 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,833,101
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025