|
|
+
|
|
+
Na wstepie przekleje zasady zabawy z lat poprzednich.. mysle ze wiekszych zmian nie bedziemy robic.. chyba ze pojawia sie jakies fajne pomysly.. Zasady :- Podajemy 6 typów podstawowych. - Maksymalnie 2 typy na jedną konkurencję. - Minimalny kurs - 1.50. - Dany typ nie może powtórzyć się więcej niż 3 razy. Osoba, ktÃłra jako trzecia podaje dany typ ma obowiÄ…zek oznaczyć go znakiem  - Dodatkowo (nieobowiązkowo) można podać underdoga z kursem minimalnym 2.30 , którego nie można powtórzyć jako UD. - W przypadku podania UD za trafienie otrzymujemy plus 2 punkty , w przypadki nietrafienia minus 1 punkt . - Za trafienie wszystkich sześciu typów podstawowych otrzymujemy dodatkowo 1 punkt . Nakazuje się bezwzględne przestrzeganie tegu punktu regulaminu, a każdorazowe niezastosowanie się do niego będzie bezwzględnie karane odjęciem 1 pkt. z ogólnego bilansu uczestnika. - Użytkownicy, którzy w ciągu 3 kolejnych zawodów nie podadzą ani jednego typu konkursowego zostaną automatycznie wykluczeni z konkursu i nie będą mieli możliwości startowania w kolejnych edycjach. Typy podajemy w formacie : - nr typu, np. #1, - konkurencja, - zakład i typ, - kurs, - buk. przykład: # 1 Sprint [M] Tomek Sikora - Krzysztof Pływaczyk Typ: 1 Kurs: 1.50 Buk: Bwin Korzystamy z buków : Bet24, Bet365, Betandwin, Betsafe, Betsson, Centrebet, Expekt, Fonbet, Gamebookers, Interwetten, Millenium, Nordicbet, Pinnacle, Profesjonał, Sportingbet, STS, Tipsport, Toto-mix, Unibet, Pelny regulamin obowiazujacy w poprzednim sezonie dostepny tutaj - 1 post Zapisy potrwaja do 23:59 1.12.08 
|
|
|
|
|
+
|
|
+
Wzorem poprzedniego sezonu kazdy uczestnik wybiera sobie zawodnika (w tym roku zawodniczke) ktora bedzie startowal w konkursie. W poprzednimm roku w trakcie konkursu rozmawialismy o wprowadzeniu formuly odjecia punktow za najslabszy start w trakcie sezonu - mysle ze mozna o tym pomyslec takze zapraszam do dyskusji.. za jakis czas jak troche temat "pozyje" zrobie sonde i wiekszosc zdecyduje co dalej z tym pomyslem... narazie robimy zarys ewentualnych zmian. Oczywiscie zapisuje sie i biore na siebie odpowiedzialnosc za prowadzenie konkursu.. Gram jako Helena Jonsson  Zapraszam do zapisow i oczywiscie zywej dyskusji  Pzdr, Riva 
|
|
|
|
|
wieczny student
|
|
wieczny student
oczywiście gram  mogę być Julie Bonnevie-Svendsen  Riva fajny avatar 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czesc Riva Ciesze sie bardzo ze kontynuujemy nasz fantastyczny konkurs Jezeli w jakims tygodniu bedziesz mial problem ze zrobieniem podsumowania to mozesz na mnie liczyc Jeszcze raz prosze jak co roku zeby nie zapisywaly sie osoby ktore po kilku nieudanych startach sie wycofaja i popsuja tym samym innym zabawe!!! W tym roku zagram jako Tomek Sikora  a co mi tam 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
oczywiscie nie moge wybrac Tomka gdyz nie jest kobieta  Daj mi Riva - Madzie Neuner [ Linked Image] jak na Niemke to slodkie ciasteczko 
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
oj Inzaghi, Inzaghi, czytanie ze zrozumieniem... Zagram oczywiście mogę być Simone Hauswald  Co do odejmowania punktów za najsłabszy start to jestem przeciw, wygra ten z nas, który będzie najlepszy, czyli m.in. nie będzie miał słabych występów 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to ja Krystyna Pałka zagram z Wami 
|
|
|
|
|
Kania gostyń
|
|
Kania gostyń
W ubiegłym roku spóźniłem się kilka dni z zapisami, tym razem nie mogłem powtórzyć tego błędu, w końcu to najlepszy sport zimowy  . Ostatecznie wybieram Kaisę Makarainen, choć zastanawiałem się także nad Darią Domraczewą. Oby ten sezon był udany dla naszych zawodniczek i zawodników  . Kaisa Makarainen
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Oczywiście jestem w grze Vita Semerenko
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
jestem nowy ale chetnie sprobuje bardzo lubie biathlon i czesto przynosil on mi gotówke  . ja wybiore: KATI WILHELM
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zglaszam sie i ja... i biore na siebie odpowiedzialnosc za swe dobre wyniki jako żem Ole Einar Bjoerndalen 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Zgłaszam się i Ja  Lars Berger
|
|
|
|
|
Didżej
|
|
Didżej
napisał: Rivaldinhozorem poprzedniego sezonu kazdy uczestnik wybiera sobie zawodnika (w tym roku zawodniczke) ktora bedzie startowal w konkursie. Czytać ze zrozumieniem  --- Zgłaszam się - Michela PONZA 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
MADZIA GWIZDOŃ 
|
|
|
|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
i ja chciałbym się przyłączyć, jako Olga Zajcewa 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
|
|
|
|
|
Olimpijczyk
|
|
Olimpijczyk
OLOFSSON-ZIDEK Anna Carin
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
po 2 sezonach nieobecnosci  TORA BERGER
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Zgłaszam się i Ja  Lars Berger Darya Domracheva
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Chciałem Madzię Neuner ,ale widzę ktoś mnie wyprzedził  Niech będzie Martina Beck 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|