|
|
Marat Safin 
|
|
Marat Safin 
Dostal ktos ten bonus od GB?
Dobrze zrozumialem, ze trzeba obrocic tamta suma, zeby go dostac do gry dopiero? ;-O
Tak mi wyszlo z ich maila, poza tym po zaakcptowaniu stan konta ten sam. Ja dostałem 50%przy najbliższej wpłacie ale ze 2 lata juz u nich nie grałem i w tym mailu nie ma nic o obrocie podpowiedzcie mi jak to u nich jest teraz jakie kursy przy obrocie single czy kombosy no i razy ile ten bonus a jak u nich z supportem w weekend? zamknalem tam konto ( i w Interwetten tez) ze wzgledu na ich punkt w regulaminie o oplacie jesli nie korzysta sie z konta ponad rok czasu!!! Wiec zeby ktos sie nie zdziwil! A jak chcą wyegzekwować tą opłatę jak już nie będzie ktoś korzystał z ich usług? Do sądu oddadzą sprawę  Nieźle się ośmieszają moim zdanem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak to jak zachecic bonusem po dlugiej nieobecnosci
"Ja dostałem 50%przy najbliższej wpłacie ale ze 2 lata juz u nich nie grałem"
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
ależ skandalicznie przeliczają kursy przy wypłacie przelewem bankowym. Z prawie 3,000 zleconego przelewu przyszło na konto ponad 2.300. Dramat.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tydzien temu tez wyplacalem i doszlo tyle ile trzeba
z tym, ze mam konto w euro o to chodzi, ze jak sie ma w PLN, to oni to chyba najpierw na euro zamieniaja, jest pewnie jakas prowizja, wysylaja w euro, pozniej bank znowu zmienia na pln i wychodza takie oplaty
i druga sprawa, jest to przelew zagraniczny, u mnie na mbanku nie pobrali nic a jak w innych bankach nie wiem
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
@kacper_laik: nieco wcześniej pytałem się o to samo. Z tego co się dowiedziałem od supportu to najlepiej założyć konto na MB, trzeba wpłacić (najlepiej minimum) i masz 6 miesięcy aby móc wypłacić kasę za pomocą MB. Dzięki temu unikniesz (podobno) przewalutowania.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Czy GB ma w opfercie I Lige Polska ? Dawno nie gralem , jutro mecze a w ofercie jeszcze nie ma kursów.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Z tego co widziałem to bywały, ale kiedy wystawiają to nie powiem.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
w jakim czasie od momentu zlecenia wypłaty na konto bankowe, odnotowaliście kasę?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
ile maksymalnie czekaliście na kasę od nich? chodzi o przelew bankowy, zleciłem w sobotę i niby tego samego dnia przyjęli do dyspozycji i zlecili ją... kasy nie widać jak na razie..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wyplaty na monneybookers w 2 godz ,rewelacja
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ile trwa u nich weryfikacja dokumentow????????/
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
ile idzie do nich kasa ? bo robiłem wczoraj rano przelew z konta internetowego a kasy ani widu ani słychu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak u nich wyglada sprawa z wyplata? weryfikcja gracza (konta), prowizja i czas wyplaty na konto bankowe?
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
wczoraj wypłata na mb, niecałe 3 godziny od zlecenia, bez prowizji, z weryfikacja to Ci nie pomoge, bo dawno tam zakladalem konto i juz nie pamietam czy weryfikowalem, czy nie
|
|
|
|
|
Spójnia Świdwin
|
|
Spójnia Świdwin
jak u nich wyglada sprawa z wyplata? weryfikcja gracza (konta), prowizja i czas wyplaty na konto bankowe? przeważnie wystarczy skan, czasami dzwonią i weryfikują dane. Nic szczególnego, wypłaty szybkie
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
jak u nich wyglada sprawa z wyplata? weryfikcja gracza (konta), prowizja i czas wyplaty na konto bankowe? Do mnie dzwonili ale było to już dość dawno jak jest teraz nie wiem. Z tego co pamiętam to rozmowa byłą po Polsku... chyba.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam. Miał ktoś sytuacje w Gamebookers, ze wplacil karta kase, w banku kwota jest odjeta, a w GB w historii transakcji jest odrzucona i pisze, ze jesli odjeto w banku, a tu nie ma to trzeba sie skontaktowac? Dlugo trzeba czekac?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
potwierdzam przelew na moneya po 2 godzinach  super 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Solidny buk - kasa na MB 2,5 h od zlecenia, bez żadnej weryfikacji.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Solidny buk - kasa na MB 2,5 h od zlecenia, bez żadnej weryfikacji. Bez żadnej groźby o kopanie sobie grobu czy, że polecisz na Maltę? To miłe 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|