Zona jak co dzien zaczela narzekac mezowi: - Zobacz kochanie jaki mam maly biust... co robic... - Bierz codziennie kawalek papieru toaletowego i pocieraj miedzy piersiami... - Myslisz, ze to pomoze i urosna? - W przypadku tylka pomoglo...
lekarz przychodzi do pacjenta po ciężkim wypadku. - mam dla pana dobra i złą nowinę. którą pierwszą? - niech będzie zła - odpowiada pacjent. - musimy amputować panu obie nogi. - a ta dobra? - pacjent z sąsiedniego łóżka chce kupić pańskie kapcie.
<Jesus> a black baby died and went to heaven <Jesus> and god looked at him and said, "you've earned your wings" <Jesus> and gave the black baby wings <Jesus> the black baby look up and said, "am i really an angel now" <Jesus> and God looked down and said, <Jesus> "HELL NAW, NIGGA, YOU A BAT"
Jest spotkanie do pierwszej komunii św. Ksiądz rozdaje poświęcone różańce. Jasio w końcu dostaje swój i zaczyna się nim bawić. Ksiądz do Jasia: - Jasiu nie wolno bawić się różańcem. - Dlaczego?-pyta Jasio. - Bo w każdym tym koraliku jest aniołek. - No to aniołki! Karuzela.
Film: I oczywiście komentarze, jedna laska chciała błysnąć:
Originally Posted by mamolek
Jest mi wstyd, że jestem Polką jak czytam te żałosne komentarze ubliżające ślicznemu maluszkowi! Ja mam na imię Ola i Hiszpanie mogliby mieć z mojego imienia niezłą bekę bo w ich języku to oznacza "cześć" Uczcie się języków nieuki!
(znam to z codzienności, moja narzeczona ma Ola na imię, Hiszpanie strasznie się dziwią) Ale musiał się znaleźć Mistrz Ciętej Riposty:
Originally Posted by tjzp
sama się ucz, po hiszpańsku "cześć" to hola, a nie ola. W wymowie "h" jest nieme, ale w pisowni występuje normalnie. Ola po hiszpańsku to fala. Więc kto tu jest niedouczony głupia pindo ;]
Mecz arcymistrza Rogera Federera z ledwie 21-letnim Juanem Martinem Del Potro kończył rywalizację w grupie A lodyńskiego turnieju. Wygrał Hiszpan 6:2 6:7 (5:7), 6:3 i po meczu siedział kwadrans na korcie ze zwieszoną głową. Podniósł ją, gdy sędziowie oficjalnie potwierdzili jego awans.