Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 8 z 20 1 2 6 7 8 9 10 19 20
R
Pooh-Bah
Pooh-Bah
R Offline
Aha, to wszystko wyjasnia..
Dzieki za opdowiedzi piwo

Bonus: Unibet
R
addict
addict
R Offline
z moneybookers

Co to jest token?
Token to urządzenie generujące unikalne hasła. Znacząco podnosi to bezpieczeństwo obsługi konta.
Nie mogę włączyć mojego tokena.
Prawdopodobnie wyczerpała się bateria w tokenie. Proszę przejść do zakładki Moje konto-> Centrum bezpieczeństwa -> Token zabezpieczający, aby złożyć wniosek o wydanie nowego tokena. Prosimy o kontakt z nami abyśmy umożliwili tymczasowe zalogowanie się bez tokena.
Token się zagubił / uszkodził. Chcę się logować bez tokena
Jeżeli token zostanie zagubiony lub zniszczony, należy skontaktować się z nami, abyśmy umożliwili Panu/Pani zalogowanie się do konta. Dane kontaktowe można znaleźć klikając tutaj.
Ponowna synchronizacja tokena
Jeżeli kod z tokena nie jest przyjmowany podczas logowania, może być Konieczna ponowna synchronizacja tokena. Prosimy o kontakt z operatorem infolinii.

Czyli co? każdy do domu dostanie jakieś urządzenie? czy trzeba je sobie zamówić/zapłacić?

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
trzeba samemu zamowic,ale narazie niedostpeny jest ten token dla wszystkich.tylko konta VIP

A
old hand
old hand
A Offline
Originally Posted by mankiet
trzeba samemu zamowic,ale narazie niedostpeny jest ten token dla wszystkich.tylko konta VIP

a ile to kosztuje?

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Originally Posted by awax76
Originally Posted by mankiet

a ile to kosztuje?
w moim przypadku bylo to bezplatnie.

H
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
H Offline
Panowie kolega wisi mi ponad 3 koła, pozyczylem mu na gre jakis czas temu i chce mi teraz oddac - co najlepiej ma napisac w wyjasnieniu aby wszystko bylo ok?

Pzdr

J
newbie
newbie
J Offline
dostalem reklame z kontem vip na maila
pytanie jak zamowie karte i mam MB w pln to jesli bede wyjmowal kaske w bankomacie to jakie koszty beda????

R
addict
addict
R Offline
Originally Posted by HAGIi
Panowie kolega wisi mi ponad 3 koła, pozyczylem mu na gre jakis czas temu i chce mi teraz oddac - co najlepiej ma napisac w wyjasnieniu aby wszystko bylo ok?

Pzdr

Nie znam się, ale wpisałbym Laptop HP, aukcja numer 86735013, nick tomas28

Uwazam, ze nie powinno podpasc smile

H
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
H Offline
PS Token swietna sprawa - juz ktos korzystal z Niego i czy dziala bez zarzutu?

H
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
H Offline
Dzieki rozmus - nie glupie - szkoda tylko, ze trzeba tak kombinowac aby odzyskac swoje pieniadze...

R
Zbanowany
Zbanowany
R Online: Karty

Pzdr

Nie sadze by to mialo wieksze znaczenie co wpisze ,ale jakas zaplata za dostawe uzi powinna byc OK grin

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Originally Posted by januszch
dostalem reklame z kontem vip na maila
pytanie jak zamowie karte i mam MB w pln to jesli bede wyjmowal kaske w bankomacie to jakie koszty beda????
koszty to "Cash withdrawal - 1.80 EUR ", ja mam konto w euro to pewnie okolo 8 PLN na polskie ale limit dzienny 250 euro jest (okolo 1000 PLN).pozdrawiam

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
PS Token swietna sprawa - juz ktos korzystal z Niego i czy dziala bez zarzutu?
tego nie wie nikt..zamowilem od razu jak dostalem taka informacje(poczatek tego tygodnia) wiec pewnie w przyszlym tygodniu powinnien byc u mnie,jesli ktos ma konto w lukas banku to wie o co chodzi..tak zeby zalogowac sie na konto tez jest wymagany token.

veteran
veteran
MB wyslali do mnie maila zebym im pryslal scan dowaodu lub paszportu + scan jakiegos dokumentu potwierdzajacego adres. Jako ze zadnych rachunkow nie dostaje, wyciagow z konta rowniez nie...wiec co im wyslac? Ostatnio przyslano mi karte do bankomatu ale tam nie ma daty nadania, tak samo jakiej promo z jakiegos bukmachera, na kazdym z tych papierow jest moj adres, ale brak daty.
Wogole ostatnio chcialem zwiekszyc swoj limit i dostalem wiadomosc ze przysla mi haslo na adres zamieszkania celem weryfikacji tegoz adresu, czy jezeli nie wysle im powyzszych danych nie dostane tego kodu ?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
hehe nie bo to w liście przychodzi ,jak masz nie na siebie no to sie dogadaj z listonoszem

veteran
veteran
Mam na siebie tylko chodzi o to czy jezeli nie potwierdze skanem adresu zamieszkania oni wogole do mnie to wysla?

T
member
member
T Offline
Moze ktos podac mail do supportu MB.Poniewaz mam problem z ta weryfikacja konta.Wyplacielm tam tak jak kazali pare dolarow przelew przyszedl wszystko oki,ale w tym przelewie mialem dostac 6znakowy kod ktory mialem wpisac do weryfikacji,neistety nic takiego nie dostaelm frown.Spotkaliscie sie z czyms takim??

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Originally Posted by thomasss13
Moze ktos podac mail do supportu MB.Poniewaz mam problem z ta weryfikacja konta.Wyplacielm tam tak jak kazali pare dolarow przelew przyszedl wszystko oki,ale w tym przelewie mialem dostac 6znakowy kod ktory mialem wpisac do weryfikacji,neistety nic takiego nie dostaelm frown.Spotkaliscie sie z czyms takim??
kod zastanie przesłany pocztą tradycyjną, niestety trwa to dość długo nawet do 2 tygodni...

T
member
member
T Offline
A jest jakis kontakt druga mailowa z nimi bo an stronei nie moge nigdzie znalesc.

H
old hand
old hand
H Offline
jak mam konto w PLN a pieniądze przychodzą w ojro lub $, tracę coś na tym ?

Strona 8 z 20 1 2 6 7 8 9 10 19 20

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
11 zarejestrowanych użytkowników (alfa, latajaca_holenderka, $-man, poozon, rafal08, Jajo, Lukasz111, Sensei, forty, Szuman, rymoholik), 2,804 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,275
Posty5,828,885
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025