Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 3 z 15 1 2 3 4 5 14 15
Comfortably Numb
Comfortably Numb
Originally Posted by igorynka
Originally Posted by shane
Pracował ktoś z Was lub pracuje w Multikinie lub Cinema City? Kurde chcialbym zaczac cos w koncu robic bo w domu oszaleje, ale nie wiem czy tam isc. Wiadomo na poczatek zajebistej fuchy bym tam nie mial, ale to wiadomo z czasem minie. I sek w tym czy z czasem idzie tam w jakis sposob awansowac? Czy całkowicie odradzacie. Od poniedzialku akcja szukanie roboty smile
Pracowałem 1,5 roku w Cinema City, było to jeszcze za czasów "studenckich" smile Cała "załoga" to studenciaki, młodzi ludzie. Jeśli trafisz na ciekawą ekipę to będziesz chodził do roboty z prawdziwą przyjemnością (mówię z autopsji wink ). Ja miałem to szczęście że trafiłem na przezajebistych ludzi, z którymi utrzymuję kontakt do dziś.
Przełożeni niewiele starsi, po 25-28 lat, relacje "pracownik-szef" niemalże kumpelskie, bez zbędnych "pan/pani". Niejedno piwo sie wypiło z nimi na "zakładowych" imprezach; o innych sprawach przez grzeczność nie wspomnę laugh

Co prawda kasa z tego niewielka była, ale dla studenta dziennego, który chce zarobić "na waciki" nie przemęczając się, to fucha idealna. Nie wieje, nie pada na łeb wink , mozna filmy za friko oglądać, popcorn/nachosy/cola do woli (o ile masz wtyki laugh ). Ale raz jeszcze podkreślam: kasa - po tych paru tygodniach potrzebnych do "zintegrowania" - to była kwestia drugorzędna dla mnie i wielu innych osób, z którymi dane mi było pracować wink Chodziło się na dniówki dla ludzi, dla atmosfery i dobrej zabawy.

Dodam jeszcze tylko że Cinema City to firma żydowska laugh laugh Może dla Ciebie nie ma to znaczenia (dla mnie nie miało), ale znam takich, którzy za ch*j nie pracowaliby u Żyda laugh A więc niniejszym informuję o tym fakcie tongue

Bonus: Unibet
Comfortably Numb
Comfortably Numb
Jeszcze jedno (edycji postów to się chyba już nigdy nie doczekamy...)

A propos awansów:
Z moich 1,5-rocznych obserwacji wynikało, że głównym kryterium był staż pracy. A więc im dłużej pracujesz, tym większe masz szanse na to by dostać się do grona 3-5 spośród których wybierali supervisor'a/manager'a. Osobiście znam 3 osoby, które awansowały, a które jednocześnie pracowały w CC nie krócej niż 3 lata.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
No to nieźle. Ja podobnie mialem u siebie jak pracowalem w Quiksilverze, atmosfera przezajebista, az zal bylo odchodzic, ale wiadomo ze od czegos trzeba zaczac. Studiuje zaocznie i w ciagu tygodnia jak na razie nic nie robie, ale dostaje powoli w głowe.

A mozna wiedziec jakie to zarobki? Moze byc PW.

Kurna, trzeba od czegos zaczac, nie od razu Rzym zbudowano.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
http://wrzucamy.pl/filmy-3gp-mp4/17302-galerianki-2009-320-x-240-a.html z tej stronki sciągnąłem sobie "Galerianki" i przy wypakowywaniu pliku winrar rząda hasła.Skąd mam te hasło wziąsc bo na tej stronce nic ma nigdzie frown

X
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
X Offline
Originally Posted by grajus87
http://wrzucamy.pl/filmy-3gp-mp4/17302-galerianki-2009-320-x-240-a.html z tej stronki sciągnąłem sobie "Galerianki" i przy wypakowywaniu pliku winrar rząda hasła.Skąd mam te hasło wziąsc bo na tej stronce nic ma nigdzie frown
haslo: recorder

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Dzięki WIELKIE !

M
veteran
veteran
M Offline
Tekken4 i Tekken5 jaka roznica i ktora gra lepsza?

pokakulka
pokakulka
Niedlugo mam lot samolotem. Lece Ryanairem, mam przesiadke w Dusseldorfie i mam ze soba tylko bagaz podreczny. Jest jakis sposob zeby przewiezc np wino? Jezeli kupilbym je na lotnisku w Porto (skad lece) to potem w Dusseldorfie juz z nim nie wsiade? Mozna to wszystko jakos ominac?

Last edited by Da Bartek; 04/12/2009 02:18.
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Możesz to wszystko ominąć wypij wino przed lotem laugh

pokakulka
pokakulka
Byloby najlatwiej wink Z tym ze to nie jest dla mnie wink

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Originally Posted by Da Bartek
Niedlugo mam lot samolotem. Lece Ryanairem, mam przesiadke w Dusseldorfie i mam ze soba tylko bagaz podreczny. Jest jakis sposob zeby przewiezc np wino? Jezeli kupilbym je na lotnisku w Porto (skad lece) to potem w Dusseldorfie juz z nim nie wsiade? Mozna to wszystko jakos ominac?

Zapakuj winko do bagażu podręcznego i przekwalifikuj bagaż na tradycyjny. Ewentualnie kup wino w Dusseldorfie, domyślam się że może być problem z właściwym wyborem wink. Kolejna opcja, tylko nie wiem na ile opłacalna to wysyłka winka np DHL-em wink

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
Nie mozna przewiezc wina ? Kurde a ja dwie butelki wodki do angli wiozlem jakis czas temu tongue
swiat sie zmienia... ;]

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Originally Posted by lelu
Nie mozna przewiezc wina ? Kurde a ja dwie butelki wodki do angli wiozlem jakis czas temu tongue
swiat sie zmienia... ;]

można, ale nie w bagażu podręcznym tongue

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
Ja przewozilem.. balem sie, ze sie zbije a tego bym nie scierpial grin . Co prawda to bylo jakies 2 lata temu.. ale jak wracalem rok temu to juz nawet pianki do golenia nie mozna bylo miec bo wieksza niz 100ml czy jakos tak wink

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
Posiada ktoś jakiś fajny zbiór obiektów do AutoCada...coś tam pościągałem ale mało tego znalazłem...

jaka ciekawą bibliotekę chętnie przyjmę...

dzięki pozdro

!
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
! Offline
witam! mam swoja strone www, jakis tam mam z niej dochod, banery, reklamy. czy moge zalozyc firme, a firmą bedzie wlasnie ta strona. np. strona doradztwa 'czegos' ?

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
Gra ktos z was w fishville na facebooku? Potrzebuje kilku znajomych zeby moc kupic drugie akwarium, mam nadzieje ze wiecie o co chodzi grin

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
A zapomnialem jak cos to walcie na priv. Dzieki!

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
posiadam okolo 300 zl w monetach 1 groszowych, gdzie moge zamienic taka kwote na banknoty?? w kazdym banku czy tylko w NBP?? wymienial ktos juz?? biora za to jakies prowizje??

[
solus contra omnes
solus contra omnes
[ Offline
Originally Posted by Dziabor
posiadam okolo 300 zl w monetach 1 groszowych, gdzie moge zamienic taka kwote na banknoty?? w kazdym banku czy tylko w NBP?? wymienial ktos juz?? biora za to jakies prowizje??

w kazdym wiekszym, prowizja 1% powyżej jakiejś kwoty ale nie mniej niż 3zł, najlepiej idź do PKO BP...

Strona 3 z 15 1 2 3 4 5 14 15

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
12 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, latajaca_holenderka, bukma, aker, rymoholik, burbon, alfa, The Boss, rafal08, betowiec, Kretol, ElNinho[mmdea]), 5,151 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,306
Posty5,840,807
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026