Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 10 z 20 1 2 8 9 10 11 12 19 20
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Rossikossi
ile czasu idzie list do domu w celu weryfikacji adresu domowego? chce wypłacic wieksza kwote na konto bankowe a tu komunikat ze musze zweryfikowac adres domowy. Ile czasu wam szło?

mi idzie juz 8-9 dzień .dzisiaj posłałem do MB ,skan dowodu ,skan umowy z bankiem, wyciąg z konta bankowego .Weryfikacja jak w pentagonie no ale cóż .może to pomoże i będe mógł ruszyc kasę z konta

Bonus: Unibet
member
member
Mnie wysyłali dwa razy i ani razu nie doszedł

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
wypłata na karte visa ile idzie? wczoraj zlecona jest szansa ze bedzie jutro albo we wtorek?

P
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
P Offline
przewaznie ze dwa dni

S
enthusiast
enthusiast
S Offline
wypłata na karte visa ile idzie? wczoraj zlecona jest szansa ze bedzie jutro albo we wtorek?

Bardzo szybko, raz zleciłem w piątek i była w sobote po południu. Też się zdziwiłem, że w weekend. 1-2 dni, chociaż nie wiem czy to nie zależy od karty danego banku.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by stiwi

Bardzo szybko, raz zleciłem w piątek i była w sobote po południu. Też się zdziwiłem, że w weekend. 1-2 dni, chociaż nie wiem czy to nie zależy od karty danego banku.

a jaki bank jesli mozna wiedziec? ja ma w bzwbk a to jest chyba od BRE wiec to samo co MB

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by stiwi

a jaki bank jesli mozna wiedziec? ja ma w bzwbk a to jest chyba od BRE wiec to samo co MB

BZWBK to nie BRE

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
ile czasu idzie list do domu w celu weryfikacji adresu domowego? chce wypłacic wieksza kwote na konto bankowe a tu komunikat ze musze zweryfikowac adres domowy. Ile czasu wam szło?
ja poprosiłem o list na pocztaku pazdziernika a dostalem go... na poczatku grudnia.......

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Zapytałem czy jest inna możliwość weryfikacji adresu. Odpisali, żebym im przesłał jakiś rachunek na mnie lub list który przyszedł na mój adres. Wysłałem skan listu, mają do 2 dni mi konto zweryfikować.

Mam jeszcze inne pytanie. W sobote zrobiłem wypłate na kartę visa, jak wejde w wyciag konta to jest status "pobierz" lecz nie jest on na kolor pomarańczowy tylko podstawowy niebieski. Reszta moich transakcji które doszły do skutku jest pomarańczowa. Co to może oznaczać? Że MB jeszcze nie zatwierdziło tej moje wypłaty na kartę czy jak? Mam ją zweryfikowaną.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Zapytałem czy jest inna możliwość weryfikacji adresu. Odpisali, żebym im przesłał jakiś rachunek na mnie lub list który przyszedł na mój adres. Wysłałem skan listu, mają do 2 dni mi konto zweryfikować.

Mam jeszcze inne pytanie. W sobote zrobiłem wypłate na kartę visa, jak wejde w wyciag konta to jest status "pobierz" lecz nie jest on na kolor pomarańczowy tylko podstawowy niebieski. Reszta moich transakcji które doszły do skutku jest pomarańczowa. Co to może oznaczać? Że MB jeszcze nie zatwierdziło tej moje wypłaty na kartę czy jak? Mam ją zweryfikowaną.

Adres zweryfikowany wiec można i takmi sposobem a nie czekac na kod który idze nie wiadomo ile. Odnośnie tego wyżej. Przed chwilą zleciłem jeszcze jedna wypłate ale na konto bankowe, był status oczekuje a po 5 minutach jest status "pobierz" i na pomarańczowo. Visa wciąż na niebiesko zwykły kolor:/ o co to chodzi?

9
journeyman
journeyman
9 Offline
Dopisalem netkarte do konta moneybookers wplacilem mala sume 2 euro .Przy opcji wyplaty na karte mam limit 73 euro od czego zalezy limit i jest sposob zeby go zwiekszyc?

W
veteran
veteran
W Offline
witam moge wyplacic z MB na karte taka zwykla co mam do bankomatu (debetowa) ??? czy musze miec karte kredytowa?

old hand
old hand
Widze , że juz sa dostepne karty MasterCard dla nie-VIPów. Wie ktoś jak długo się czeka??

W
addict
addict
W Offline
weryfikacja adresu w niecały tydzień

S
addict
addict
S Offline
No w końcu karty dla wszystkich. W opłatach jest wymieniona pozycja pozycja "Roczna karta członkowska". Czy to coroczna opłata za posiadanie karty, czy coś dodatowego i za karte płaci się tylko raz te 10 euro?

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Roczna Opłata za Kartę
€10 rocznie (pierwsza opłata wpłacana przy składaniu wniosku, a następne corocznie)

member
member
Ciekawe czemu Mastercard? Czy przypadek czy tez zapobiegliwosć MB by nie robic sobie wewnętrznej konkurencji. Tak naprawdę to Mastercard nie nadaje sie do niczego innego po za zakupami i ewentualnie rezerwacja hotelu . Ma tak duze obostrzenia w uzytkowaniu , że dla graczy jest kompletnie bezużyteczna , a po za tym obsługa jej jest o wiele droższa od Visy . Nie wiem jak wy , ja nie zamawiam tego wynalazku.

Tenis Trader
Tenis Trader
Netteler też daje tylko Mastercardy, więc i tak nie ma żadnej alternatywy jeśli chodzi o portfele internetowe.

Karta MB dla Polaków bardziej atrakcyjna, bo można zamówić kartę rozliczaną w PLN, a wypłata z bankomatu kosztuje 1,8 E a nie 4 E jak w Netellerze.

G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
Mam takie pytanko. Czy ktoś już kiedyś miał zablokowane konto z powodu błędnie wpisanego hasła???

S
enthusiast
enthusiast
S Offline
Od dzisiaj karta Mastercard w Moneybookers dostępna dla wszystkich kont. Takie same prowizje jak dla konta VIP, chyba tylko limity zakupów niższe.

Strona 10 z 20 1 2 8 9 10 11 12 19 20

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
4 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, Lukasz111, alfa, burbon), 2,959 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,274
Posty5,828,756
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025