|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Witam! Chociaż nie lubię poniedziałków w NHL dzisiaj sobie nie odpuszczę.Jest kilka ciekawych pozycji łącznie z Pingwinami za 1.60 . My z wujem lemex'em takich "pewniaków" jednak nie gramy więc dziś u mnie pójdzie dog na Karolcię. Pora na pierwszy "away win" Huraganów. W sobotę się opłaciło zagraćna Karolcię - może także opłaci się i dziś..?
Pittsburgh - Carolina 2 (OT+SO) 3.25 Bwin 3j. Florida- Edmonton 1 2.20 Bwin 5j. Toronto- Atlanta 1 (OT+SO) 1.91 5j. Buffalo- NJD 1 2.20 Bwin 5j. Phoenix- Minnesota 1 2.10 Bwin 5j.
A jak będzie zobaczymy...Podsumowanie soboty i poniedziałku następnym razem.
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
co do meczu pingwinów to się zgodzę, już ostatnio pisałem, że kursy rzędu 1.6 a ostatnio 1.65 to kpina i lepiej pomijać takie "pewniaki". Minnesota już 5 zwycięstw z rzędu, w ostatnim meczu zaczęli "tourne" wyjazdowe, teraz czeka ich jeszcze 4 mecze na wyjeździe więc kontynuujemy  granie na ich porażkę Phoenix Coyotes - Minnesota Wild Typ1: 1Typ2: 1 + OT z SOciekawie się jeszcze zapowiada mecz Tampy z Washingtonem, Washington 5 zwycięstw z rzędu, w bezpośrednich starciach tych drużyn Washington wygrał ostatnie 10 meczy ( raz po OT), Tampa nie może znaleźć sposobu na pokonanie graczy ze stolicy od 16.12.2007, więc trochę czasu już upłynęło, ale to taka tylko ciekawostka, może ktoś skorzysta Pozdr.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Witam! Karolcia stanęła na wysokości zadania i pierwszy "away win" Huraganów zaliczony. Dziś gramy overek w Philly i zwycięstwo Senatorów.
Philly - NYI over 5,5 1.80 Bwin 5j. Ottawa - Montreal 1 1.95 Bwin 5j.
Ostatnio (2 dni) W-L-Zw: 6-6-0 (+18,64j.) Stan: 62-64-4 (+11,26j.)
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Dla mnie nadal priorytety to typy na kary i tak: kara do 4'59" w Ottawie i Nashville kara od 5 - 60' w Philadelphii i Anaheim Dawno nikt nie przypominał o typowaniu progresywnym na OT, więc tak dla ośmielenia ja zaryzykuję dzisiaj dwa typki: Philadelphia OT (13 meczy bez remisu) Vancouver OT (16 meczy bez remisu) Ps. Nie zamierzam tego grać progresywnie, ale tylko okazjonalnie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dlaczego nie powinno grac sie tasiemcow ... oraz dlaczego warto grac typy >4zl [Linked Image] [ img9.imageshack.us] A wczoraj CLG bylo typem "nigdy mnie nie zawiedli" 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
lemex ja mysle ze po nie tak dawnym upadku wielu typerow grajacych progresje na OT ( dokladnie na OT San Jose) nie predko ktos bedzie szukal takiej wlasnie progresji, gdzie jest wiele bardziej efektywnych sposobow gry progresja nhl 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Flyers 5 porażek z rzędu, najbliższe 2 mecze (z dzisiejszym) grają u siebie kolejno z Islanders i Ottawą i tu upatruję szanse na przełamanie, potem czekają ich 3 mecze wyjazdowe z silnymi drużynami (New Jersey, Boston, Pittsburgh) w ostatnich 9 meczach aż 8 porażek i 1 zwycięstwo więc jeśli szukać przełamania to teraz chyba najlepszy moment Philadelphia Flyers - New York Islanders Typ: 1Ottawa Senators - Montreal Canadiens Typ: 1
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
lemex ja mysle ze po nie tak dawnym upadku wielu typerow grajacych progresje na OT ( dokladnie na OT San Jose) nie predko ktos bedzie szukal takiej wlasnie progresji, gdzie jest wiele bardziej efektywnych sposobow gry progresja nhl  Jasna sprawa, że można grać progresywnie każde inne rozwiązanie niż OT, ale remis od dawna kusił kursami i podnoszenie stawki zawsze mniejsze niż np przy 1, 2 czy under/over. Z dwojga typów:Vancouver czy Philadelphia, to mnie się wydaje, że łatwiej(szybciej) będzie z Philą niż z Orkami. Na Konferencji Zachodniej ciąży jakieś fatum z tymi OT, bo to albo San Jose doprowadza do rozpaczy typerów, albo Minnesota do bankructwa. Ja po pierwszym niepowodzeniu jednak się nie poddam i okazjonalnie od czasu do czasu "macał" będę te remisy.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
dziś bogaty wachlarz meczy  jest w czym wybrać więc po kolei: na pierwszy ogień proponuje San Jose, odnotowali 2 porażki z rzędu na własnej tafli, czekają ich teraz jeszcze 2 mecze u siebie z LA i Dallas, któreś z tych spotkań powinni wygrać, wątpię by odnotowali 4 porażki pod rząd u siebie San Jose Sharks - Los Angeles Kings Typ: 1myślę, że warto też zacząć grać na Win Chicago, jest to jedna z najrówniej grających ekip z lidze ( nie odnotowali więcej niż 2 porażki z rzędu), dziś grają u siebie potem wyjazd i kolejno 5 meczy u siebie wiec też powinno być dobrze 9.12 NY Rangers - DOM11.12 Buffalo - WYJAZD 13.12 Tampa Bay - DOM16.12 St. Louis - DOM18.12 Boston - DOM20.12 Detroit - DOM22.12 San Jose - DOMChicago Blackhawks - New York Rangers Typ: 1kolejna propozycja to Detroit, żaden z najbliższych rywali do potęg nie należy, 4 z 5 najbliższych meczy grają u siebie, osobiście mam nadzieje,że albo dziś albo z Anaheim powinni zapisać kolejne Win na swoim koncie 9.12 St. Louis - DOM11.12 Anaheim - DOM12.12 Nashville - Wyjazd 14.12 Phoenix - DOM17.12 Tampa Bay - DOMDetroit Red Wings - St. Louis Blues Typ: 1Tampa to jedno z dań głównych, dziś grają jeszcze u siebie ale potem czeka ich 6 meczy na wyjeździe i nie wierzę, żeby wygrali te wszystkie 6 meczy 9.12 Edmonton - DOM 11.12 Colorado - WYJAZD13.12 Chicago - WYJAZD15.12 Nashville - WYJAZD17.12 Detroit - WYJAZD18.12 St. Louis - WYJAZD21.12 NY Islanders - WYJAZDTampa Bay Lightning - Edmonton OilersTyp: 2 z OT + SOchoć New Jersey odnotowało kolejno 3 zwycięstwa to jednak zagram na nich gdyż 5 najbliższych meczy graja u siebie w dodatku z takimi rywalami jak: 9.12 Carolina - DOM11.12 Florida - DOM12.12 Philadelphia DOM16.12 Montreal - DOM18.12 Ottawa - DOM...wniosek chyba nasuwa się sam  do tego Carolina ostatnie 2 mecze wygrała z Vancouver o Pittsburgh i myślę, że o kolejne zwycięstwo z tak silną ekipą będzie im ciężko, no ale jakby tak czasem nie dziś to... argumenty już przedstawiłem  do tego tym samym zaczynam grać przeciwko Carolinie ( następny mecz z Washingtonem) New Jersey Devils - Carolina Hurricanes Typ: 1myślę, że każdy znajdzie w tych meczach coś dla siebie  oczywiście trzeba pamiętać, że w przypadku niepowodzeń na 1-2 strzał, kursy na San Jose, Chicago, New Jersey do oszałamiających nie będą należeć dlatego należy stawkować z głową  Pozdro.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Antek23 z Twoich typów w "Lucky 15" zagrałem sobie gołe jedynki w New Jersey, San Jose, Detroit i Chicago. Zobaczymy rano co z tego wyjdzie i na wypadek niepowodzenia w dalszym ciągu Lucky 15 w konfiguracji zależnej od zestawu par. Z moich propozycji natomiast zagrałem kary od 5 do 60' w: Buffalo, Calgary, New Jersey, Toronto, Buffalo, Chicago i Colorado. 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Lemex właśnie sobie rozpisałem "Lucky 15" i wygląda to interesująco  jednak cześć kapitału już zamrożona a reszta na razie lepiej jednak niech pozostanie na lokacie  ale rano sobie prześledzę jak to wyszło i coś może z tego będzie 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Widzisz, właśnie dzięki zagraniu Lccky 15 udało się nam uniknąć poważnych strat przy singlach. Przy tak "oczywistych oczywistościach" jak wczorajsze typy przy tak skromnych kursach singla trzeba unikać jak diabeł święconej wody. Gdyby nam się w pełni udało, to i tak zysk były % spory. Chytry 2 razy traci, a tak nie wielką stratę da się odrobić. 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
kara do 4'59" w Bostonie i Nashville kara od 5 do 60' w: Philadelphii, Montrealu, Vancouver i Los Angeles 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
hmmm.... przy takim wyborze spotkań (4 z 5 podanych) i przy takich wynikach "Lucky 15" wyszło jednak gorzej, zwrot praktycznie żaden, gdyby przynajmniej siadły 2 z tych 4 ale siadło jedno [powoli staje się już tradycją oddanie 40 strzałów i więcej (wczoraj 42) przez Detroit, które nie mają żadnego przełożenia na bramki] Ogólnie szału wczoraj nie było ale nie jest źle, 2 z 5 progresji ustrzelonych na 1 poziomie  reszta mam nadzieje też powinna się skończyć na dość niskim poziomie, oby... Choć Tampa została ustrzelona na 1 poziomie to jednak dalej spróbuje grać przeciwko niej, bo wczoraj przegrali na własnej tafli a teraz jeszcze 6 wyjazdów wiec spróbuje zagrać do pierwszej porażki na wyjeździe. Co do kursów przy "oczywistych oczywistościach" to racja, dlatego z reguły jak idzie zauważyć staram się grać z OT + SO, jednak przy takich kursach czasem trzeba zaryzykować bo granie z OT + SO po kursie 1.53 trochę się mija z celem, choć w "Lucky 15" jeszcze mogło by to znaleźć zastosowanie  . Oczekując na jutrzejsze mecze (Chicago, Detroit, San Jose) w celu zamknięcia progresji dziś Lemex z kolei skorzystam z Twoich propozycji, mianowicie: kara od 5 do 60' w: Philadelphii, Montrealu, Vancouver i Los Angeles, bo ten "przedział czasowy" lepiej mi przypada do "gustu" 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Dzisiaj Antek23 "łupiemy" drugi raz Lucky 15 w identycznej konfiguracji jak ostatnio, czyli : New Jersey, Detroit, Chicago i San Jose z niewielkim podniesieniem stawki - chyba nie wymiękniesz? kara do 4'59" w St.Louis kara od 5 do 60' w: New Jersey, Washingtonie, Buffalo, Detroit, Colorado i San Jose. 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
tzn. tak: przede wszystkim liczę na zakończenie rozpoczętych progresji czyli zwycięstwa: Detroit - 2 poziom Chicago - 2 poziom San Jose - 2 poziom a Lucky 15 też dorzucę  jak i wszystkie Twoje typy co do kar od 5 do 60' 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Witam! Ja dziś tak:
Colorado - TBL over 5,5 2,10 Bwin 20j.
I to by było na tyle...
Ostatnio W-L-Zw: 1-1-0 (-1,00j.) Stan: 63-65-4 (+10,26j.)
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
kara od 5 do 60' w: Ottawie, Toronto, Columbus, Atlancie, NYRangers, NYIslanders, Pittsburghu, Vancouver i LA 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
wczoraj "złota" nocka w NHL  no ale nic dzisiaj: 3 poziom na Win San Jose i Detroit, wczoraj co prawda cześć  się zwróciła po Win Detroit po OT ale dalej polujemy na czyste Win, jednak z zabezpieczeniem z OT + SO no i wszystkie kary od 5 do 60' podane prze Lemexa 
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Rekiny znów zawodzą,powoli z NHL robi się rosyjska ruletka... Wchodzi tylko jeden kupon na NJ Devils,Detroit Devils i Senatorów  Szkoda,że typy na over +5,5 w meczu Capitals i na under -5,5 w Buffalo dałem na kuponie z Rekinami :-( Zawiodły niebieskie Kurtki przegrywając z Kaczorami i jeszcze złamana ręka Dresseta w bójce! Szkoda,że na bwinie kar nie można łączyc z innymi zakładami,bo chyba na tym można zarobić...
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|