|
|
Luc Nilis
|
|
Luc Nilis
Niech chociaz pudzian rozdepta Nejmana tak dla fanu ;/ nejman to taki aktor  NAJMAN Niech chociaz wyglada jak placek dziś bo normalnie jak można tak wyciagnac mecz i tak skonczyc ;/ A były by prezenty na swieta takie fajne ;/ hahahahah, na prezenty to lepiej zarobic, ukrasc, znalezc, wszystko pewniejsze niz buki 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Niech chociaz pudzian rozdepta Nejmana tak dla fanu ;/ nejman to taki aktor  NAJMAN Niech chociaz wyglada jak placek dziś bo normalnie jak można tak wyciagnac mecz i tak skonczyc ;/ A były by prezenty na swieta takie fajne ;/ hahahahah, na prezenty to lepiej zarobic, ukrasc, znalezc, wszystko pewniejsze niz buki  ehh;/ Ale grudzien to najdroszy miesiac w roku po miesiacu w ktorym placi sie za wakacje;/ a tu Bayer takie cyrki ;/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Hertha Berlin coraz lepiej zaczyna grać, czuje że wyjdą z dołka i nie spadną z bundesligi mam taka nadzieje ale z ta lepsza grą to bym nie przesadzał, aptekarze maja zadyszke jak dla mnie i grali kiszke / nadal nie kumam za co czerwo dla herty i czemu nieuznana bramka ;/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Niech chociaz pudzian rozdepta Nejmana tak dla fanu ;/ nejman to taki aktor  NAJMAN Niech chociaz wyglada jak placek dziś bo normalnie jak można tak wyciagnac mecz i tak skonczyc ;/ A były by prezenty na swieta takie fajne ;/ miales dzis dubla lever z Najmanem jak ja?
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
|