O lol normalnie nie mogę z tej walki . Najman był taki mocny w gębie przed walką ,a w ringu uciekał jak tylko umiał . Nie ma co Pudzian dał upust nerwom i wyżył się za niektóre słowa i czyny Najmana .
Walka może mało efektowna od strony tech. no ale co tam wpierdol konkretny:D
Nejman powinien zmienić przydomek na "el estrogen".
Trzeba przyznać, że jak Pudzian ruszył to już się nie zatrzymał. Pewien potencjał jest w nim. Tylko jednak potrzebna jest weryfikacja z doświadczonym zawodnikiem.
'el estrogen' dokładnie to sobie pomyślałem o Najmanie po walce bo to co zrobił z testosteronem miało niewiele wspólnego. Swoją drogą to może nie jestem wielkim fanem boksu ale Najmana. hehe a jak go dopadł Pudzian i mało co sędziego z ringu nie wyrzucił,wiadomo adrenalina adrenaliną ale i lata koksowania zrobiły swoje,cud że w ogóle przestał go bić. Miałem kolegów po paru cyklach (teścia,omki,mietków) i jak był dym na imprezie to też nie szło ich oderwać i ta sytuacja na ringu wydała mi sie dziwnie znajoma:)
Mnie najbardziej rozbawiło jak Najman zaczął walic ręką w podłoże że ma dosyc W sumie mu sie nie dziwie ale po co tyle pajacował , bo chłopiec ledwo co miał siły walic tą ręką ze chce przerwac walkę po "14 sekundach " pojedynku
nie czytalem pewnie miliona postów bo robie dzis poprawiny poprawin urodzin ale To byla najzabawiniejsza walka jaka widzialem wczoraj szkoda ze taki krótki cyrk
Czuję że z MMA bedzie podobnie jak z małyszomanią ,formułą 1 i strongmanami jak polak jest w czymś dobry to zajawka narodowa z miejsca:) ale oczywiście to nic złego w sumie zawsze to jakieś urozmaicenie bo do 2012 meczu o stawke nie bedzie.
Czuję że z MMA bedzie podobnie jak z małyszomanią ,formułą 1 i strongmanami jak polak jest w czymś dobry to zajawka narodowa z miejsca:) ale oczywiście to nic złego w sumie zawsze to jakieś urozmaicenie bo do 2012 meczu o stawke nie bedzie.
jak widziałem dr. zosie, herbusiową czy megaturbobarana mroczka z kamerą to aż mnie mdliło jest lans pokazać się na gali w pierwszym rzędzie tak, tak - każda z wymienionych osób na pewno się interesuje sportem
może ktoś napisać czemu Pudzian walczył w butach?, nie znam się na zasadach MMA ale pierwszy raz widziałem taką sytuację.
dzięki
No chyba w butach są słabsze kopnięcia, a poza tym w MMA w nich nie walczą bo łatwiej jest zakładać dźwignie na nogę w bucie. Chyba Najman musiał się zgodzić na to żeby Pudzian walczył w butach ale pewny nie jestem.