|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Liverpool 1-0 HT 3.50 uff 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie wiem gdzie wy gracie, jeśli dla was +1 na gosci i X2 to to samo  , widze dzisiaj sami experci na qc Ja nigdzie nie gram, ale jest to to samo. To, ze daja inne kursy to gowno, za przeproszeniem mnie obchodzi nie lepiej sprawdzić dokładniej zamiast się coraz bardziej ośmieszać ? Właściwie nie wiem po co dyskutuję, żyjcie sobie w niewiedzy  Jeżeli mowa o zakładzie trzydrogowym, to +1 na gości i x2 w praktyce jest tym samym zakładem. Jeżeli uważasz inaczej, to uzasadnij, a nie jakieś "nie wiem, po co z Wami gadam, bo wiem, ale nie powiem".
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
nie wiem gdzie wy gracie, jeśli dla was +1 na gosci i X2 to to samo  , widze dzisiaj sami experci na qc Ja nigdzie nie gram, ale jest to to samo. To, ze daja inne kursy to gowno, za przeproszeniem mnie obchodzi nie lepiej sprawdzić dokładniej zamiast się coraz bardziej ośmieszać ? Właściwie nie wiem po co dyskutuję, żyjcie sobie w niewiedzy  co za pajac boze widzisz i nie grzmisz  kolego nie pozwalasz sobie za dużo ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie wiem gdzie wy gracie, jeśli dla was +1 na gosci i X2 to to samo  , widze dzisiaj sami experci na qc expert sie znalazl heh
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie wiem gdzie wy gracie, jeśli dla was +1 na gosci i X2 to to samo  , widze dzisiaj sami experci na qc Ja nigdzie nie gram, ale jest to to samo. To, ze daja inne kursy to gowno, za przeproszeniem mnie obchodzi nie lepiej sprawdzić dokładniej zamiast się coraz bardziej ośmieszać ? Właściwie nie wiem po co dyskutuję, żyjcie sobie w niewiedzy  Artek,a może sam sprawdzisz dokładniej, bo też się ośmieszasz...podpowiem Ci nawet gdzie - bet-at-home...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
liverpool dzis byl dla mnie faworytem ale po wczorajszym wolalem bts nie wiem czy Arsenal da rade
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
PSG 3-0  ładny pocisk, chyba dawno PSG takiego wyniku nie miało
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
nie wiem gdzie wy gracie, jeśli dla was +1 na gosci i X2 to to samo  , widze dzisiaj sami experci na qc Ja nigdzie nie gram, ale jest to to samo. To, ze daja inne kursy to gowno, za przeproszeniem mnie obchodzi nie lepiej sprawdzić dokładniej zamiast się coraz bardziej ośmieszać ? Właściwie nie wiem po co dyskutuję, żyjcie sobie w niewiedzy  Jeżeli mowa o zakładzie trzydrogowym, to +1 na gości i x2 w praktyce jest tym samym zakładem. Jeżeli uważasz inaczej, to uzasadnij, a nie jakieś "nie wiem, po co z Wami gadam, bo wiem, ale nie powiem". widocznie panowie experci, którzy wyzywają mnie od pajaców nigdy nie widzieli zakładu dwudrogowego oczywiście jeśli chodzi o +1 w zakładzie trzydrogowym to jest to to samo co X2
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie wiem gdzie wy gracie, jeśli dla was +1 na gosci i X2 to to samo  , widze dzisiaj sami experci na qc expert sie znalazl heh Artek mistrz xD on wie lepiej hah 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
najbardziej mnie martwi Celta z Elche, mam over 1,5
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
1 (słownie jeden) domyślił się o co chodzi, reszta mnie zwyzywała  , ale poziom spada 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dobra dziecko, jutro poniedzialek, lekcje odrob
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to wyjasnij mi dlaczego jak ja np. stawiam na dortmund +1 a Ty X2 to czym to sie rozni? xD ja wygram i ty wygrasz ale oczywiscie mistrz ARTEK musi filozofowac i sie osmieszac na forum 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a w systemie 2-drogowym bywają +1 ?? ale to chyba tylko w kosza
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
co myslicie o Porto z handi ?
|
|
|
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
Wolfsburg pobrane kurs 10, jazda
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to wyjasnij mi dlaczego jak ja np. stawiam na dortmund +1 a Ty X2 to czym to sie rozni? xD ja wygram i ty wygrasz ale oczywiscie mistrz ARTEK musi filozofowac i sie osmieszac na forum  Jeżeli jest to zakład dwudrogowy, to w przypadku porażki Borussii 2:3 Artek przegra, ale Ty dostaniesz zwrot.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Artek, wiemy, że zacząłeś porfiesionalna karierę bukmacherską. Z tego powodu życzę Tobie powodzenia i tego, zebys nigdy ale to nigdy sie nie stoczyl 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
to wyjasnij mi dlaczego jak ja np. stawiam na dortmund +1 a Ty X2 to czym to sie rozni? xD ja wygram i ty wygrasz ale oczywiscie mistrz ARTEK musi filozofowac i sie osmieszac na forum  tym się różni , że jak będzie 2-1 w plecy to Ty przegrywasz a on ma zwrot jak zagrał +1 asiana 
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
to wyjasnij mi dlaczego jak ja np. stawiam na dortmund +1 a Ty X2 to czym to sie rozni? xD ja wygram i ty wygrasz ale oczywiscie mistrz ARTEK musi filozofowac i sie osmieszac na forum  dobra, powiem wam konkretnie, bo widze, że zostanę zaraz zjedzony a mi się nie chce dalej dyskutować Gram Dortmund +1 w pinnacle za 100 zł Ty grasz Dortmund X2 (z podpórką, czy jak to sie tam mówi) w bet-at-home też za 100 zł kursy tutaj nieważne mecz kończy się wynikiem 3-2 dla Wolfsburga, ja mam zwrócone 100 zł, a Ty przegrywasz 100 zł, pozdrawiam i proszę o kulturalną dyskusję, bo ja tutaj nikogo nie obraziłem
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|