Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
C
newbie
newbie
C Offline
Czy z szanownych forumowiczów ogląda ktoś w miarę regularnie WWE - Raw, Smackdown i gale PPV? Może ktoś chętnie by podyskutował na ten temat...?

Po zakończonej gali TLC troche zmian przede wszystkim Cena nie jest już mistrzem. Dzień później rozdano nagrody WWE SLAMMY AWARDS 2009 i tak nagrody

WRESTLER ROKU:

- John Cena
Nie mogłobyć inaczej osobiście do Ceny nic nie mam wole go bardziej od Shamusa, ale trochę przesadził John mówiąc, że zaczyna nową historię i nie przegra żadnej walki, czyli ludzie z WWE o to się postarają przez to coraz bardziej robi się beznadziejna gala. Dla mnie powinien Undertaker bez dwóch zdań

DIVA ROKU:

Maria
Tu się nie wypowiadam, bo walki kobiet nie oglądam

WALKA ROKU:

- Shawn Michaels vs. Undertaker na WrestleManii 25

Innego wyboru po prostu nie mogło być kto widział ten wie

TAG TEAM ROKU:

- Jeri-Show (Chris Jericho i Big Show)

Cieszę się, że nie DX, bo to już za duża komercha i reżyserka te prezenty gwiazdkowe. Mam nadzieję, że dojdzie jednak do walki Jeri-Show z DX

"OH MY GOD!" MOMENT ROKU:

- Michael Cole wymiotujący na buty Chrisa Jericho podczas uroczystego przyjęcia z okazji 10-lecia Smackdown

Żenada wszysto (każda nominacja) wyreżyserowane, że nawet na kamerze nie było widać

GOSPODARZ ROKU NA RAW:

- Bob Barker

Dziadek dostał nagrodę pocieszenia ogólnie takż zbędna kategoria

NAJBARDZIEJ SZOKUJĄCY MOMENT ROKU:

- CM Punk zmusza Jeffa Hardy'ego do opuszczenia WWE po zwycięstwie w Steel Cage Matchu na Smackdown

Nie taki zły wybór, ale zdecydowanie lepszy byłby Randy Orton wykonuje Stephanie swoje firmowe DDT na oczach bezradnego HHH'a

NAJBARDZIEJ BŁYSKOTLIWY DEBIUT ROKU:

- Sheamus

Jest mistrzem, więc cieżko sięnie zgodzić poza tym Drew McIntyre i Yoshi Tatsu też całkiem ok

NAJBARDZIEJ EKSTREMALNY MOMENT ROKU:

- Jeff Hardy skacze na CM Punka z drabiny w trakcie ich pojedynku na SummerSlam

Może być, całkiem efektowna akcja

Bonus: Unibet
C
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
C Offline
Ja kiedyś oglądałem, ale to były czasy kiedy Randy "Macho Man" Savage, Million Dollar Man, Brutus the Barber Beefcake, The Honky Tonk Man, Hulk Hogan oraz inni byli na topie. smile

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Byl jeszcz Sting smile

Jak bylem maly to mi sie podobalo. Teraz zupelnie nie rozumiem co widza w takich teatrzykach dorosli ludzie..

G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline

2:15 - 2:20 ... przesadził

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Undertaker, Sting i Goldberg byli moimi ulubionymi wrestrelami w czasach dzieciństwa. Z powyższego filmiku wygląda, że Undertaker ciągle walczy i ma się dobrze - to już pewnie ze 20 lat jak nie więcej.

?
?
Się tak zastanawiam, jak można to oglądać laugh
Wszystkie "ciosy" zadawane zgodnie ze scenariuszem ustalonym przed "walką". Dzieciom to się nie dziwie, bo nie widzą dokładnie, ale ostatnio jak brat oglądał ten badziew to mu się w twarz zaśmiałem że taki teatrzyk ogląda nie widząc, że te wszystkie "ciosy" na twarz, klatę, dźwignie, czy nawet nawalanie całym ciałem przeciwnika o swoje kolano to lipa.
No ale co kto lubi wink
A ha jeszcze to napieprzanie łbem w ochraniacze na łącznikach lin, qrwa laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
zenada dla tepych jankesow

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
co się stało z Disco Inferno ?

C
C Offline
Wiadomo, że to jest teatrzyk, taka telenowela dla facetów. Kobitki nie rozumieją jak my to mogliśmy oglądać a my nie rozumiemy jak kobitki mogą się pasjonować operą mydlaną, w której każdy się z każdy zdradza i córka jest w ciąży z kochankiem jej mamusi.

Mi się najbardziej podobał Million Dollar Man, który jak wygrywał to wkładał do ust pokonanych studolarówkę. Lub Brutus The Barber Beefcake, który strzygł włosy przegranych, albo Honky Tonk Man który wyglądał jak Elvis i rozbijał giterę na innych. grin Fajne jaja to były, oczywiście był też moment jak Hulk Hogan splunął w sowiecką czy rosyjską flagę, później z czasem zrobiono to samo z flagą Iraqu.

K
stranger
stranger
K Offline

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
czasy jak bodajże z TNT nagrywało się na VHSa nocne gale i jakie emocje wzbudzał wychodzący na ring Goldberg, albo Giant smile

no ale panowie, każdy mówi, - teatrzyki teatrzyki.

ale z drugiej strony może lepiej oglądać coś co ma się świadomość, że jest w całości wyreżyserowane, niż np. pseudowalki bokserskie, skupiające rzesze ludzi przed telewizorami, z identycznych - czysto marketingowych, względów. różnica jest taka, że większość nie wie że poddawani są manipulacji i oglądają coś, co jest z góry ukartowanym tworem, albo ma z założenia takie podłoże, a reszta się łudzi, że nokaut w rundzie x boksera y to tylko sport wink

czasem lepszy dobrze wyreżyserowany teatrzyk niż kilka godzin spędzonych w oczekiwaniu na kilka sekund przyjemności laugh

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Originally Posted by Szczypior
czasem lepszy dobrze wyreżyserowany teatrzyk niż kilka godzin spędzonych w oczekiwaniu na kilka sekund przyjemności laugh

Wydaje mi sie, Szczypior, ze jeszcze lepiej nie marnowac czasu na pierdoły, czy to teatrzyk czy pseudoteatrzyk.

Rozumiem jeszcze, ze ktos dla zabicia czasu przerzuci na chwile kanał, by pooglądac popisy płaskogłowych przygłupów, ale juz w głowie mi sie nie miesci, ze można płacic za bilet, usiaść w hali i emocjonowac sie taka żenadą laugh

Ana <3
Ana <3
ja tam myślałem, że Szczypior w ostatnim akapicie nawiązuje do swoich randek grin wink piwo

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
"kilka godzin spędzonych w oczekiwaniu na kilka sekund przyjemności"

Llamcia

Lepiej kija w mrowisku moczyć chwilę niewielką, niźli boks ozdoba deszczowo

cop

laugh

C
C Offline
Tutaj racja, lepiej teatrzyk gdzie każdy wie że to jest show niż taki boks gdzie ludzie się podniecają sportem i wielką walką... a Don King siedzi w trybunach znudzony bo dokładnie zna wynik pojedynku przed czasem. smile I to nie dlatego, że jest dobrym typerem. grin

E
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
E Offline
dokładnie analogiczna sytuacja jak ze świętym mikołajem odkąd wiadomo że to bajka już nie ma takiej zabawy.Ale kiedyś autentycznie Stinga sie bałem a Goldberg uhhhh klasa wielkolud:) piękne czasy. obok MacGyvera,Drużyny A,Magnuma i bajek w stylu yataman i dajmos najlepsza rozrywka dziecięcych lat:)

addict
addict
Ze wszystkim się zgadzam, ale jednak jako widowisko, jako show, lubię sobie pooglądać. Toteż mam pytanie do bardziej wtajemniczonych, jest możliwość zobaczenia (np sopcast) poszczególnych walk na żywo w necie?

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Jak co roku WWE robi tour po Europie. W tym roku byli w Czechach, regularnie są w Niemczech. Niestety u naszych zachodnich sąsiadów zazwyczaj przybywa Smackdown, a RAW to jednak lepsze widowisko. 7 kwietnia RAW będzie we Wiedniu. Jakby ktoś był zainteresowany wspólną wycieczką na ten event to zapraszam na priv smile Bilety od 20 do 85 ojro.
WWE RAW Presents WrestleMania Revenge Tour

Date: April 7, 2010
Time: 7:30pm
Venue: Wiener Stadthalle Halle D
City/State: Vienna, Austria

On-Sale Date: On Sale Now

Ticket Information:

Ticket Prices from &#8364;20 to &#8364;85

Tickets available online at www.oeticket.com [oeticket.com] or charge by phone: +43-1-96096

Come see your favorite RAW Superstars Including:
Triple H
John Cena
Randy Orton
Kofi Kingston
MVP
Melina
Kelly Kelly

Plus many more!

C
newbie
newbie
C Offline
Originally Posted by zecik
Ze wszystkim się zgadzam, ale jednak jako widowisko, jako show, lubię sobie pooglądać. Toteż mam pytanie do bardziej wtajemniczonych, jest możliwość zobaczenia (np sopcast) poszczególnych walk na żywo w necie?

nie ma raczej sensu oglądania na żywo ponieważ praktycznie po zakończeniu walki masz gotowe linki do pobrania (poza tym się wyśpisz wink ) szczególnie do linków polecam strone http://www.arabinarab.com/ tam bardzo szybko wrzucają aktualne linki na forum na megaupload czy rapida

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
7 zarejestrowanych użytkowników (betowiec, rafal08, kamel, 11kera11, Szuman, forty, alfa), 2,569 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,277
Posty5,829,424
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025