|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
Czy rapid ostatnimi czasy usuwa większość plików, które ludność wrzuca? Czy ja po prostu uwsteczniłem się ze sposobem pobierania.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zależy co przez to rozumiesz. Od dawna usuwają, przeważnie te które w nazwie mają tytuł znanego filmu czy gry. Najlepiej wrzucać pliki w nazwie mające zbitek liter i cyfr i stworzyć listę co jaki plik zawiera ;]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ta usuwa i bedzie usuwał ,a wszystko dzieki RIAA czy jak to się tam zwie . Chodzi oczywiscie o piractwo i rapidshare ma przez to duże problemu przeciwko servisowi toczy się kilka spraw 2-3 krajach . Sytuacja z puktu widzenia rapidshare nieciekawa prawdopodobnie servis jest na wymarciu ,Bo alebo sądy dowalą drakońskie kary i wyroki właścicielom oraz sądowy nakaz likwidacji serverów/baz danych . albo własciciele sami zaczną walczyć z pirackimi plikami . Sprawa opisywana szeroko na serwisach informacyjnych poszukaj w googlach 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja ostatnio sporo ciągnę z rapida i bardzo rzadko jest coś usunięte... Nie zauważyłem spadku aktywnych plików.
PS. Wszystko zależy czego szukasz, jeśli znane filmy czy muzyka to sporo osób to wrzuca i jest spora szansa, że znajdziesz innego linka.
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
ok, dobra, to ja jakoś lipnie działam znaczy się.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|