|
|
old hand
|
|
old hand
H43 - OV Helsingborg 1 1,55 no cóż, bądźmy konsekwentni, gospodarze odpuścili sobie 2 dni temu mecz, po to, żeby się do dzisiejszego przygotować przedwczoraj obiecali, że przegrają, i dotrzymali słowa  dziś obiecują, że wygrają, czy im się to uda? dalibóg, nie wiem, ale skoro w poniedziałek dali zarobić, to zwykła przyzwoitość nakazuję na ich postawić proszę nie szaleć ze stawkami, w końcu to mecz cieniasów z leszczami pozdrawiam Anżelika
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
do powyższego meczu proponuje dodać
Bad Schwartau-Essen 1 1.4
gospodarze to zespół lepszy, i w dodatku zmotywowany
łączne AKO z tych potkań to 2.17
idealne, żeby za jakieś 2 tysiące pzyładować
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Na dzisiaj jeden typ mnie zainteresowal z recznej: OC Cesson - Montpellier HB over 57.5 1.85  Montpellier jada wszyskich rowno aplikując kazdej druzynie nie mniej niz 35 goli czy to na wyjazdach czy u siebie (a zdarza sie tez 40) graja bardzo ofensywnie, na wyjazdach zauwazylem ze traca srednio ok 24-25 goli wiec sadze ze po takim kursie warto zainwestowac  sadze ze padnie ok 60-62 gole 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
H43 - OV Helsingborg 1 1,55 no cóż, bądźmy konsekwentni, gospodarze odpuścili sobie 2 dni temu mecz, po to, żeby się do dzisiejszego przygotować przedwczoraj obiecali, że przegrają, i dotrzymali słowa  dziś obiecują, że wygrają, czy im się to uda? dalibóg, nie wiem, ale skoro w poniedziałek dali zarobić, to zwykła przyzwoitość nakazuję na ich postawić proszę nie szaleć ze stawkami, w końcu to mecz cieniasów z leszczami pozdrawiam Anżelika jeżeli H43 to cieniasy to ja jestem Św. Mikołaj ;), a grając u siebie to nawet potrójnie  ale z typem sie zgadzam - mysle nawet że dziś przeskoczą 2-bramkowy -hcp podobnie RIK ze słabo grającymi na wyjeździe LIF i Hammarby - dorzucam Ystatds tu goła 1ka po 1.90 i łączę w rozpis 3/4 powodzenia
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
dobre typy Angela 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
angelika znow zarzucila ciekawymi typami 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
taa... angela na prezydenta!! 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
taa... angela na prezydenta!!  popieram zwłaszcza po tekscie "nie będe tu analizować tego meczu ale uwierzcie mi,że naprawdę przeanalizowałam go bardzo dokładnie" typ nie wszedł ,ale akurat nie o to chodzi,bo nikt nie ma monopolu na wygrywanie,tylko trzeba jakoś uzasadnić swoje przemyślenia.Od tego jest ten dział,a nie od wrzucania typów z uzasadnieniem - wiem ale nie powiem skąd.Dla mnie ban nie 48 godzin tylko miesięcy,chociaż jeśli blondynka to będzie mało. Rozdwojenie jaźni dochodzi - "proszę nie szaleć ze stawkami, w końcu to mecz cieniasów z leszczami" "łączne AKO z tych potkań to 2.17 idealne, żeby za jakieś 2 tysiące pzyładować" rozumiem,że szaleństwo ze stawkami to jakieś 10 tysięcy. A typy weszły więc niech idzie na tego prezydenta,może będzie śmieszniej skoro lepiej być nie może.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Na dzisiaj jeden typ mnie zainteresowal z recznej: OC Cesson - Montpellier HB over 57.5 1.85  Montpellier jada wszyskich rowno aplikując kazdej druzynie nie mniej niz 35 goli czy to na wyjazdach czy u siebie (a zdarza sie tez 40) graja bardzo ofensywnie, na wyjazdach zauwazylem ze traca srednio ok 24-25 goli wiec sadze ze po takim kursie warto zainwestowac  sadze ze padnie ok 60-62 gole  OC Cesson - Montpellier HB 30:34  izzzi over mam nadzieje ze ktos skorzystal  Montpellier HB strzelil swoje ale tez w miare duzo stracil 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie przesadzaj,Travis.Pisała dziewczyna wcześniej,że kładą lagę na mecz wyjazdowy,bo grają o 4 punkty dzisiaj.Na pewno nie był to spacerek,ale skończyło się dobrze.Essen też przegrało,chociaż na ich porażkę z taką drużyną nie postawiłbym złamanego grosza. Mnie( i nie tylko) z kolei pewniakiem dzisiaj wydawał się RIK-popłynął niemiłosiernie.Lepszy poprawny typ niż piękne epopeje,które,niestety,okazują się błędne.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ok masz rację,przepraszam Angelikę za poprzedni post.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|