Dwie blondynki oglądają telewizję. Jedna mówi do drugiej: - Patrz, Benedykt XVI - A Kubica który?
Dwóch wariatów siedzi w psychiatryku. Jeden bawi się sznurkiem. Drugi mówi do niego: - Co, szukasz końca? - Tak, a co? - To nie znajdziesz, bo go uciąłem!
no trzeba mieć niezle we łbie żeby dziecko uczyc tak ,od razu przypomnial mi sie filmik gdzie dziewczyna w szaliku Kolejorza spiewa o Legii - to byla KLASA a to ' tutejsze' to jest zenada
mróz zabił 5 osób w ostatniej dobie... (wg. mnie to selekcja naturalna - takie prawo natury - w tym przypadku zamarzają głównie żule - plusem mrozów jest to że przynajmniej miasto się trochę oczyści - jak średnio co roku ok 100 żuli zamarznie) ;D
ciekawe czy prezydent ustanowi kolejną żałobę narodową ;D
mróz zabił 5 osób w ostatniej dobie... (wg. mnie to selekcja naturalna - takie prawo natury - w tym przypadku zamarzają głównie żule - plusem mrozów jest to że przynajmniej miasto się trochę oczyści - jak średnio co roku ok 100 żuli zamarznie) ;D
ciekawe czy prezydent ustanowi kolejną żałobę narodową ;D
Pojebany jesteś..
Nie pomyślałeś idioto, że to może spotkać kogoś z Twojej rodziny? Wystarczy, że będzie wracać wieczorem i zasłabnie.
minimum 95% osób które zamarzają w Polsce co roku to żule - którzy nie chcą iść do schronisk - bo tam trzeba być trzeźwy. Pijanych nie przyjmują.
Rozsądni bezdomni przez okres zimy nie piją i mają miejsce w schronisku - typu Alberta. Ci którzy ciągle chleją, sami nie chcą iść - bo nie mogli by pić.
Bardzo mały odsetek z zamarźnietych to ludzie którzy "wracają wieczorem i zasłabną".