|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
J.Benneteau - M.Llodra (2) 1,72 bet365 Benneteau "męki" z bardzo słabym jak na poziom ATP Guezem. I koniec wywodu  Llodra też lubi się pokazać na takich turniejach, rozbił wczoraj też słabego, ale jednak rozbił PHM. Przeglądałem wyniki Benka z rywalami o ofensywnym usposobieniu (jak Llodra) i bywało różnie, często zacięte pojedynki. Do tego Michael nigdzie tak dobrze nie gra jak we Francji.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
J.Chardy - T.Ascione (2) 3,6 BAH Chardy wczoraj kreczował, jeśli wyjdzie dzisiaj do meczu to być może też skreczuje, a może Ascione będzie miał dziś łatwiej i ogra szybko rodaka ? Stawki oczywiście dobrane do rangi i powagi turnieju  .
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Clement - Ascione 1.36 Clement jak dziś wygra to jutro gra w finale. Wczoraj w super tb już przegrywał 2:7 z Gicquelem, ale wygrał do 9. Zdecydowanie lepszy zawodnik niż Ascione i pomimo tego, że to turniej pokazowy to zagram to Benneteau - Mathieu 1.44 Benek tak samo ma awans do finału jak wygra dziś z Mathieu, który gra dno w tym turnieju i przegrał zdecydowanie dwa mecze z Llodrą i Guezem. Mam nadzieję, że nagle się nie obudzi, a Benneteau zagra na swoim dobrym poziomie tak jak z Llodrą wczoraj i jutro obejrzymy finał Benek - Clement Kursy z b365, na stanjames wychodzi wyższe ako, ale nie testowałem jeszcze nigdy tego buka.
|
|
|
Link skopiowany do schowka